Är detta Apples ryktade 18W USB-C-adapter pĂ„ vĂ€g till nya iPhones?

A leaked image showing off an engineering prototype version of Apple

KÀllor sa att Apple kan samla snabbladdningsadaptrar och USB-C-kablar med 2018: s iPhones och idag visades en ryktad 18-watts USB-C-adapter i en ny uppsÀttning pÄstÄdda bilder.

Som först rapporterades av den pÄlitliga japanska bloggen Mac Otakara (Google översÀtt), verkar bilderna komma frÄn Chongdiantou. Tillbehöret som visas pÄ fotografierna sÀgs vara en teknisk prototyp för den kommande nya 18-wattladdaren.

RUNDA UPP: BÀsta USB-C-kraftpaket som stöder Power Delivery

MacRumorskunde dock inte bekrÀfta legitimiteten för de lÀckta bilderna.

Texten som skrivs ut pÄ sidan av enheten identifierar denna icke-slÀppta Apple-laddare med modellnummer A1720, vilket indikerar att tillbehöret stöder USB Type-C strömleveransfunktion med uteffekt upp till 5V vid 3A (15W) eller 9V vid 2A (18W ).

En lÀckt CAD-rendering av Apples ryktade 18-watts USB-C iPhone-laddare

RUNDA UPP: USB-C-laddare som stöder snabb laddning pÄ iPhone X, iPhone 8 och iPad Pro

Att samla dessa snabbladdningsadaptrar och kablar skulle vara ett stort steg uppÄt frÄn den vanliga 5-watt iPhone-adaptern eftersom kunder som vill utnyttja snabbladdningsalternativet inte behöver spendera minst $ 74 pÄ separata USB-C-laddningstillbehör .

Prenumerera pÄ iDownloadBlog pÄ YouTube

Medan iPhones frÄn 2018 förvÀntas behÄlla Apples patenterade Lightning-kontakt, kan företagets modeller som planeras för en introduktion 2019 slutligen dike Lightning-porten och ersÀtta den med standard USB-C-kontakt för laddning och synkronisering.

Att anvÀnda snabbladdningsfunktionen innebÀr för nÀrvarande att köpa en 29W USB-C nÀtadapter tillsammans med en Blixt till USB-C-kabel, som för nÀrvarande sÀljs och byggs uteslutande av Apple.

Bör tillbehöret som medföljer iPhones frÄn 2018 stödja snabb laddning?

LÄt oss veta genom att lÀmna din kommentar nedan.