Apple slÀpper Schoolwork-appen för iPad för lÀrare och studenter

Schoolwork app

Apple har meddelat omedelbar tillgĂ€nglighet av Schoolwork-appen för iPad. Den kostnadsfria appen gör det möjligt för lĂ€rare att skapa uppgifter, samarbeta en-mot-en med eleverna, utnyttja kraften i appar för lĂ€rande och se och förstĂ„ elevernas framsteg. Det tillkĂ€nnagavs tidigare i Ă„r vid Apples utbildningsbaserade “Field Trip” -evenemang.

Skolarbete, tillsammans med Apples Classroom-app, erbjuder lÀrare verktyg för att förbÀttra inlÀrningsupplevelsen och hjÀlpa bÄde lÀrare och elever att fÄ ut mer av den teknik de anvÀnder i klassrummet.

Med skolarbete kan lÀrare skapa och skicka meddelanden och uppdrag med olika typer av innehÄll, inklusive webblÀnkar, PDF-filer och mer. Eleverna kan anvÀnda skolarbete för att hÄlla ordning och hÄlla reda pÄ det arbete de behöver för att slutföra och nÀr de behöver lÀmna in det.

Skolarbete har utformats som en följeslagare för Classroom, vilket gör det möjligt för lÀrare att se vad eleverna gör pÄ sin skÀrm. ClassKit gör det möjligt för utvecklare av utbildningsappar att skapa lÀnkar för specifika funktioner i sin applikation, som lÀrare sedan kan tilldela eleverna. Det vidarebefordrar ocksÄ resultaten av studentens handlingar tillbaka till appen Skolarbete som ska delas med lÀraren.

Slutligen kan lÀrare anvÀnda skolarbete för att tilldela en specifik aktivitet direkt i en app för att vÀgleda sina elever direkt till en utmaning eller lektion. Utbildningsappar inklusive Explain Everything, Tynker, GeoGebra och Kahoot! arbeta direkt med skolarbete för att fÄ lÀrande innehÄll och verktyg till lÀrare som anvÀnder iPad.

Vid Apples Field Trip-evenemang i mars tillkÀnnagav företaget den senaste budget-iPad. SjÀtte generationens 9,7-tums modell Àr den första icke-iPad Pro som stöder Apple Pencil. Förutom skolarbete och klassrum meddelade Apple ocksÄ uppdaterade versioner av Pages, Numbers och Keynote för att stödja Apple Pencil.

För mer information om Apples verktyg för lÀrare och hur du skapar skolarbete och klassrum, besök Apples webbplats för utbildning.