Apple utnĂ€mnde ‘Outstanding Brand’ av CITI för sitt fokus pĂ„ miljön i Kina

Apple utnÀmnde 'Outstanding Brand' av CITI för sitt fokus pÄ miljön i Kina

Apple har gjort sin miljöpÄverkan till en viktig kontaktpunkt genom Ären, och som sÄdan blir det vanligtvis belönat med titlar och vad inte för sina handlingar över hela vÀrlden.

Till exempel har företaget just meddelat i sitt officiella China Newsroom (via ) att det har tilldelats ”Green Supply Chain CITI Outstanding Brand” av Corporate Information Transparency Index (CITI) för sitt miljöarbete i Kina. Apple har varit nummer ett pĂ„ detta index under de senaste fem Ă„ren innan det till slut tilldelades titeln.

Titeln i sig Ă€r tĂ€nkt att erkĂ€nna Apples arbete med miljön och ”miljöledarskap i hela leveranskedjan”. Apple sĂ€ger att de kommer att fortsĂ€tta att försöka göra positiva markeringar pĂ„ planeten och “frĂ€mja miljöhantering.”

FrÄn det översatta pressmeddelandet:

Vi tror alltid att vi mĂ„ste skapa de produkter som Ă€r mest fördelaktiga för vĂ€rlden för att skapa de bĂ€sta produkterna i vĂ€rlden. Av denna anledning har vi Ă„tagit oss att frĂ€mja utvecklingen av smart och hĂ„llbar tillverkning. ” Ge Yue, verkstĂ€llande direktör för Apple Greater China “Jag Ă€r mycket tacksam mot direktör Ma Jun och IPE för deras samarbete med oss. Vi tror att vi genom vĂ„ra gemensamma anstrĂ€ngningar kommer att kunna uppnĂ„ större prestationer nĂ€r det gĂ€ller att skydda jorden och dess viktiga resurser.

Som en del av tillkÀnnagivandet sÀger Apple att det har gjort en ganska stor inverkan nÀr det gÀller att spara vatten. Specifikt sÀger företaget att dess rent vattenprojekt i Kina har gjort det möjligt för sina leverantörer att spara mer Àn 25 miljarder liter vatten. Och nÀr det gÀller partner sÀger Apple att 40 procent av sina tillverkningspartners redan har Ätagit sig att tillverka produkter med ren energi.

NÀr det gÀller Kina och Apples miljöpÄverkan lanserade företaget sin China Clean Energy-fond pÄ $ 300 miljoner redan 2018. Och Apple meddelade nyligen att fonden just hade investerat i tre stora vindkraftsparker ocksÄ i Kina.