BÀsta av de bÀsta WordPress-handledningarna 2011 om WPBeginner

BÀsta av de bÀsta WordPress-handledningarna 2011 om WPBeginner

Det senaste Äret var ett stort Är för WordPress-communityn. Det har varit fantastiska konferenser och WordCamps, för att inte tala om slÀppet av WordPress 3.3. Under det senaste Äret skrev vi flera handledning och vill pÄpeka nÄgra av vÄra bÀsta.

NybörjarnivÄartiklar

Dessa artiklar Àr för WordPress-anvÀndare pÄ nybörjarnivÄ och kommer oftast frÄn kategorin WordPress Beginners Guide

Vad, varför och hur man skapar ett webbplatsspecifikt WordPress-plugin – Om du inte vet vad ett webbplatsspecifikt WordPress-plugin Ă€r, bör du lĂ€sa den hĂ€r artikeln för att ta reda pĂ„ varför du borde ha ett, sĂ€rskilt om du planerar att Ă€ndra teman.

SĂ„ hĂ€r skapar och konfigurerar du Google+ varumĂ€rkesida för din WordPress-webbplats – Se hur du kan skapa din egen varumĂ€rkessida pĂ„ Google+ och hur det kan hjĂ€lpa din WordPress-webbplats.

Checklista: 15 saker du MÅSTE GÖRA innan du Ă€ndrar WordPress-teman – SĂ„ enkelt som det Ă€r att Ă€ndra WordPress-teman. Om du Ă€r nybörjare bör du se till att lĂ€sa den hĂ€r checklistan för alla fall.

Nybörjarhandbok för att klistra in kodavsnitt frĂ„n webben till WordPress – Om du Ă€r osĂ€ker pĂ„ hur du klistrar in kod i ditt temas function.php-fil kommer den hĂ€r guiden att visa dig exakt hur du gör det.

Hur man anvĂ€nder FTP för att ladda upp filer till WordPress för nybörjare – File Transfer Protocol (FTP) Ă€r ett snabbt och enkelt sĂ€tt att överföra filer frĂ„n din dator till din webbhotell-server. I den hĂ€r artikeln gĂ„r vi igenom FTP för att ladda upp ett plugin till din WordPress-webbplats.

Vad Ă€r ett WordCamp och varför ska du delta? [Infographic] – WordCamps Ă€r en viktig del av WordPress-communityn, sĂ„ om du inte vet vad de Ă€r och du har en WordPress-blogg kommer den hĂ€r artikeln att förklara allt för dig.

Varför behöver du ett CDN för din WordPress-blogg? [Infographic] – Ett innehĂ„llsleveransnĂ€tverk eller CDN kan vara otroligt anvĂ€ndbart för att pĂ„skynda din WordPress-blogg. Den hĂ€r artikeln förklarar vad ett CDN Ă€r och varför du behöver en.

Varför och hur ska du anvĂ€nda iFrames for Videos i WordPress? – NĂ€r webben byter frĂ„n att anvĂ€nda Flash-videoinbĂ€ddning till HTML5 rekommenderar vi att du funderar pĂ„ att göra detsamma för din WordPress-blogg och börja anvĂ€nda iFrames för dina videor. Detta kommer att sĂ€kerstĂ€lla att eftersom fler och fler mĂ€nniskor kommer Ă„t ditt innehĂ„ll pĂ„ mobila enheter, kommer dina videor fortfarande att kunna visas.

Vad, varför och anvisningar för e-postnyhetsbrev för din WordPress-blogg – FrĂ„n grunderna till avancerade knep, den hĂ€r artikeln tĂ€cker allt du behöver veta om nyhetsbrev via e-post till din WordPress-blogg.

SĂ„ hĂ€r lĂ€gger du till ett galleri i WordPress med en Lightbox-effekt – I den hĂ€r artikeln visar vi dig hur du anvĂ€nder den inbyggda WordPress-gallerifunktionen samt hur du installerar ett plugin som gör det möjligt för anvĂ€ndare att öppna bilder i en lightbox snarare Ă€n att gĂ„ till en separat sida.

SĂ„ hĂ€r lĂ€gger du till en PayPal-doneringsknapp i WordPress – Eftersom mĂ„nga nya bloggare anvĂ€nder PayPal-donationer för att tĂ€cka kostnaderna för sina bloggar, visar vi i den hĂ€r artikeln hur du inkluderar och anvĂ€nder PayPal-donationsknappen pĂ„ din WordPress-webbplats.

WordPress Tutorials och tricks pÄ WPBeginner

SĂ„ hĂ€r spĂ„rar du webbplatsaktiviteter eller nĂ€tverksanvĂ€ndare i WordPress – Om du hanterar en WordPress-blogg med flera författare kan det vara svĂ„rt att hĂ„lla reda pĂ„ all aktivitet pĂ„ din webbplats. I den hĂ€r artikeln visar vi dig hur du kan anvĂ€nda ett plugin för att hjĂ€lpa dig med det.

Fallstudie: Behind the Scenes Look of List25 – Plugins and Hacks – Som ni kanske vet lanserade vi nyligen en ny blogg som heter List25. Även om det till en början verkar som en enkel lista, visar vi i den hĂ€r artikeln alla de coola plugins och hack som vi har i back-end.

SĂ„ hĂ€r lĂ€nkar du nyckelord automatiskt till affiliate-lĂ€nkar i WordPress – MĂ„nga av vĂ„ra anvĂ€ndare frĂ„gar oss hur de kan tjĂ€na pengar pĂ„ affiliate-lĂ€nkar. I den hĂ€r artikeln visar vi dig det bĂ€sta sĂ€ttet att tjĂ€na pengar pĂ„ affiliate-lĂ€nkar pĂ„ din WordPress-blogg.

SĂ„ hĂ€r tar du bort alternativet ÅterstĂ€ll / Ă€ndra lösenord frĂ„n WordPress – Ibland vill du bara inte lĂ€mna alternativet öppet för bloggförfattare att Ă€ndra sina lösenord. I den hĂ€r artikeln visar vi dig hur du tar bort den funktionen frĂ„n WordPress-adminpanelen.

SĂ„ hĂ€r lĂ€gger du till anpassade objekt i specifika WordPress-menyer – SĂ„ fantastiskt som WordPress-menyer Ă€r, hĂ€r visar vi dig hur du gör dem Ă€nnu bĂ€ttre genom att lĂ€gga till anpassade objekt till dem.

Standard WordPress-genererat CSS-fuskblad för nybörjare – För nybörjare och erfarna WordPress-anvĂ€ndare lika kommer det hĂ€r CSS-fuskarket att göra det lĂ€ttare att anpassa din blogg.

Förhindra skrĂ€ppost med WordPress AntiSpamBot-funktion – LĂ€r dig hur du förhindrar skrĂ€ppost via e-post för din WordPress-blogg med en av WordPress’s inbyggda funktioner.

SĂ„ hĂ€r lĂ€gger du till roterande vittnesmĂ„l i WordPress – Genom att följa den hĂ€r handledningen visar vi dig hur du kan skapa ett roterande vittnesomrĂ„de i din WordPress-blogg. Det behöver dock inte begrĂ€nsas till vittnesmĂ„l, eftersom du kan inkludera citat, roliga fakta etc.

SĂ„ hĂ€r lĂ€gger du till Google-sökning pĂ„ en WordPress-webbplats – SĂ„ fantastiskt som WordPress kan vara, lĂ€mnar sökfunktionen nĂ„got att önska. I den hĂ€r handledningen visar vi dig hur du kan inkludera Googles mycket mer avancerade sökfunktion pĂ„ din WordPress-webbplats.

SĂ„ hĂ€r tar du bort WordPress Dashboard-widgets – Om du nĂ„gonsin har hittat det nödvĂ€ndigt att anpassa din WordPress-dashboard vet du hur viktigt det Ă€r att kunna ta bort widgets som du inte behöver. I den hĂ€r handledningen visar vi dig hur du gör det.

SĂ„ hĂ€r skapar du en rutnĂ€tsvisning av inlĂ€ggsminiatyrer i WordPress-teman – Om du har en mediecentrerad webbplats som anvĂ€nder gallerier eller bara nĂ„gon WordPress-webbplats med utstĂ€llningsform, visar vi i den hĂ€r guiden det bĂ€sta sĂ€ttet att skapa en rutnĂ€tlayout för dina miniatyrer.

SĂ„ hĂ€r skapar du ytterligare bildstorlekar i WordPress – I den hĂ€r handledningen visar vi dig hur du anvĂ€nder WordPress-kĂ€rnfunktioner för att Ă€ndra storlek pĂ„ dina bilder snarare Ă€n tredjepartsskript.

Hur man gör grĂ„skalebilder i WordPress – Om du nĂ„gonsin undrat hur man automatiskt grĂ„skalar bilder nĂ€r du laddar upp dem, i den hĂ€r guiden visar vi dig hur du gör det med PHP.

SĂ„ hĂ€r Ă€ndrar du inloggningslogotypens URL i WordPress – Även om webbadressen för WordPress-logotypen standard pekar pĂ„ WordPress.org, kan du, om du har en anpassad inloggningslogotyp eller siddesign, anvĂ€nda den hĂ€r tekniken för att göra den pekande nĂ„gonstans mer relevant.

SĂ„ hĂ€r fĂ„r du Facebook-insikter för din WordPress-webbplats – Om din WordPress-webbplats Ă€r integrerad med Facebook visar vi dig hur du kan dra full nytta av vad Facebook har att erbjuda.

SĂ„ hĂ€r lĂ€gger du till ett gratis LiveChat-alternativ i din WordPress-blogg – Att lĂ€gga till en livechattfunktion till din WordPress-blogg kan vara oerhört hjĂ€lpsam och i den hĂ€r handledningen visar vi dig exakt hur du gör det.

SĂ„ hĂ€r lĂ€gger du till den officiella Twitter-följknappen i WordPress – I den hĂ€r artikeln förklarar vi vad Twitter-följeknappen Ă€r och hur du kan anvĂ€nda den pĂ„ din WordPress-webbplats.

SĂ„ hĂ€r lĂ€gger du till Google +1-knappen till din WordPress – HĂ€r förklarar vi vad Google +1-knappen Ă€r, hur det kan hjĂ€lpa din WordPress-blogg och hur du kan anvĂ€nda den.

SĂ„ hĂ€r tar du bort menyobjekt i WordPress-administratörspanelen – HĂ€r Ă€r en handledning som visar hur du tar bort objekt frĂ„n WordPress-adminpanelen för att göra det lĂ€ttare för dina kunder och inte förvirra dem.

SĂ„ hĂ€r lĂ€gger du till Facebook-sĂ€ndningsknapp i WordPress – Om du inte Ă€r sĂ€ker pĂ„ hur du anvĂ€nder Facebook-sĂ€ndningsknappen Ă€r den hĂ€r sjĂ€lvstudien nĂ„got för dig. Det kommer att förklara hur du effektivt kan anvĂ€nda den hĂ€r kraftfulla funktionen pĂ„ din WordPress-blogg.

Visa populĂ€ra inlĂ€gg efter dag, vecka, mĂ„nad och hela tiden i WordPress – Den hĂ€r artikeln visar hur du skapar en tabber som visar populĂ€ra inlĂ€gg efter dag, vecka, mĂ„nad och hela tiden i ditt WordPress-sidofĂ€lt utan att redigera en enda kodrad .

SĂ„ hĂ€r visar du WordPress-inlĂ€ggsminiatyrer med bildtexter – Även om de flesta av er förmodligen vet hur man anvĂ€nder funktionen funktionsbilder i WordPress, hĂ€r visar vi dig hur du kan lĂ€gga till bildtexter i dina miniatyrer.

Hur man Ă€ndrar WordPress-databasprefixet för att förbĂ€ttra sĂ€kerheten – För att öka sĂ€kerheten pĂ„ din WordPress-webbplats och förhindra SQL-injektionsattacker, visar vi dig hur du Ă€ndrar prefixet i din databas för att göra det svĂ„rare för hackare.

Hur du ökar den maximala filöverföringsstorleken i WordPress – Beroende pĂ„ din vĂ€rd och det paket du vĂ€ljer kommer du att ha en maximal filöverföringsgrĂ€ns specificerad i din WordPress-adminpanel. I den hĂ€r artikeln visar vi dig hur du kan öka denna grĂ€ns.

WordPress Custom Fields 101: Tips, tricks och hacks – Allt frĂ„n vad ett anpassat fĂ€lt Ă€r till hur du kan anvĂ€nda dem pĂ„ din WordPress-webbplats behandlas i denna omfattande handledning.

Öka din WordPress-bloggprestanda med hjĂ€lp av Google App Engine – HĂ€r visar vi dig hur du anvĂ€nder Googles appmotor som CDN för att pĂ„skynda din WordPress-blogg.

SĂ„ hĂ€r lĂ€gger du till anpassade fĂ€lt automatiskt vid postpublicering i WordPress – I den hĂ€r artikeln diskuterar vi hur du lĂ€gger till anpassade fĂ€lt vid postpublicering, vilket kan vara mycket anvĂ€ndbart om du Ă€r en utvecklare som vill driva WordPress till nĂ€sta nivĂ„.

SĂ„ hĂ€r visar du annonser endast för sökmotorbesökare pĂ„ WordPress – Studier visar att anvĂ€ndare som kommer till din webbplats frĂ„n sökmotorer Ă€r mycket mer benĂ€gna att klicka pĂ„ dina annonser. I den hĂ€r handledningen visar vi hur du bara visar annonser för dessa besökare.