BÀst av bÀsta WordPress 404-felsidesdesign

SÄ hÀr omdirigerar du din 404-sida till hemsidan i WordPress

Varje enskild anvÀndare pÄ webben har landat pÄ minst en 404-sida under hela sin surfupplevelse. Sanningen Àr att antalet som anvÀndare landar pÄ 404 sidor Àr betydligt högre Àn bara en. Ofta nÀr en anvÀndare anlÀnder till en 404-sida, lÀmnar de slutligen din webbplats och ökar dÀrmed din avvisningsfrekvens. Hög avvisningsfrekvens kan pÄverka din webbplats negativt genom att minska dina intÀkter frÄn annonsörer och mer. Du kan minska studsfrekvensen och öka sidvisningarna genom att helt enkelt optimera din 404-felsida. I den hÀr artikeln kommer vi att lyfta fram de bÀsta av de bÀsta WordPress 404-felsidesdesignerna, och vi kommer att ge dig vÄr inblick i att skapa en vacker och mycket anvÀndbar 404-siddesign för din WordPress.

UtstÀllning för inspiration

Innan vi visar hur du kan designa din egen 404-siddesign för WordPress kommer vi att lyfta fram nÄgra av de bÀsta 404-felsidesdesignerna som anvÀnds pÄ WordPress för din inspiration. Kriterierna vi anvÀnde för att vÀlja dessa mönster var kreativitet och anvÀndbarhet. Vissa mönster har bÄda och andra har bara en aspekt.

1. WPBeginner

2. Catalyst Studios

Catalyst Studios 404-sida

3. Jamie Huskisson

Jamie Huskissons 404-sida

4. 45royale Inc.

45royale 404 Sida

5. Carsonified

Carsonified 404 Sida

6. CSS-tricks

CSS Tricks 404 Sida

7. Techkultura

Techkultura 404 Sida

8. Inspirationsbit

Inspiration Bit 404 Sida

9. Catswhocode

Catswhocode 404 Sida

10. Ba.pe

Bape 404 Sida

11. Klipp och smak

Klipp och smak 404 Sida

12. CSS Remix

CSS Remix 404 Sida

13. Ateaseweb

Ateaseweb 404 Sida

14. Koller Media

Kollermedia 404 Sida

15. ExpansionssÀndning

Expansion Broadcast 404 Sida

16. Funktion

Funktion 404 Sida

17. Fördröjd zon

Retard Zone 404 Sida

18. Kidmondo

Kidmondo 404 Sida

19. Devlounge

Devlounge 404 Sida

20. Chris Jennings

Chris Jennings 404 Sida

BÀsta praxis och lektioner du bör lÀra av dessa

I fönstret ovan sÄg du antagligen 404 sidor som var vÀldigt kreativa, medan andra bara var konstiga men minnesvÀrda och nÄgra som var enkla men eleganta och anvÀndbara. NÀr du skapar en 404-sida mÄste du komma ihÄg att kombinera alla tre elementen: kreativitet, anvÀndbarhet och förmÄgan att lÀmna ett bestÄende intryck.

NÀr vi skapade vÄr 404-sida tittade vi faktiskt pÄ mÄnga av dessa ovan för att fÄ inspiration och kombinera de bÀsta elementen frÄn dessa till en. NÀr mÀnniskor landar pÄ 404-sidan Àr de för det mesta frustrerade. SÄ du mÄste hjÀlpa dem att hitta vad de försöker nÄ, men pÄ ett sÄ kreativt sÀtt som möjligt.

En bra struktur som du kan följa Àr:

Kreativ bildlista över populÀra inlÀgg Lista över senaste inlÀgg Lista över arkiv SökfÀlt Erbjud mer hjÀlp genom att ge kontaktalternativ

Nu behöver du inte ha dem alla, men du borde verkligen ha mer Àn tvÄ av dessa alternativ pÄ din 404-sida.

NÀr vi analyserar vÄr 404-sida sÀger vissa att vi inte har ett sökfÀlt. Vi har vÄrt sökfÀlt i sidofÀltet, sÄ det finns ingen anledning att visa det tvÄ gÄnger. Vi visar arkiv efter mÄnad, efter kategori, och vi visar de populÀra taggarna. SjÀlvklart Àr den kreativa bilden att fÄ allt att se vÀnligt ut Àn trÄkigt.

Nu förstÄr vi att inte alla Àr en fantastisk konstnÀr och inte kan komma med nÄgra av illustrationerna och teckningarna ovan, men du kan se Devlounge-exemplet eller Funktionens exempel ovan för att se hur enkelhet ocksÄ kan fungera. Devlounge har en vÀldigt organiserad 404-sida, ingen bild, ingen ingenting, men den Àr vÀldigt organiserad och hjÀlpsam. Funktionen har en enkel ikon och andra resurser, men inget supergrafiskt.

TÀnk pÄ det nÀr du skapar din egen 404-sida.

Hur man skapar en 404-sida i WordPress

I din WordPress-temakatalog finns det en fil som heter. Om du inte har den filen kanske du vill skapa en. Du kan lÀgga till valfri HTML i den filen för att passa dina behov. Men det rekommenderas att du anvÀnder standardparametrarna, sÄ sidan ser ut som om den Àr en del av designen.Vik nu runt styling-HTML-filen runt den. Om du vill kan du till och med kopiera ditt innehÄll till och bara ta bort innehÄllsomrÄdet och lÀgga till dina anpassade taggar.

HÀr Àr nÄgra av de taggar som du kan anvÀnda:

Visa arkiv efter mÄnader:

Den hÀr koden kommer att visa arkivet efter mÄnader, men det listar alla mÄnader. SÄ det kan bli en röra om du har en blogg som Àr tre Är gammal. För att lÀra dig hur du begrÀnsar antalet mÄnader som visas, kolla in sjÀlvstudien.

Visa lista över kategorier

Den hÀr koden visar alla kategorier pÄ din blogg. Naturligtvis kan du utforma dem dock med hjÀlp av listkoder eller andra.

Visa de mest anvÀnda taggarna

Detta visar de mest anvÀnda taggarna som hur vi har det pÄ vÄr 404-sida.

Visa senaste inlÀgg

‘, ‘

‘); ?>

Det finns fler koder som du kan anvÀnda, du mÄste bara söka i dokumentationen och hitta den. Om du har en specifik frÄga Àr du vÀlkommen att frÄga oss nÀr som helst.

Ytterligare kÀllor:

Dessa listor har mycket mer 404 exempel. Vi presenterade bara WordPress.

404 Felsidor laddade om

Mer 404 sidor

60 Kreativa 404 sidformat