Avstängning av App Store-semestern innebär inga nya appar eller uppdateringar för dig från 23-27 december

Australiens vakthund ansluter sig till en växande lista med tillsynsmyndigheter som tittar närmare på App Store

Som det gör varje semestersäsong tillkännagav Apple på tisdag schemat för semesterstopp för sina App Stores, vilket är detsamma som förra året: 23-27 december. Under det fönstret accepterar Cupertino-teknikjätten inga nya app- eller appuppdateringsbidrag.

Som ett resultat av detta kommer konsumenter som du och jag inte att se några nya appar, uppdateringar eller prisändringar från söndag 23 december till torsdag 27 december 2018, men vi kan ladda ner befintliga appar som tidigare. Utvecklare bör erbjuda semesterrabatter före frysningen, och många av dessa säljkampanjer gäller till och med 28 december.

Enligt en posta på Apples portal för utvecklingscenter:

Den mest trafikerade säsongen i App Store är nästan här. Se till att dina appar är uppdaterade och redo för semestern. Nya appar och appuppdateringar accepteras inte 23 till 27 december (Pacific Time), så alla versioner bör skickas in, godkännas och schemaläggas i förväg. Andra App Store Connect- och utvecklarkontofunktioner förblir tillgängliga.

Apples ingenjörer behöver lite stillestånd, vem visste?

Denna planerade avstängning gäller både App Store och Mac App Store. För de som undrar är App Store Connect en tjänstutvecklare som använder för att hantera appar och deras metadata.