BÀsta av de bÀsta WordPress-handledningarna 2012 om WPBeginner

BÀsta av de bÀsta WordPress-handledningarna 2012 om WPBeginner

Först och frÀmst ville vi önska er ett gott nytt Är. NÀr vi ser tillbaka pÄ Äret 2012 var det fullt av framgÄng och glÀdje för WPBeginner-laget. Det var ocksÄ ett bra Är för WordPress-communityn i allmÀnhet. Under Äret skrev vi massor av sjÀlvstudier, sÄ vi tÀnkte att vi skulle sammanstÀlla en lista över vÄra favoriter. LÄt oss göra ett Är i recension av WPBeginner.

Januari 2012

Hur man delar upp WordPress-inlĂ€gg i flera sidor – NĂ€r du skriver lĂ„nga inlĂ€gg har du nĂ„gra alternativ. Du kan lĂ€mna det riktigt lĂ€nge och fĂ„ anvĂ€ndaren att lĂ€sa allt pĂ„ en sida. Du kan dela upp Ă€mnet i en inlĂ€ggsserie. Eller sĂ„ kan du till och med dela inlĂ€ggen pĂ„ flera sidor. Tutorialen ovan visar hur du gör det.

Hur man ökar sidvisningarna och minskar studsfrekvensen – NĂ€r man börjar, tror de flesta bloggare att det Ă€r svĂ„rt att fĂ„ mĂ€nniskor till din blogg. Det svĂ„raste Ă€r att fĂ„ anvĂ€ndare att stanna kvar pĂ„ din webbplats. De flesta anvĂ€ndare kommer till din webbplats och slutar sluta utan att ens gĂ„ till andra sidan. NĂ€r en anvĂ€ndare lĂ€mnar utan att ens gĂ„ till andra sidan ökar det avvisningsfrekvensen. Det minskar ocksĂ„ dina sidvisningar per besök. PĂ„ en större bild minskar det dina annonsintĂ€kter. Den hĂ€r artikeln hjĂ€lper dig att förbĂ€ttra bĂ„de sidvisningar och avvisningsfrekvens.

Februari 2012

Hur man skapar ett donationsformulĂ€r för ideell organisation med WordPress – LĂ€tt att följa handledningen som visar hur man skapar ett donationsformulĂ€r för ideella organisationer med flera donationsbelopp (engĂ„ng och Ă„terkommande).

SĂ„ hĂ€r skapar du ett fotoalbumgalleri i WordPress utan ett plugin – handledning pĂ„ mellannivĂ„ som visar hur du skapar gallerier och ordnar dem efter album i WordPress.

Hur kan jag förhindra att Youtube Ă„sidosĂ€tter ditt innehĂ„ll – Har du nĂ„gonsin varit pĂ„ en webbplats dĂ€r du mĂ€rker att mediaelement som youtube-videor Ă„sidosĂ€tter annat innehĂ„ll? Detta kan hĂ€nda om du har rullgardinsmenyer, flytande staplar, popup-ljusbox etc. Den hĂ€r handledningen visar hur du kan förhindra problemet pĂ„ din webbplats.

Mars 2012

Hur man sorterar inlĂ€gg efter utgĂ„ngsdatum för inlĂ€gg i WordPress – En enkel handledning som visar hur man sorterar inlĂ€gg efter utgĂ„ngsdatum.

15 vanliga frĂ„gor frĂ„n WordPress Nybörjare – Tror inte att den hĂ€r behöver beskrivas

April 2012

SĂ„ hĂ€r fixar du fel vid etablering av databasanslutningsproblem i WordPress – Möjliga korrigeringar för ett av de mest populĂ€ra WordPress-felen.

Hur du förbĂ€ttrar ditt redaktionella arbetsflöde i WordPress – Redigera Flow-plugin för WordPress Ă€r ett av de bĂ€sta sĂ€tten att ha ett bra redaktionellt arbetsflöde.

Vad, varför och hur man gör av Pingbacks och Trackbacks – En fullstĂ€ndig förklaring av Pingbacks och Trackbacks. Det visar dig ocksĂ„ hur du inaktiverar dem pĂ„ nya och befintliga inlĂ€gg.

Maj 2012

Varför WordPress-plugins inte bör ha SEO-alternativ – De flesta WordPress-teman lĂ€gger bara till den hĂ€r funktionen som ett marknadsföringsschema. Det skadar faktiskt deras anvĂ€ndare och samhĂ€llet i det lĂ„nga loppet eftersom det begrĂ€nsar dig till deras plattform. Om du nĂ„gonsin byter tema Ă€r det inte sĂ„ svĂ„rt. Vi hoppas att fler företag under 2013 skulle följa WooThemes och börja vĂ€xla till den modell som vi rekommenderar i det hĂ€r inlĂ€gget.

Nybörjarguide för att förhindra skrapning av blogginnehĂ„ll i WordPress – Du kan aldrig helt hindra nĂ„gon frĂ„n att stjĂ€la ditt innehĂ„ll. HĂ€r Ă€r dock nĂ„gra anvĂ€ndbara tips som hjĂ€lper dig att förhindra mĂ„nga innehĂ„llsskrapor.

SĂ„ hĂ€r lĂ€gger du till udda / jĂ€mna postklasser i WordPress-teman – Enkelt men Ă€ndĂ„ praktiskt utdrag för temadesigners.

Juni 2012

6 skĂ€l till varför vi bytte bort frĂ„n Livefyre – Det hĂ€r var en av de vanligaste frĂ„gorna frĂ„n vĂ„ra anvĂ€ndare nĂ€r de byttes. Detta har vĂ€ckt mycket debatt. Vi skulle gĂ€rna höra dina tankar om denna frĂ„ga.

Hur fĂ„r jag Googles verifierade författarskap i WordPress – Vill du öka din sökmotors klickfrekvens? LĂ€gg till författarskap pĂ„ din webbplats.

Juli 2012

Hur du lösenordsskyddar din WordPress-WP-Admin-katalog – Det hĂ€r Ă€r ett mycket praktiskt sĂ€kerhetstips som de mest populĂ€ra webbplatserna anvĂ€nder.

SĂ„ hĂ€r stĂ€ller du in minsta kommentarlĂ€ngd i WordPress – Detta förhindrar de spammiga kommentarerna med ett ord.

SĂ„ hĂ€r ökar du e-postmeddelanden för nyhetsbrev i WordPress – Vi anvĂ€nder detta plugin för att lĂ€gga till den lilla opt-in-rutan i vĂ„ra kommentarer. Det lĂ€gger inte till ett drastiskt antal anvĂ€ndare, men det Ă€r bara ett annat sĂ€tt att gradvis bygga din e-postlista.

Hur man installerar och installerar WordPress CDN med MaxCDN – CDN förbĂ€ttrar webbplatsens hastighet. Se den hĂ€r artikeln för att se hur du kan pĂ„skynda din webbplats.

Augusti 2012

SĂ„ hĂ€r byter du mellan anvĂ€ndare i WordPress – Bra plugin nĂ€r du utvecklar webbplatser. Det hjĂ€lper dig att testa olika anvĂ€ndarroller och behörighetsnivĂ„er.

5 skĂ€l till varför vi anvĂ€nder Sucuri – För att förbĂ€ttra vĂ„r WordPress-sĂ€kerhet bestĂ€mde vi oss för att anvĂ€nda Sucuri. De Ă€r de bĂ€sta i branschen.

Kategorier kontra taggar – SEO-bĂ€sta metoder – En omfattande guide som hjĂ€lper dig att bĂ€ttre förstĂ„ bĂ„de kategorier och taggar. Ta reda pĂ„ vilken som Ă€r bĂ€ttre för SEO.

SĂ„ hĂ€r tillĂ„ter du förhandsvisningar av inlĂ€gg av opublicerade inlĂ€gg – Normalt kan endast anvĂ€ndare med Ă„tkomst se dina opublicerade inlĂ€gg. Vad hĂ€nder om du gör en betald recension för en sponsor? Du kan visa dem ditt opublicerade innehĂ„ll utan att skapa ett anvĂ€ndarkonto för dem med detta plugin.

September 2012

Hur man fixar den vita skĂ€rmen av döden i WordPress – Ett ganska vanligt fel i WordPress. HĂ€r Ă€r nĂ„gra möjliga lösningar.

Hur mĂ„nga plugins ska du installera i WordPress? – Ett inlĂ€gg som svarar pĂ„ en av de mest stĂ€llda frĂ„gorna. Hur mĂ„nga plugins kan / ska jag installera? Saktar pluginkvantiteten ner min webbplats.

SĂ„ hĂ€r lĂ€gger du till Twitter-kort i WordPress – Twitter introducerade nyligen Twitter-kort som lĂ€gger till rich media under varje tweet. LĂ€s mer om twitter-kort och dra nytta av detta pĂ„ din WordPress-webbplats.

Hur man effektivt kan attrahera och hantera gĂ€stbloggare pĂ„ WordPress – SĂ„ hĂ€r kan du hantera gĂ€stbloggare pĂ„ WordPress.

Hur man skapar en klibbig flytande sidfot i WordPress – Hur man lĂ€gger till den flytande sidfoten pĂ„ din WordPress-webbplats som den pĂ„ den hĂ€r webbplatsen.

Hur man skapar ett dagligt och veckovis nyhetsbrev per e-post pĂ„ WordPress – VĂ„ra anvĂ€ndare frĂ„gar oss ofta hur man tillhandahĂ„ller dagliga och veckovisa nyhetsbrev som vi gör. Den hĂ€r artikeln visar hur du gör det.

Oktober 2012

Vad Ă€r ett WordPress Theme Framework? – En lĂ€ttförstĂ„elig tutorial som förklarar vad som Ă€r ett WordPress-temaramverk. Vilka Ă€r fördelarna och nackdelarna med att anvĂ€nda ett WordPress-temaramverk och mer.

Vad du ska göra nĂ€r du Ă€r lĂ„st av din WordPress-administratör – Om du Ă€r lĂ„st frĂ„n din WordPress-administratör, kommer den hĂ€r artikeln att hjĂ€lpa till.

SĂ„ hĂ€r lĂ€gger du till Tooltip-vittnesmĂ„l i WordPress – Ett snyggt sĂ€tt att lĂ€gga till vittnesmĂ„l pĂ„ din webbplats.

WordPress Body Class 101 – Det hĂ€r Ă€r en mĂ„ste-artikel för nya designers. Body class Ă€r ett kraftfullt verktyg som kan hjĂ€lpa dig att anpassa din webbplats utan att anvĂ€nda mycket komplex PHP.

November 2012

SĂ„ hĂ€r hittar du en bakdörr i WordPress och fixar den – Om din WordPress-webbplats Ă€r hackad, se till att du söker efter en bakdörr. Annars kommer du att hackas igen.

SĂ„ hĂ€r mĂ€rker du automatiskt dina inlĂ€gg – MĂ€rkning av inlĂ€gg kan ta lite tid. Detta plugin lĂ„ter dig automatiskt tagga dina inlĂ€gg och spara tid.

December 2012

Hur du krediterar flera författare (medförfattare) i WordPress – Detta plugin hjĂ€lper dig att kreditera varje författare ordentligt.

Hur man effektivt hanterar postserier i WordPress – InlĂ€ggsserier Ă€r ett utmĂ€rkt sĂ€tt att hĂ„lla anvĂ€ndare engagerade. Den hĂ€r artikeln visar hur du hanterar dem ordentligt.

Dessa var de bÀsta WordPress-handledningarna för WPBeginner 2012. Vi hoppas att du gillade dem. Vi vill tacka dig för att du stöder oss genom att dela vÄra artiklar, ge oss feedback och föreslÄ nya Àmnen. Vi kan inte göra nÄgonting utan vÄrt samhÀlle. Vi hoppas kunna lÀgga till fler anvÀndbara handledning 2013.