Apple Watch-serie 4-upplösning knuten till 384 × 480 (skarpare Ă€n original iPhone)

Apple Watch-serie 4-upplösning knuten till 384 × 480 (skarpare Ă€n original iPhone)

För bara nĂ„gra dagar sedan publicerade 9to5Mac vad den kallade den första officiella marknadsföringsimagen för nĂ€sta Apple Watch. I dag, sa sajten det har rĂ€knat ut den “troliga skĂ€rmupplösningen” för 42mm-versionen av den nya enheten. Inte överraskande verkar det som om resolutionen om Ă„rets modell kommer att förbĂ€ttras.

Med hjÀlp av information som finns pÄ den senaste watchOS 5 beta, tror 9to5Mac att Ärets 42mm Apple Watch kommer att erbjuda en upplösning pÄ 384 x 480, jÀmfört med upplösningen 312 x 390 som finns pÄ den nuvarande modellen.

Det förklarar, ”Apple kommer att uppnĂ„ denna betydligt högre upplösning genom att minska ramarna och göra skĂ€rmen lite större. Denna nya enhet kommer troligen ocksĂ„ att ha en högre PPI, vilket ocksĂ„ bidrar till den högre upplösningen. ”

Intressant, som WatchGeneration först pÄpekade, vid 384 x 480, skulle upplösningen vara större Àn vad som hittades pÄ den första iPhone, som var 320 x 480 pixlar.

Apple Apple Watch 2018 ryktades lÀnge med en större skÀrm, kanske upp till 15 procent större Àn den som finns pÄ de nuvarande modellerna. Baserat pÄ bilden som lÀcktes förra veckan Àr det troligt att den nya modellen ocksÄ kommer att erbjuda en modifierad sidoknapp och Digital Crown plus tillÀgget av en ny mikrofon.

Det finns ocksÄ en ny urtavla som kommer att anlÀnda som kan göra att du kan lÀgga till upp till 9 komplikationer.

Apples förvÀntas meddela en ny 38mm och 42mm Apple Watch nÀsta vecka.

Som en pÄminnelse Àr Apples höstevenemang onsdagen den 12 september som börjar klockan 10 PDT. Förutom tre nya iPhones och Apple Watch bör evenemanget ocksÄ visa upp tvÄ nya iPad Pro-modeller. Nya Mac-datorer kan ocksÄ meddelas. Apple planerar att streama evenemanget live bÄda online och pÄ Apple TV.