Apple renoverar den historiska Tower Theatre i centrala LA & amp; förvandla den till en prickig butik

 Apple renoverar den historiska Tower Theatre i centrala LA & amp;  förvandla den till en prickig butik

Apple pÄ torsdagen bekrÀftade officiellt och tillkÀnnagav att de planerar att renovera interiören i den ikoniska Tower Theatre-byggnaden i Los Angeles, Kalifornien (som modellerades efter Paris operahus) och göra den till en spÀnnande ny flaggskeppsbutik pÄ 802 S. Broadway .

Idag Àr det delad information om den kommande butiken med Los Angeles Times tidning.

FrÄn artikeln:

Apple har originalritningarna för tornet och kommer att anvÀnda dem tillsammans med fotografier och andra skivor för att ÄterstÀlla ursprungliga teaterhöjdpunkter som vÀggmÄlningar, dekorationer och ett blyglasfönster över ingÄngen. Byggnaden kommer ocksÄ att seismiskt uppgraderas.

Tidningen spekulerade i att butiken kan vara avsedd att “göra ett uttalande till underhĂ„llningsindustrin” nĂ€r iPhone-tillverkaren fortsĂ€tter att investera i originalt videoinnehĂ„ll nĂ€r det vĂ€xlar till konkurrerande Netflix, Amazon och andra streamingunderhĂ„llningsleverantörer.

Interiören i det Ă„ldrande före detta filmpalatset i Broadway Theatre District kommer att förvandlas till en butik som Cupertino-teknikjĂ€tten sĂ€ger kommer att vara “en av vĂ€rldens mest framtrĂ€dande” med sin nĂ€sta generations detaljhandelsdesign, ett interaktivt gemenskapsrum med program, klasser och andra evenemang för publik i mĂ„nga Ă„ldrar och mer.

Det kommer att hĂ„llas olika “Today at Apple” -seminarier om inspelning av videor, konst, design och musik (av vilka nĂ„gra kommer att locka hundratals mĂ€nniskor), förutom föredrag av experter inom film, TV och musik, lektioner skrĂ€ddarsydda för barn. , en massiv videovĂ€gg, “Boardroom” -omrĂ„det nere frĂ„n teatern dĂ€r entreprenörer kommer att kunna fĂ„ vĂ€gledning om hur de kan förbĂ€ttra sina företag med Apple-produkter och mycket mer.

En historisk biograf som öppnades 1927 i Broadway Theatre District i Los Angeles centrum. Denna ikoniska byggnad Àr för nÀrvarande till stor del intakt och har övergivits i mÄnga Är.

Endast det stora auditoriet har anvÀnts av den levande tros evangeliska kyrka.

Det har förklarats som LA: s historiskt kulturella monument och var bland de första luftkonditionerade byggnaderna i staden. Teatern hade ursprungligen fönster pÄ underjordisk nivÄ.

Apple inspirerades av de första som tornet fick för nĂ€stan ett sekel sedan. Enligt BJ Siegel, Senior Director of Retail Design pĂ„ Apple, “All den coola tekniken inspirerar oss för att vi Ă€r ett teknikföretag och vi tar med ny teknik till platsen.”

Tower Theatre kommer att vara “i det övre laget av vad Apple gör”, fortsatte Siegel. “Det skiljer sig mycket frĂ„n de andra Apple-butikerna du ser i LA”, tillade chefen.

IPhone-tillverkaren planerar att hyra Tower Theatre, men avböjde att sÀga hur mycket renoveringar och hyresavtal kan kosta. Cupertino-bioteknikföretaget driver för nÀrvarande tre butiker i LA: Beverly Center, Century City och Dungen.

I november 2015, DTLA Rising hĂ€vdade att Tim Cook & Co var intresserade av att hyra ut Tower Theatre till en flaggskeppsbutik. I maj 2016, tidningen Los Angeles Business Journal rapporterad att företaget ”var i fĂ€rd med att sĂ€kra ett hyresavtal.

NÀr en ÄterförsÀljare som Apple kommer till Broadway kommer andra stora varumÀrken att följa och det kommer att höja hyrespriserna och Àndra hela grannskapet.

Ser du fram emot att kolla in den hÀr kommande butiken nÀr den öppnas?

LĂ„t oss veta i kommentarerna nedan.