Apples kommande telefoner kommer att omfamna iPhone X-designen i ‘S Ă„r’

Apples kommande telefoner kommer att omfamna iPhone X-designen i 'S Ă„r'

Apple förvĂ€ntas gĂ„ i pension i tioĂ„rsdagen av iPhone X nĂ€sta mĂ„nad efter att handenheten tillbringade mindre Ă€n ett Ă„r pĂ„ marknaden. ÄndĂ„ kommer iPhone X-designen att fortsĂ€tta i lanseringen av tre nya Apple-telefoner för 2018.

I en mÄndagsrapport kort om nya detaljer, men ÀndÄ i rÀtt tid, Bloomberg sÀger att de tre nya iPhonesna har en iPhone X-liknande kant-till-kant-skÀrmdesign med en glasrygg. I stÀllet för en förÀndring av den yttre designen kommer Apple att skilja pÄ telefonerna efter pris, funktioner och storlekar.

SĂ„ lĂ€nge ryktas kommer Apples iPhone-sortiment frĂ„n 2018 att innehĂ„lla tvĂ„ OLED-modeller (en andra generationens 5,8-tums iPhone x och 6,5-tums iPhone X Plus) och en som anvĂ€nder LCD (med en skĂ€rm som mĂ€ter 6,1 tum diagonalt). NĂ„gra inom Apple mĂ€rker lanseringen som ett “S-Ă„r” och noterar att iPhone-sortimentet 2019 kommer att innehĂ„lla mer betydande förĂ€ndringar.

Fram till förra Ă„rets iPhone X och iPhone 8/8 Plus hade Apple anvĂ€nt en “S” i titeln pĂ„ iPhones som slĂ€pptes under udda Ă„r. Dessa modeller (iPhone 3GS, iPhone 4S, iPhone 5S och iPhone 6S) erbjöd ingen designförĂ€ndring frĂ„n sina föregĂ„ngare. IstĂ€llet fokuserade Apple pĂ„ att göra interna förĂ€ndringar i dessa modeller.

Årets avancerade 6,5-tums iPhone, internt kallad D33, kommer att erbjuda en glasbaksida med rostfria kanter och dubbla kameror pĂ„ baksidan. Nytt i Ă„r: modellen inkluderar möjligheten att visa innehĂ„ll sida vid sida. Den nya 5,8-tumsmodellen förvĂ€ntas under tiden erbjuda en bĂ€ttre kamera och ökade bearbetningshastigheter jĂ€mfört med den nuvarande modellen.

De kanske viktigaste Àndringarna som gjorts i Är kommer att ske pÄ den billigare LCD-efterföljaren till iPhone 8. Kodnamnet N84, den nya handenheten ser mycket ut som iPhone X, förutom den större skÀrmen och aluminiumkanterna. Denna modell förvÀntas ocksÄ finnas i flera fÀrger. Ett tidigare rykte sa att LCD-modellen skulle levereras i fÀrger som liknar företagets lÀderfodral. Det har dock diskuterats om vilka av dessa fÀrger som kan anvÀndas.

Den billigare versionens aluminiumkanter kommer inte nödvÀndigtvis att ha samma fÀrg som det fÀrgade glasets baksida, vilket förenklar produktionen, sa en person som Àr bekant med saken.

För de tvĂ„ avancerade telefonerna har Apple vĂ€nt sig till Hon Hai Precision Industry Co. för montering. LCD-modellen monteras mellan Hon Hai och Pegatron Corp. Monteringsarbetet pĂ„ OLED-modellerna började i juli, medan LCD-modellen först kom i full produktion denna mĂ„nad pĂ„ grund av “mindre utmaningar” med LCD-panelen.

Ett rykt i juli sa att LCD-modellen kanske inte startade förrÀn i oktober, en mÄnad efter OLED-modellerna.

Slutligen verkar det som om Apple inte har bestĂ€mt sig för en namngivningskonvention för Ă„rets iPhones med Bloomberg som noterar att det har Ă€ndrat namnen “flera gĂ„nger.” Det Ă€r möjligt att de nya premiumtelefonerna kan ha “iPhone Xs” i namnet; det Ă€r ocksĂ„ möjligt Apple kan sluta anvĂ€nda etiketten “Plus” för den större OLED-modellen.

Apples förvÀntas hÄlla sitt Ärliga höstevenemang de kommande veckorna. Förutom tre nya iPhones kommer företaget troligen att tillkÀnnage tvÄ nya iPad Pro-modeller och en fjÀrde generationens Apple Watch.

Vilken iPhone 2018 planerar du att köpa? LÄt oss veta nedan.