Apple skickar inbjudningar till iPhone-evenemanget den 12 september p√• Steve Jobs Theatre: “Gather round”

Apple skickar inbjudningar till iPhone-evenemanget den 12 september på Steve Jobs Theatre:

Apple i morgon bjöd in utvalda pressmedlemmar till årets viktigaste medieevenemang där Cupertino-teknikjätten kommer att tillkännage en ny iPhone-familj för 2018, troligen flera nya Apple Watch Series 4-modeller och eventuellt andra prylar också.

Spara datumet

Som vi misstänkte kommer evenemanget att starta onsdagen den 12 september på Steve Jobs Theatre på det nya Apple Park-campus i Cupertino, Kalifornien, klockan 10:00 PT / 13:00 ET.

Inbjudningarna gick ut i morse, med slogan “Gather Round” och en bild av ett ringformat objekt. B√•de tagline och objekt verkar likna Apples huvudsakliga flygande tefatformade byggnad i det nya Apple Park-huvudkontoret.

Inbjudan verkar inte ge någon ledtråd till vilka produkter som kan introduceras vid evenemanget.

Apples stora avslöjande

Steve Jobs Theatre var hem för Apples första evenemang, som hölls den 12 september 2017, som fungerade som en startplatta för iPhone X och de helt nya Apple Watch Series 3-modellerna.

Inte till skillnad från tidigare mediehändelser kommer vd Tim Cook och hans löjtnanter säkert att växla på scenen för teatern med 1 000 platser, själv grävd in i kullen bredvid Apple Park-högkvarteret, för att berätta vad de har i väntan för den kommande semestern säsong.

Här är tre huvudteman som vi förväntar oss av den kommande pressaren:

Lägg gärna till egna förutsägelser i kommentarerna nedan.

√Ąnnu ett evenemang i oktober?

Det fanns ingen ny eller uppdaterad hårdvara vid Apples utvecklarkonferens i början av sommaren. September är för årliga iPhone- och klockuppdateringar: i september förra året gav vi oss de nya iPhone X- och iPhone 8-modellerna samt Apple Watch Series 3.

Mac-tillverkaren håller vanligtvis ett nytt medieevenemang i oktober efter att ha meddelat nya iPhone-modeller i september för att rymma ut stora produktmeddelanden och pressa ut så mycket fri press från båda mediehändelserna som möjligt.

Med andra ord, uppdaterade iPads och Mac-datorer bör meddelas någon gång i oktober, men ingenting är i sten och saker kan förändras eftersom Apples händer har blivit bundna på grund av flera förseningar i färdplanen för sin chefs Mac-chipleverantör, Intel.

Dechiffrera inbjudan

Vilka är dina förväntningar från Apples höst avslöjar?

Till alla er kremlinologer där ute, skulle ni vara så snälla att hjälpa oss att dechiffrera den dolda innebörden, om någon, av den ringbild som Apple valde att presentera på denna inbjudan?

Dela dina åsikter och analyser med andra läsare i kommentarfältet nedan.