AutoAnswer X ger avancerade automatiska samtalsfunktioner till jailbroken iOS 11-telefoner

incoming call

Beroende pÄ hur ofta du tar FaceTime eller telefonsamtal pÄ din iPhone kan det vara bra att lÄta handenheten automatiskt ta emot inkommande samtal frÄn specifika personer under specifika omstÀndigheter.

Du kan konfigurera din iPhone för att svara pÄ telefonsamtal automatiskt om du har iOS 11, men en jailbreak-tweak ringde AutoAnswer X (iOS 11) av iOS-utvecklare ger en bÀttre lÄngsiktig lösning med fler funktioner och konfiguration Àn du nÄgonsin kunde drömma om att fÄ i en officiell iOS-uppdatering frÄn Apple.

Tweak bör lÄta bekant, och det beror pÄ att AutoAnswer Àr en av Limneos klassiska tweaks som utvecklats för tidigare versioner av iOS. AutoAnswer X Àr en komplett omskrivning avsedd för iOS 11-enheter och ger mÄnga av de favoritfunktioner som finns i den ursprungliga tweak.

Efter installationen hittar du en ny instÀllningsruta i appen InstÀllningar:

HĂ€r kan du:

NÀr du gÄr in i konfigurationen för specifika kontakter och nummer ser instÀllningsfönstret ungefÀr sÄ hÀr ut:

HÀrifrÄn kommer du att kunna:

Som utvecklaren pÄpekar i Cydia kan AutoAnswer X anvÀndas för mer Àn bara att ta telefonsamtal. Det kan effektivt förvandla en Àldre iPhone till en video för barn med flera rum om du vÀljer att anvÀnda den för att automatiskt svara pÄ FaceTime-videosamtal. Alternativt kan du anvÀnda den med din egen telefon för att automatiskt ta emot samtal frÄn viktiga personer nÀr du Àr upptagen med att köra.

Himlen Àr grÀnsen nÀr det gÀller kreativitet, men anvÀndningsfall varierar unikt frÄn person till person. Med detta sagt kan din körstrÀcka variera.

Om du Àr intresserad av att prova AutoAnswer X sjÀlv kan du ladda ner den gratis frÄn Cydias BigBoss-förvar. NÀr du laddar ner det kommer instÀllningsfönstret att be dig att köpa en licens för $ 1,97 för att aktivera tweak. AutoAnswer X fungerar med alla jailbreakade iOS 11-enheter.

Hur skulle du anvÀnda en tweak som AutoAnswerX? Dela i kommentarfÀltet nedan.