Apples ledarskapssida får en fantastisk Memoji-översyn för World Emoji Day

Apples ledarskapssida får en fantastisk Memoji-översyn för World Emoji Day

Memoji, en av rubrikens nya funktioner i iOS 12, är kärnan i en underhållande översyn av Apples Webbplats för ledarskap, med en anpassad tredimensionell Animoji-karaktär överlagd på huvudskottet för varje nyckelchef som anges på sidan.

Alla verkställande profiler åtföljda av en headshot har fått en Animoji Memoji-behandling, inklusive de av Apples chef Tim Cook, generalråd Katherine Adams, detaljhandelschef Angela Ahrendts, chef för Internet-programvara och -tjänster Eddy Cue, chef för programvaruteknik Craig Federighi, Apples design tzar Jony Ive och andra.

Memoji, en ny funktion i iOS 12, låter iPhone X-ägare skapa sin egen avatar genom att välja från ett brett utbud av alternativ, former och mallar, inklusive hud- och hårfärg, frisyr, ögonbryn, näsa, huvudbonader, smycken och andra tillbehör, plus mycket mer.

Prenumerera på iDownloadBlog på YouTube

Innan dagens världsemoji-dag förhandsvisade Cupertino-företaget igår mer än 70 nya emoji-tecken som kommer till iPhone, iPad, Apple Watch och Mac senare i år.

HANDLEDNING: Hur man konverterar Animoji till det animerade GIF-formatet

Programuppdateringen för iOS 11.3 förde den nya draken, skalle, björn och lejon Animoji, vilket ger det totala antalet Animoji-tecken i mobiloperativsystemet till 16.

iOS 12 utökar Animoji-serien ytterligare med en tiger, spöke, koala och T-rex.

De nya designen innehåller ännu fler håralternativ för att bättre representera människor med rött hår, grått hår och lockigt hår, en ny emoji för skalliga människor och nya smiley-ansikten som ger mer uttryck för meddelanden med kallt ansikte, festansikte, ansikte och en ansikte med hjärtan.

Dessa nya emoji-utseende baseras på de godkända karaktärerna i Unicode 11.0.