Apples Phil Schiller pratar om Photoshop för iPad, förhÄllande till Adobe

Phil Schiller at Adobe Max

Phil Schiller, Apples Senior Vice President för Worldwide Marketing, besökte Adobe MAX pĂ„ mĂ„ndag för att diskutera den kommande lanseringen av Photoshop för iPad Pro. Utan att ge bort nĂ„got sa den verkstĂ€llande direktören “Adobe har förstĂ„tt potentialen i iPad Pro”, och bĂ„da företagen “arbetade tillsammans pĂ„ en riktigt fantastisk teknik”, enligt AppleInsider.

I sitt oanmĂ€lda besök i Los Angeles, Kalifornien-baserade evenemang, berĂ€ttade Schiller för publiken att iPad snabbt blir ett verktyg som Ă€r “viktigt för det kreativa arbetsflödet.” Han fortsatte: “Det Ă€r dĂ€rför vi under de senaste Ă„ren skapat iPad Pro-linjen och vi har byggt unika teknologier som vĂ„ra A-serie-chips, specialversioner av det med CPU och GPU-prestanda för proffs.”

Av ankomsten av Photoshop pÄ iPad Pro 2019 nÀmnde han Apples grundare Steve Jobs:

Det Ă€r den gamla linjen som Steve sa, att “Vi finns vid skĂ€rningspunkten mellan teknik och fri konst.” Och det fokus pĂ„ kreativitet och konst för att slĂ€ppa loss den passionen, slĂ€ppa loss den visionen Ă€r lika viktig för oss idag som den var frĂ„n början. Inget av det har förĂ€ndrats. Det som har förĂ€ndrats Ă€r tekniken. NĂ€r vi pratade om det sĂ„g vi aldrig för oss en vĂ€rld dĂ€r vi skulle köra Photoshop pĂ„ en iPad Pro var du Ă€n Ă€r. Jag menar att det bara tĂ€nker pĂ„ vad som kommer att skapas frĂ„n alla dessa lysande mĂ€nniskor med det.

Förutom Photoshop för iPad förhandsgranskade Adobe ocksÄ ett nytt verktyg för redigering av förstÀrkt verklighet över flera enheter som heter Project Aero. Project Aero, som för första gÄngen retades vid Ärets vÀrldsomfattande utvecklarkonferens, gör det möjligt för annonsmaterial att placera digitalt innehÄll i den verkliga vÀrlden.

photoshop cc iPad

Under tiden Àr Project Gemini, som kommer först till iPad 2019, en ny app som Àr utformad för att pÄskynda ritnings- och mÄlararbetsflöden över enheter. PÄ sÄ sÀtt kombinerar den raster, vektor och nya dynamiska borstar till en enda appupplevelse byggd för att rita.

Slutligen tillkÀnnagav Adobe ocksÄ Premiere Rush CC för videoskapare online. Produkten integrerar fÄngst, intuitiv redigering, förenklad fÀrg-, ljud- och rörelsesgrafik med publicering till sociala plattformar som YouTube och Instagram. Mac-anvÀndare kan prenumerera pÄ Premiere Rush CC frÄn $ 9,99 per mÄnad.

Ser du fram emot att anvÀnda Photoshop pÄ iPad?