Apples fantastiska nya iPhone X-annons visar upp spÀrrade lösenord med Face ID

Apples fantastiska nya iPhone X-annons visar upp spÀrrade lösenord med Face ID

Sedan introduktionen i september 2017 har Apple visat nÄgra anmÀrkningsvÀrda iPhone X-annonser som visar de speciella aspekterna av Face ID-funktionen. Den senaste videon som slÀpptes i gÄr kvÀll pÄ företagets officiella YouTube-kanal Àr inget undantag.

Med titeln “Minne” och en minut och fyrtio sekunder lĂ„ng, fokuserar den snygga annonsen pĂ„ en annan tidsbesparande Face ID-funktion: möjligheten att lĂ„sa upp och automatiskt fylla i en anvĂ€ndares sparade lösenord i appar och pĂ„ webbplatser med en genomsökning av ansiktet.

Baserat pÄ en imaginÀr spelshow visar filmen en tÀvlande som utmanas av en vÀrd att komma ihÄg ett bankkontolösenord som han skapade för en dag sedan. Snubblar igenom flera misslyckade försök att komma ihÄg lösenordet, den stackars killen drar en iPhone X ur fickan och vÀnder sig till Face ID för att snabbt lÄsa upp ett sparat lösenord.

Annonsens koncept och produktionsvÀrde Àr högklassiga.

“Att komma ihĂ„g ditt lösenord behöver inte kĂ€nnas som en minnesutmaning”, lĂ€ses videobeskrivningen. “Med Face ID pĂ„ iPhone X Ă€r ditt ansikte ditt lösenord.” Naturligtvis kan Touch ID göra samma sak, men det hĂ€r Ă€r en iPhone X-annons med fokus pĂ„ Face ID-funktionen.

Gillar du Apples senaste reklamfilm för iPhone X och varför?

Medan vi hÄller pÄ, vad Àr dina allmÀnna tankar om iPhone X-annonser hittills?

LÄt oss veta genom att lÀmna din kommentar nedan.