Apple och British Telecoms EE Mobile arbetar tillsammans pÄ betal-TV

Apple och British Telecoms EE Mobile arbetar tillsammans pÄ betal-TV

Apple och British Telecom (BT) diskuterar tidigt om att arbeta med varandra om betal-TV-initiativ. Flytten kommer nÀr Apple gör sig redo att börja slÀppa 1 miljard dollar i original videoinnehÄll nÄgon gÄng nÀsta Är.

Enligt The Telegraph, de tvÄ företagen Àr i tidiga samtal som skulle göra BT: s EE-mobilmÀrke en stor distributör av Apple TV digitalboxar. Enheterna skulle förinstalleras med appar som skulle innehÄlla BT-sportprogrammering och andra kanaler.

Apple har tecknat en liknande affÀr i Schweiz med teleoperatören och betal-TV-leverantören Salt.

EE, som har ett lÄngvarigt förhÄllande med Apple, har kunder som Àr yngre och mer bekvÀma med tekniken Àn de av det totala BT-varumÀrket.

Tidigare i Är sa BT: s konsumentchef Marc Allera att han hoppades kunna hitta nya sÀtt att distribuera BT Sports. En del av strategin krÀver att företaget har tidigare nÀrmare relationer med teknikföretag som Apple.

Apple hÄller pÄ att producera original-TV-program som börjar sÀndas 2019. Det största okÀnda kvarstÄr dÀr dessa program kommer att sÀndas. Apple kommer sannolikt att samla sin programmering med Apple Music och göra den tillgÀnglig pÄ flera plattformar, inklusive iOS, tvOS och Android.

Kanske kommer vi snart att höra mer om Apples planer. Företaget förvÀntas hÄlla ytterligare ett höstevenemang under de kommande veckorna dÀr det kan presentera nya Mac-datorer och iPad Pro-surfplattor. En nÀsta generations Apple TV Àr ocksÄ en möjlighet, men mindre.

Bland Hollywood-stjÀrnorna som arbetar pÄ en av Apples shower Àr Jennifer Aniston, Kristin Bell och Chris Evans.