Apples hisnande Piazza Liberty-butik i Milano med vattenfallets ingång som öppnas 26 juli

Apples hisnande Piazza Liberty-butik i Milano med vattenfallets ingång som öppnas 26 juli

Apple har planerat storslagen öppning av sin fantastiska nya butik på Piazza del Liberty i Milano, Italien nästa torsdag 26 juli. Bland annat har den kommande butiken med tegel och murbruk en ingång till vattenfallet och Apples nästa generations butiksdesign.

Detta kommer att markera Apples tredje butik i staden Milano.

Den kommande platsen skapades i samarbete med arkitektföretaget Foster och Partners som är känt för sitt arbete med det fantastiska Apple Park-högkvarteret.

Butiken har ett försäljningsgolv under en mysig utomhusamfiteater, tillgänglig genom att gå nerför trappan mellan mitten av ett par vattenfall som utgör en del av en större fontän (en hyllning till de berömda italienska torg som förbinder staden med dess invånare) .

Det finns också en hiss.

För att fira den nya butikens debut satte Apple ihop en trevlig webbsida markering en samling ritningar, fotografier och konstverk skapade av körsbärsplockade konstnärer och designers från hela Italien som har försökt fånga en ögonblicksbild av stadens kreativa energi.

‚ÄĚVi √§r oerh√∂rt glada √∂ver att vara i centrala Milano, en stad som i √•rhundraden har kombinerat kreativitet och innovation,‚ÄĚ l√§ser maskin√∂versatt text. Den nya butiken √§r v√§rd idag vid Apple-sessioner d√§r kunder kan b√∂rja registrera sig f√∂r b√∂rjan den 20 juli.

IPhone-tillverkaren kommer också att ha andra butiksöppningar den här månaden.

Exempelvis kommer den 28 juli att öppna Apples nya flaggskeppsbutik på den tidigare platsen för ett California Pizza Kitchen i Broadway Plaza utomhus köpcentrum.