BÀsta 5 Android-apparna Àr inte tillgÀngliga i Playstore

 5 Best Android Apps Not Available on Playstore 2016

Topp 5 bÀsta Android-appar som du aldrig hittar i Google Play Store. SÄ hÀr presenterar iTech-hack en lista över alla de bÀsta och bÀsta apparna som hjÀlper dig mycket i din Android-enhet. I den hÀr artikeln försöker jag göra mitt bÀsta för att tÀcka alla de Android-appar som jag hittade bÀst och topp pÄ mÀnniskors valbetyg. sÄ lÄt oss se De 5 bÀsta Android-apparna Àr inte tillgÀngliga pÄ Playstore

De 5 bÀsta Android-apparna Àr inte tillgÀngliga pÄ Playstore 2017

inuti Tech Hacks – inuti denna handledning hĂ€r försöker jag mitt bĂ€sta för att tĂ€cka de bĂ€sta och bĂ€sta Android-apparna som du aldrig kĂ€nner eller aldrig försöker hitta. hĂ€r ska jag lĂ€ra ut detta i tvĂ„ metoder en för rotade Android-telefoner eller en annan Ă€r för Rotad Android-telefon.

LÀs ocksÄ: Senaste och bÀsta Android-hackingsapparna

# 1. MiXplorer

En gratis filwebblĂ€sare som inte stöds av annonser med stor funktionalitet inbyggd direkt i det – det Ă€r det enklaste sĂ€ttet att beskriva MiXplorer. Appen ser ut som den kör Material Design, men Ă€r kompatibel med Android-enheter som kör OS v2.0 och Ă€ven Kitkat v4.4 +.

Inte bara har den en temamotor för att anpassa utseendet pÄ appen, men den har ocksÄ molnintegration med mer Àn ett dussin tjÀnster.

# 2. Popcorn Time

Med Popcorn Time kan du göra just det med en enkel men elegant app. NÀr du vÀl har installerat ger den dig enkel Ätkomst till de mest populÀra filmerna och TV-programmen genom att enkelt svepa frÄn höger. Det finns ocksÄ en tredje kategori för Anime om du gillar dem.

Obs! Det Àr sjÀlvklart att filmerna du tittar pÄ med appen ovan kanske inte Àr lagliga. PÄ iTech Hacks fördömer vi inte eller fördömer piratkopiering. SÄ kolla lagarna i ditt land innan du bestÀmmer dig för att anvÀnda nÄgon torrentbaserad app, inklusive den vi nÀmner ovan.

LÀs ocksÄ: Topp 5 bÀsta skÀrminspelningsappar utan root Android 2017

# 3. QuickLyric

Vill du nÄgonsin ha en app som ger dig texterna till alla lÄtar i ditt bibliotek? Det hÀr Àr den perfekta appen för dig, och Àven om det finns nÄgra alternativ tillgÀngliga i Play Store, skannar de inte alla ditt musikbibliotek och laddar ner texterna för offline-anvÀndning.

Rotade enheter >

LÀs ocksÄ: Hur man rotar Android-telefonen pÄ ett KLICK

# 1. Adaway

Trött pÄ alla annonser som stÀndigt dyker upp i de annonsstödda apparna? Det finns en enkel lösning pÄ detta problem. Installera bara Adaway! Naturligtvis har Google aldrig varit förtjust i sÄdana appar och du kommer aldrig att hitta dessa i Play Store. Men hur svÄrt Àr det ÀndÄ att ladda en Android-app? NÀr det vÀl Àr installerat söker det bara efter uppdaterade filer och slÄr ihop dem med aktuell lista.

Efter installationen finns det inget annat som behöver göras. Appen gör allt hÄrt arbete automatiskt, medan du kan njuta av alla dina (annonsstödda) appar utan avbrott och irriterande popup-fönster.

Obs: det Àr mer anvÀndbart om du vet hur du gör din Android-telefon helt annonsfri.

# 2. Lucky Patcher

Vill du Àndra behörigheter som ges till appar. Vill hacka alla Android-spel med lucky patcher med hjÀlp av lucky patcher. Vill du kringgÄ premiumlicensverifiering och fortfarande göra mer? Kolla, kolla och kolla! Detta Àr den ultimata allt-i-ett fantastiska appen som du har vÀntat pÄ.

Lucky Patcher ger dig ocksĂ„ obegrĂ€nsad tillgĂ„ng för att lĂ€sa appar som NYT och The Wall Street Journal, men eftersom allt görs via en “patch” kommer den inte att hitta nĂ„gon plats i Play Butik.

LÀs ocksÄ: Hur fÄr jag gratis Twitter-följare direkt (senaste)

HĂ€r handlar det om topp 5 bĂ€sta fantastiska och coola Android-appar som inte Ă€r tillgĂ€ngliga i Google Play Store.Om du behöver hjĂ€lp med artiklar kan du kommentera nedan. Glöm inte att dela detta. 🙂