Apples anstÀllda som mediterar kan göra den hÀr coola Breathe-appen T-shirt

Apple has a new challenge for its employees

Apple har samarbetat med den app som heter 10% lyckligare: meditation för en ny medarbetares utmaning fokuserad pÄ mindfulness och meditation som kommer att starta senare denna mÄnad.

Som först noteras av den franska bloggen MacGeneration (Google översÀtt) kommer anstÀllda att behöva meditera under en viss tid per dag under totalt 25 dagar. MÀnniskor som fullföljer utmaningen kommer att tilldelas en T-shirt prydd med den vÀlbekanta blÄ och gröna logotypen för Apple Watch Breathe-appen.

Utmaningen börjar idag 1 oktober 2018.

Teaserbilden för appen 10% lyckligare: meditation

Deltagarna mÄste anvÀnda 10% Happier-appen mellan 1, 5 eller 10 minuter per dag, Ätminstone i 25 dagar. Om du inte gillar den specifika appen kan du anvÀnda Apples egen Breathe-app för Apple Watch eller nÄgon annan app för meditation sÄ lÀnge den loggar in i Health.

Den nya watchOS 5-programvaran ger en omdesignad Breathe-app med ett trevligare utseende, hypnotiska animationer och tre animeringsstilar att vÀlja mellan ditt andas ansikte: Classic, Calm och Focus. Och tack vare de mycket mer exakta och snabbare accelerometer- och gyroskopsensorerna i nya Apple Watch Series 4 kan fans av Apple-bÀrbara enheter nu ocksÄ spÄra sina yogasessioner.