Apple och Salesforce tillkännager ett strategiskt partnerskap

Apple och Salesforce tillkännager ett strategiskt partnerskap

Apple tillkännagav idag ett stort nytt globalt strategiskt partnerskap med Salesforce.

Salesforce har sitt huvudkontor i San Francisco, Kalifornien och producerar CRM-produkter (Customer Relationship Management) och säljer kommersiella sociala nätverksappar genom förvärv och intern utveckling.

Företagspartnerskapet kommer att hjälpa Salesforce att se över sin app för att omfamna den inbyggda mobilplattformen med exklusiva nya funktioner på iOS, inklusive Siri-genvägar integrerade med Salesforce Einstein Voice. Salesforce-utvecklare kommer att kunna njuta av Apples utvecklarverktyg och resurser för att hjälpa till att bygga sina egna inbyggda appar med hjälp av en ny Salesforce Mobile SDK för iOS.

iOS + @Salesforce = kraftfulla verktyg och kundupplevelser direkt p√• iPhone och iPad. √Ąndra s√§ttet att g√∂ra aff√§rer! https://t.co/ZVEwHJwHHQ

– Tim Cook (@tim_cook) 24 september 2018

En ny iOS-apputvecklingskurs på Trailhead, Salesforces gratis, webbaserade inlärningsplattform, kommer också att finnas tillgänglig.

Tim Cook citerades med att säga:

Vi är glada över att arbeta med Salesforce och att deras branschledande CRM kommer att omfatta inbyggt iOS och leverera exklusiva nya funktioner på iPhone och iPad. Med den kraftfulla kombinationen av iPhone, iPad och iOS Рden bästa hårdvaran och mjukvaran för företag Рtillsammans med inbyggda Salesforce-appar och nya Salesforce SDK, kan vi leverera bra kundupplevelser för företag runt om i världen.

Marc Benioff, Salesforces styrelseordförande och vd, tror att inbyggda appar på iOS och deras eget Trailhead-system möjliggör framtidens jobb.

Partnerskapets inledande fokus kommer att omfatta:

Den nya Salesforce Mobile SDK för iOS kommer att finnas tillgänglig i slutet av 2018. Komma igång med iOS App Development Trail finns tillgänglig idag på trailhead.com/apple.