Apple tillkÀnnager alla kan skapa initiativ för utbildning

Apple tillkÀnnager alla kan skapa initiativ för utbildning

Apple har meddelat en ny lÀroplan för Apple Books. Genom att gÄ med i det framgÄngsrika initiativet Alla kan koda lÀr alla kan skapa eleverna att utveckla och kommunicera idéer genom att rita, musik, video och foton pÄ iPad.

Alla kan skapa gratis projektguider till lÀrare och utvecklades i samarbete med lÀrare och kreativa proffs för att hjÀlpa barnen att uttrycka sig. Bland de titlar som finns tillgÀngliga vid lanseringen Àr:

Varje guide erbjuder en serie projekt som successivt bygger fÀrdigheter, vilket hjÀlper eleverna att fÄ grundlÀggande till avancerad vokabulÀr och tekniker i varje medium. Det kompletterande lÀrarhandbok hjÀlper till att leva upp projekten med 300 lektionsidéer i media, projekt och Àmnen.

Apple förklarar till exempel att en matematiklÀrare kan vÀgleda eleverna att anvÀnda iPad-kameran och burst-lÀget för att fÄnga bÄgen i en basket som kastas genom en ring och mÀta parabolen.

Philip Schiller, Apples Senior Vice President för Worldwide Marketing, förklarar:

Vi tror att Apple-teknik kan hjÀlpa till att frigöra varje barns kreativa geni. I nÀra samarbete med lÀrare har vi byggt lÀroplanen Alla kan skapa för att hjÀlpa till med att skapa kreativt uttryck och konst i klassrummet och för att hjÀlpa eleverna att hÄlla sig engagerade genom kreativitet och i slutÀndan bli mer framgÄngsrika.

Apples Everyone Can Code-initiativ introducerades först 2016 och hjÀlper studenter att lÀra sig kodning för att skapa möjligheter och förbereda dem för arbetskraften. Mer Àn 5 000 skolor, samhÀllshögskolor och tekniska högskolor anvÀnder nu lÀroplanen Alla kan koda över hela vÀrlden.

Alla kan skapa lÄter som ett annat vÀrdefullt program, tycker du inte?