Apples första look-video visar förbÀttringar av videoinspelningar pÄ iPhone Xs

iPhone Xs dual-camera closeup

Apples officiella YouTube-kanal slÀppte igÄr en första blickvideo som ger en glimt av förbÀttringar av kamerafotografering och berÀkningsfotografering möjliggjort av den nÀstan tio gÄnger snabbare Neural-motorn i sin branschens första 7-nanometer A12 Bionic-system pÄ ett chip.

Apple sÀger att mjukvaruutveckling som hÀrrör frÄn en uppgraderad Neural-motor, som Àr en ultra-snabb samprocessor inuti A12 Bionic-chipet som Àr dedikerat enbart till maskininlÀrningsuppgifter, tillÄter iPhone Xs-Àgare att spela in den högsta kvaliteten pÄ en smartphone med ökat dynamiskt omfÄng, kontrast och mer.

För att demonstrera handenhetens kamerakoteletter skapade Appel den hÀr videon dÀr de fotograferar fascinerande scener av vatten, eld, metall och ljus med 4K-videoinspelning, Slo-mo och Time-lapse-fotograferingslÀgen.

Scenerna du ser spelades in pÄ en iPhone Xs av Donghoon J. och Sean S.

iPhone Xs kameraförbÀttringar kretsar frÀmst kring förbÀttringar av programvara och berÀkningsfotografering som hÀrrör frÄn framsteg i maskininlÀrning och A12 Bionic-chipet. NÀr det gÀller maskinvaruförbÀttringar i kameravdelningen har de nya iPhonerna en större och snabbare sensor som har större, djupare pixlar.

NÀrbild pÄ iPhone Xs med dubbla kameror

Tillsammans kombinerar maskinvaru- och mjukvaruutvecklingen förbÀttrad prestanda i svagt ljus och videostabilisering. Och tack vare sÄ mÄnga som fyra inbyggda mikrofoner spelar de nya iPhonesna nu in vy med stereoljud.

iPhone X var den första kommersiellt tillgÀngliga smarttelefonen som gav en silkeslen 4K-videoinspelning med sextio bilder per sekund.