Automattic moderniserar kodpoeten för att bli mer Àn bara en listningssida

Automattic moderniserar kodpoeten för att bli mer Àn bara en listningssida

I lördags lanserade Automattic officiellt Code Poet och utvidgade den bortom listningssidan. För de av er som inte vet var Code Poet tidigare bara en katalog över WordPress-proffs som kom till er av Automattic, företaget bakom WordPress.com. Med den hĂ€r uppdateringen Ă€r det nu en resurs för alla som bygger “grejer” med WordPress (inte nödvĂ€ndigtvis utvecklare).

Teamet sammanfattar det i fyra ord. LÀr dig, lÀr, inspirera och motivera. Det Àr precis den typen av energi vi behöver inom samhÀllet. FrÄn och med nu kan du se en lista med rekommenderade böcker (för nÀrvarande finns bara tvÄ listade). Det finns ett avsnitt för intervjuer dÀr teamet planerar att intervjua WordPress-proffs (för nÀrvarande finns tvÄ tillgÀngliga). Det finns ocksÄ en samling hjÀlpsamma resurser.

Vad betyder detta för den officiella katalogen? Med tanke pÄ att det Àr nÀstan obefintligt eftersom det skjuts hela vÀgen lÀngst ner, tror vi att det finns planer pÄ att bygga om det. Vi fick höra att Àven om de inte inkluderar nya företag just nu Àr alla öppna för att skicka in sina företag. NÀr de öppnar katalogen igen kommer den att inkluderas. Vi kan bara anta att teamet arbetar med att göra Directory till en del av webbplatsen. LÄt oss hoppas att de inte blir av med det helt.

Vi Àr intresserade av att se hur detta projekt utvecklas.