Att gĂ„ ur drift – Spara WPBeginner

Att gÄ ur drift - Spara WPBeginner

Glad första april

KÀra WPBeginner-anvÀndare,

Uzzz Productions har fÄtt ett stort ekonomiskt hinder pÄ grund av denna lÄgkonjunktur. Efter att ha haft ett gruppmöte med alla WPBeginner-redaktörer, Uzzz Productions-personal och vÄr ekonomichef har vi bestÀmt oss för att dra ihop projektet. April kommer att vara den sista mÄnaden, du kommer att se nya artiklar om WPBeginner, och detta kommer att vara den sista mÄnaden som vi kommer att tillhandahÄlla vÄr gratis WordPress-blogginstÀllningstjÀnst. Vi kommer att fortsÀtta ge support pÄ alla tidigare artiklar fram till slutet av april 2010. Efter april kommer alla gamla artiklar att leva som en databas för andra att anvÀnda, men vi kommer inte att ge mer stöd eller nytt innehÄll.

Detta var ett tufft beslut, men efter att ha analyserat vĂ„r resultat- och förlustrapport verkar det som om WPBeginner tar mer tid Ă€n vi kan spendera. Vi har tillhandahĂ„llit gratis support för alla anvĂ€ndare som skickar e-post till oss. Även om det var ett idealiskt mĂ„l att göra saker gratis, var det inte hĂ„llbart.

Vi ger oss mer tid att ta reda pÄ en bÀttre lösning genom att försena dödsdatumet till den 30 april 2010. Under denna tid kommer alla alternativ att övervÀgas, inklusive att sÀlja webbplatsen eller lÀgga ut fler annonser pÄ webbplatsen. Om det hÀr problemet kvarstÄr mÄste vi göra det otÀnkbara (StÀng den hÀr webbplatsen).

Hur kan du spara WPBeginner?

Rekommendera dina vÀnner till vÄr webbplats sÄ att vi kan fÄ högre trafik. Detta kommer att övertyga annonsörer att annonsera pÄ vÄr webbplats.

Du kan gÄ med i vÄr Twitter-community och vÄr Facebook-community. Att dela vÄra artiklar i sociala medianÀtverk ger mer exponering för WPBeginner, vilket hjÀlper oss att fÄ fler annonsörer.

Köp produkter frÄn en av vÄra partners genom att anvÀnda vÄr lÀnk (som sedan betalar oss en provision som sÀkert kommer att hjÀlpa mycket). Dessa produkter hjÀlper dig ocksÄ att blogga, sÄ det Àr en vinn-vinn-situation.

– OIOPublisher
– Aweber
– Marknadsför mig Tweet
– Tyngdkraftsformer
– Studiopress-teman
– GrĂ€va i WordPress – e-bok
– AllmĂ€n uppsats tema

Sist men definitivt inte minst kan du göra en generös donation (vartenda öre rÀknas) för att subventionera vÄra driftskostnader.

Varma hÀlsningar,
WPBeginner Ledare (Syed, Amanda, Zain, Muhammad och David)

Var det övertygande nog ?? Nej killar, vi Ă€r alltid hĂ€r. Det hĂ€r Ă€r en April Fools Post. Vill inte fĂ„ er förbannade att tĂ€nka pĂ„ att vi manipulerar April Fools Day för pengar. Även om alla dina donationer och stöd fortfarande Ă€r vĂ€lkomna