Apple planerar avancerade AirPods, over-ear-hörlurar och nya HomePod för 2019

Denna tweak visar en avisering nÀr ditt AirPods-fodral blir lÄgt pÄ batteriet

Det ser ut som att Apples ljudteam gĂ„r in i överdrift. Tre nya ljudprodukter förvĂ€ntas anlĂ€nda tidigt nĂ€sta Ă„r frĂ„n iPhone-tillverkaren, inklusive premium AirPods, en ny HomePod och “studiokvalitet” -hörlurar, enligt Bloomberg.

Enligt mÀnniskor som Àr bekanta med saken hoppas Apples slÀppa premium AirPods som har brusreducering och vattenmotstÄnd och har ett mer utökat intervall. VattentÄligheten Àr inte avsedd för musiklyssning under simning. IstÀllet Àr det för att skydda hörlurarna mot regn och svett. Biometriska sensorer kan ocksÄ lÀggas till, sÄ smÄningom, för saker som hjÀrtfrekvensövervakning.

Under tiden sÀger Bloomberg att Apple planerar att uppdatera de nuvarande AirPods med ett nytt chip och stöd för handsfree Siri-aktiveringar.

Premium 2019 AirPods förvÀntas kosta mer Àn de $ 159 Apple-avgifterna för den nuvarande modellen. Ett trÄdlöst laddningsfodral som Àr kompatibelt med den lÀnge relaterade AirPower-laddaren förvÀntas ocksÄ.

Bloomberg fortsÀtter:

Apple planerar att öka AirPods-produktionen genom att arbeta med Foxconn, sÀger personer som Àr bekanta med arrangemanget. Hittills har det mest fungerat med Inventec, men bygger cirka 30 procent av enheterna med Luxshare Precision Industry Co. NÀr öronsnÀckorna först kom ut 2016 försenades de och det var begrÀnsat utbud efter att produkten slutligen sÀljs.

De nya högkvalitativa öronsnÀckorna förvÀntas konkurrera med företag som Bose Corp. och Sennheiser. Genom att göra sÄ:

De kommer att anvÀnda Apple-mÀrkning och vara ett avancerat alternativ till företagets Beats-linje. Apple tÀnkte ursprungligen introducera hörlurarna i slutet av 2018, men har mött utvecklingsutmaningar och riktar sig nu mot en lansering redan nÀsta Är, sa folket.

Tillbaka i mars sa Bloomberg ocksÄ att Apple planerade att slÀppa ett nytt par hörlurar under Apple, inte Beats, namn.

Slutligen förvĂ€ntar sig publikationen att en andra generationens HomePod kommer att lanseras i början av nĂ€sta Ă„r, trots vad den beskriver som “trög försĂ€ljning.” Lite Ă€r kĂ€nt om den nya smarta högtalaren förutom att den kan produceras av ett annat företag Ă€n Inventec.

Är du glada över att nya Apple-ljudprodukter sannolikt kommer fram tidigt under 2019? LĂ„t oss veta i kommentarerna nedan.