Apple Watch Series 4 mockups visar hur bärbar enhet 2018 kan se ut

apple watch series 4 proposal

På onsdagen upprepade den kända analytikern Ming-Chi Kuo sin tro på att Apple Watch-skärmen kommer att växa med 15 procent på fjärde generationens modell på grund av detta höst. Idag ser vi några mockups publicerade som visar hur den extra fastigheten kan se ut på den bärbara enheten.

√Ėver p√• Twitter, Ben Geskin j√§mf√∂r nuvarande Apple Watch Series 3 med den f√∂reslagna versionen. Som du kan se, i det h√§r scenariot √§ndrar den st√∂rre sk√§rmen inte klockans befintliga fysiska dimensioner. Ist√§llet har ramarna minskats.

2018 Apple Watch “Series 4” med st√∂rre sk√§rm. pic.twitter.com/NPNJHMqEjA

– Ben Geskin (@ VenyaGeskin1) 11 juli 2018

Under tiden designer Ryan Jones ser en 38mm-serie 4 med en skärmyta 38 procent större än den nuvarande modellen och en 42mm-modell som har 35 procent mer utrymme.

Här Watch-utvecklare lade jag till skärmdimensioner i mm och pixlar.

38mm Series 4 är 38% mer skärmarea
42mm Series 4 är 35% mer skärmarea pic.twitter.com/oLd6G8rqce

– Ryan Jones (@rjonesy) 11 juli 2018

Kuo tror att årets Apple-klockor kommer att få större ansikten. De två nya modellerna kunde mäta 1,57 tum (39,9 mm) respektive 1,78 tum (45,2 mm) och levereras med en förbättrad hjärtfrekvensdetekteringsfunktion.

I tidigare investeraranteckningar uppgav analytikern att n√§sta Apple Watch skulle ha en “mer trendig formfaktordesign”, h√§lsosensorer “andra √§n hj√§rt√∂vervakning” och “st√∂rre batterikapacitet.”

En sak som förmodligen inte förändras på årets modell är specifikationerna för Apple Watch-bandet. Befintliga band förväntas passa bra på Apple Watch Series 4.

Det är mitten av juli, vilket alltid är början på en spännande tid för Apple när nya produkter kommer allt närmare att tillkännages och släppas. Kuo noterade också på onsdagen att Apple planerar att uppdatera iMac, Mac mini, MacBook Pro och MacBook i höst. IPhone och iPad Pro-sortimentet bör också se förändringar.

Vi vet snart nog. Apples förväntas hålla ett pressevenemang som tillkännager nya produkter strax efter Labor Day i USA, som är den 3 september i år. Om Apple håller en hösthändelse eller två är ännu inte känt.

Planerar du att köpa en Apple Watch Series 4 i höst? Vilka andra nya produkter är du mest glada över att se?

Bild: Ben Geskin