Apple slÀpper watchOS 5 för Apple Watch

watchOS 5

PÄ mÄndagen slÀppte Apple watchOS 5 för Apple Watch. Uppdateringen, som först tillkÀnnagavs vid Worldwide Developers Conference (WWDC) i juni, Àr tillgÀnglig över luften.

Kompatibilitet

WatchOS 5, med ett byggnummer 16R364, krÀver iPhone 5s eller senare med iOS 12 eller senare. Den Àr kompatibel med alla Apple Watch-versioner av den första generationens modell, inklusive:

Nya egenskaper

Den nya uppdateringen innehÄller nya trÀningsfunktioner, inklusive aktivitetstÀvlingar, automatisk trÀningspass, förmÄga att spÄra kadens (steg per minut), samt ett tempolarm för utomhuslöpningar för att hjÀlpa anvÀndarna att hÄlla jÀmna steg med sin mÄltakt och lagt till Yoga och VandringstrÀning.

Andra funktioner och förbÀttringar inkluderar interaktiva meddelanden, student-ID-kort, podcasts, Walkie-Talkie och webbvisning för lÀnkar. Det finns ocksÄ en utvidgad Siri urtavla och fyra nya ansikten.

FramÄt

Kom tillbaka till iDB under de kommande dagarna och veckorna för mer information om watchOS 5. Vi kommer snart att publicera nya handledning om uppdateringens senaste funktioner.