AppleCare + iPhone XR-prissättning tillkännages, valfri stöld- och förlusttäckning tillgänglig

AppleCare + iPhone XR-prissättning tillkännages, valfri stöld- och förlusttäckning tillgänglig

Apple har introducerat AppleCare + -priser för den nyligen släppta iPhone XR. Precis som med iPhone XS och iPhone XS Max erbjuder Apple en plan som täcker stöld och förlust i år för första gången.

De AppleCare + för iPhone med stöld- och förlusttäckning planen för iPhone XR är $ 249 eller $ 12,99 per månad. Med den här planen får du allt som ingår i standardplanen AppleCare + för iPhone plus extra. Så här jämför de två programmen:

AppleCare + för iPhone täcker upp till två incidenter av oavsiktlig skadetäckning, var och en omfattas av serviceavgifterna plus tillämplig skatt. Du får också Express Replacement Service och 24/7 prioriterad åtkomst till Apple-experter via chatt eller telefon. Enligt denna plan är självrisken på skärmen 29 $, medan oavsiktlig täckning är 99 $.

Standardplanen för iPhone XR är $ 149 eller $ 7,99 per månad.

AppleCare + för iPhone med stöld och förlust omfattar upp till två tillfällen av oavsiktlig skada, stöld eller förlusttäckning, vardera föremål för självrisk. Du får också Express Replacement Service och 24/7 prioriterad åtkomst till Apples experter via chatt eller telefon. Med den här typen av täckning måste du ha funktionen Hitta min iPhone aktiverad på din enhet när den tappas bort eller blir stulen.

Enligt denna plan är självrisken på skärmen 29 $, medan oavsiktlig täckning är 99 $. När det är stöld och förluster är avdraget $ 229 för iPhone XR.

Om du äger en iPhone XR och inte köper försäkring kostar skärmreparationer på din enhet 199 USD per incident med andra skador som listas till 399 $.

F√∂rbest√§llningar f√∂r 6,1-tums iPhone XR startade f√∂rra veckan i 50 l√§nder och territorier. Handenheten √§r tillg√§nglig fr√•n och med denna fredag ‚Äč‚Äč26 oktober till $ 749.