Apples reviderade jobbwebbplats lyfter fram innovation, företagskultur

Apples reviderade jobbwebbplats lyfter fram innovation, företagskultur

Apples företagskultur visas tydligt pÄ företagets nyligen uppdaterade jobbwebbplats. Den största förÀndringen Àr introduktionen av en ny video som vÀlkomnar eventuella rekryteringar till företaget.

Under rubriken ”Gör mer Ă€n du nĂ„gonsin trodde var möjligt. Ha mer inverkan Ă€n du nĂ„gonsin förestĂ€llt dig, ”90-sekunders videon faststĂ€ller Apple som platsen för innovatörer att arbeta.

Det förklarar ”vĂ€rldens smartaste, mest passionerade mĂ€nniskor skapar vĂ€rldens mest innovativa produkter och upplevelser. GĂ„ med oss ​​sĂ„ gör du det bĂ€sta i ditt liv – och gör skillnad i andras liv. ”

Webbplatsen beskriver ocksĂ„ “vad som driver oss” och vikten av team pĂ„ företaget. Du hittar ocksĂ„ ett avsnitt om Apple Retail och vad företaget kan erbjuda studenter.

Under en Om Apple-sidan, förklarar företaget:

Vi Ă€r ett mĂ„ngsidigt kollektiv av tĂ€nkare och görare, som kontinuerligt förestĂ€ller oss vĂ„ra produkter och metoder för att hjĂ€lpa mĂ€nniskor att göra vad de Ă€lskar pĂ„ nya sĂ€tt. Den innovationen Ă€r inspirerad av ett gemensamt engagemang för stort arbete – och för varandra. För att lĂ€ra av mĂ€nniskorna hĂ€r betyder att vi lĂ€r oss av de bĂ€sta.

Apple listar för nÀrvarande över 600 lediga jobb pÄ sin webbplats för positioner pÄ olika platser i USA. Jobb finns i olika kategorier, inklusive hÄrdvara, design och marknadsföring.