Apple släpper sjätte beta av iOS 12, watchOS 5, tvOS 12 & amp; macOS Mojave

 Apple släpper sjätte beta av iOS 12, watchOS 5, tvOS 12 & amp;  macOS Mojave

Bara en vecka efter att ha släppt iOS 12 beta 5 utgav Apple på måndagen en sjätte beta av sin kommande iOS 12-programuppdatering till utvecklarsamhället. Företaget släppte också sjätte utvecklarbeta för watchOS 5, tvOS 12 och macOS Mojave.

Registrerade utvecklare och medlemmar i Apples utvecklingsprogram kan ladda ner och installera en luftuppdatering genom att gå till Inställningar → Allmänt → Programvara Uppdatering på deras iOS-enhet.

Apple TV-ägare, gå till Inställningar → System → Programuppdateringar → Uppdatera programvara. Om du äger en Apple Watch applicerar du uppdateringen genom att trycka på Min klocka → Allmänt → Programuppdatering i den medföljande Watch-appen på din ihopparade iPhone (telefonen måste vara på iOS 12 beta 6).

Den tidigare iOS-beta tog inte fram nya utåtriktade användarfunktioner eller några anmärkningsvärda förbättringar, men det hindrade inte entusiaster från att avslöja bevis på en ny dual-sim iPhone X Plus (endast Kina) och stöd för telefonsamtal för HomePod .

Kolla in iDownloadBlogs praktiska videogenomgång av iOS 12: s beta 6.

Prenumerera på iDownloadBlog på YouTube

Här är byggnumren för utgåvorna:

Medan Apple vanligtvis släpper dessa beta OS-uppdateringar varannan vecka, är det inte ovanligt att företaget antingen hoppar över en vecka eller släpper en vecka tidigare, som det gjorde den här gången.

För de som undrar kom iOS 12 beta 6 med följande nya funktioner:

I det här skedet är de flesta av Apples ansträngningar fokuserade på att åtgärda fel och förbättra den allmänna mjukvarustabiliteten. Så anekdotiskt som det kan vara, har jag personligen funnit att den femte betaversionen av iOS 12 och watchOS 5 är en av de värsta när det gäller stabilitet och funktioner (detta kan förklara varför vi ser de senaste betaversionerna för iOS 12 och watchOS 5 tidigare än förväntat).

Var noga med att dela med dig av alla nyheter som du hittar i dessa OS-utgåvor nere i kommentarerna.