BÀsta av de bÀsta WordPress-handledningarna 2014 pÄ WPBeginner

BÀsta av de bÀsta WordPress-handledningarna 2014 pÄ WPBeginner

Ännu ett Ă„r Ă€r pĂ„ vĂ€g att ta slut. Vi vill tacka er för att stödja WPBeginner i mer Ă€n 5 Ă„r av vĂ„r existens. NĂ€r vi ser tillbaka pĂ„ Ă„ret 2014 var det fullt av framgĂ„ng och glĂ€dje för WPBeginner-laget.

Med din hjÀlp byggde vi tvÄ skolor i Guatemala. Syed kommer att besöka dem i januari.

Vi vÀlkomnade ocksÄ Soliloquy och Envira Gallery i vÄr familj av WordPress-produkter.

OptinMonster blev en industristandard för WordPress-popup- och leadgenerations-plugins.

Under 2014 skrev vi mÄnga anvÀndbara WordPress-handledning. Vi tÀnkte att vi borde sammanstÀlla en lista över vÄra favoriter. LÄt oss ta en titt pÄ Äret.

Januari 2014

9 Vanligaste missuppfattningar om WordPress – Trots att de Ă€r vĂ€rldens mest populĂ€ra CMS vet mĂ€nniskor fortfarande mycket lite om WordPress. I den hĂ€r artikeln försökte vi klargöra nĂ„gra av de vanligaste missuppfattningarna om WordPress som vi stötte pĂ„ nĂ€r vi pratade med anvĂ€ndare.

SĂ„ hĂ€r visar du senaste videor frĂ„n YouTube-kanalen i WordPress – MĂ„nga WordPress-anvĂ€ndare laddar upp sina videor till YouTube (se varför du aldrig ska ladda upp en video till WordPress). Om du kör en YouTube-kanal skulle du definitivt vilja visa upp dina senaste videor ocksĂ„ pĂ„ din WordPress-webbplats. I den hĂ€r artikeln visade vi hur du visar senaste videor frĂ„n en YouTube-kanal i WordPress.

8 bĂ€sta jQuery-sjĂ€lvstudier för WordPress-nybörjare – Vi har publicerat nĂ„gra mycket enkla att implementera jQuery-sjĂ€lvstudier pĂ„ WPBeginner. I den hĂ€r artikeln presenterade vi nĂ„gra av de bĂ€sta jQuery-sjĂ€lvstudierna för WordPress-nybörjare.

Februari 2014

Hur man Ă„tgĂ€rdar fel för mĂ„nga omdirigeringar i WordPress – Det Ă€r ett vanligt och kanske ett av de mest förbryllande WordPress-felen för nybörjare. I den hĂ€r artikeln visade vi anvĂ€ndare hur man fixar fel för mĂ„nga omdirigeringsproblem. Vi förklarade ocksĂ„ vad som orsakar felet i första hand sĂ„ att anvĂ€ndare kan undvika det i framtiden.

Hur man enkelt skapar responsiva WordPress-bildgallerier med miljö – Standardbildgallerierna i WordPress Ă€r mycket grundlĂ€ggande och beroende pĂ„ ditt tema kan de vara fula, inte redo för mobila enheter eller för lĂ„ngsamma. I den hĂ€r artikeln visade vi hur man enkelt skapar responsiva bildgallerier med Envira. Inte bara lĂ„ter dig skapa vackra bildgallerier, men det gör ocksĂ„ att ditt bildgalleri passar alla enheter utan att kompromissa med hastighet och estetik.

SĂ„ hĂ€r visar du en lista över barnsidor för en förĂ€ldersida i WordPress – MĂ„nga WordPress-webbplatsĂ€gare anvĂ€nder sidor för att skapa det mesta av deras innehĂ„ll (se skillnaden mellan inlĂ€gg och sidor i WordPress). WordPress-sidor Ă€r hierarkiska, vilket innebĂ€r att de kan ha förĂ€ldra- och barnsidor. I den hĂ€r artikeln visade vi anvĂ€ndare hur man visar en lista med underordnade sidor för en överordnad sida i WordPress.

Mars 2014

SĂ„ hĂ€r lĂ€gger du till en NoFollow-kryssruta för att infoga lĂ€nkavsnitt i WordPress – NĂ€r du infogar en lĂ€nk kan WordPress bara markera en ruta för att öppna lĂ€nken i nytt fönster. Men om du vill göra lĂ€nken nofollow mĂ„ste du lĂ€gga till taggen manuellt. I den hĂ€r artikeln visade vi hur du lĂ€gger till en nofollow-kryssruta för att infoga lĂ€nkavsnitt i WordPress.

Nybörjarhandbok: Hur man anvĂ€nder Google Analytics för din WordPress-webbplats – MĂ„nga WordPress-anvĂ€ndare som installerar Google Analytics pĂ„ sina webbplatser vet inte hur de ska anvĂ€ndas. I den hĂ€r nybörjarhandboken förklarade vi hur du anvĂ€nder Google Analytics pĂ„ din WordPress-webbplats för att analysera din trafik och publik.

April 2014

Hur man installerar och konfigurerar WordPress Multisite Network – WordPress kan anvĂ€ndas för en enda webbplats, eller sĂ„ kan du skapa det för ett nĂ€tverk av webbplatser. I den hĂ€r artikeln visade vi hur du installerar och konfigurerar ditt eget WordPress multisite-nĂ€tverk.

Hur inaktiverar jag Disqus pĂ„ anpassade inlĂ€ggstyper i WordPress – I Ă„r bytte vi frĂ„n WordPress-standardkommentarer till Disqus-kommentarsystem (se varför vi anvĂ€nder Disqus-kommentarsystem?). Vi mĂ€rkte att Disqus visade kommentarer pĂ„ vĂ„ra anpassade inlĂ€ggstyper som Ordlista och erbjudanden. Vi inaktiverade dessa kommentarer och delade hur man inaktiverar Disqus för anpassade inlĂ€ggstyper i WordPress.

Maj 2014

SĂ„ hĂ€r visar du de mest kommenterade inlĂ€ggen i WordPress – Kommentarer Ă€r ett kraftfullt verktyg för att engagera din publik. Vi förklarade hur du visar dina mest kommenterade inlĂ€gg i WordPress.

Hur man skapar en undersökning i WordPress med tyngdkraftsformulĂ€r – Vi Ă€lskar tyngdkraftsformulĂ€r och hur det tillĂ„ter anvĂ€ndare att göra sĂ„ mĂ„nga saker med WordPress genom att anvĂ€nda formulĂ€r. I den hĂ€r handledningen visade vi anvĂ€ndare hur man skapar en onlineundersökning i WordPress med hjĂ€lp av Gravity Forms.

NĂ€r behöver du en anpassad inlĂ€ggstyp eller taxonomi i WordPress – Vi visade anvĂ€ndare hur man skapar anpassade inlĂ€ggstyper och taxonomier i WordPress. Men hur vet du att det Ă€r dags att börja anvĂ€nda dem pĂ„ din webbplats? I den hĂ€r nybörjarhandboken förklarade vi nĂ€r anvĂ€ndare behöver en anpassad inlĂ€ggstyp eller taxonomi pĂ„ sin WordPress-webbplats.

Juni 2014

SĂ„ hĂ€r fixar du WordPress HĂ„ller utloggningsproblem – Ett av de mest irriterande WordPress-felen som en anvĂ€ndare kan möta Ă€r nĂ€r de fortsĂ€tter att loggas ut ur adminomrĂ„det. Den hĂ€r artikeln förklarar hur man fixar WordPress fortsĂ€tter att logga ut och vad som orsakar problemet i första hand. Se ocksĂ„ vĂ„r lista över 14 vanligaste WordPress-fel och hur man fixar dem.

Hur man byter frÄn JetPack-prenumeration till MailChimp, AWeber, etc. MÄnga nybörjare anvÀnder Jetpack-prenumerationsfunktionen pÄ sina webbplatser nÀr de börjar. De inser dock snart dess begrÀnsningar och vill byta till en korrekt e-posttjÀnst. I den hÀr handledningen visade vi hur man byter frÄn JetPack-prenumeration till MailChimp, Aweber eller nÄgon annan e-postleverantör.

Sluta anvĂ€nda FeedBurner – GĂ„ till FeedBurner-alternativ – FeedBurner Ă€r en död tjĂ€nst under lĂ„ng tid nu. I den hĂ€r artikeln förklarade vi varför den Ă€r död och varför det Ă€r dags att gĂ„ vidare till mycket bĂ€ttre FeedBurner-alternativ.

Steg för steg-guide: Hur man startar en podcast med WordPress – Har du nĂ„gonsin velat starta din egen podcast men visste inte var du skulle komma igĂ„ng? Vi skrev en komplett steg-för-steg-guide om hur man startar en podcast med WordPress för nybörjare.

Juli 2014

SĂ„ hĂ€r lĂ€gger du till anpassade stilar till WordPress Visual Editor – I den hĂ€r artikeln visade vi anvĂ€ndare hur de utökar WordPress-visuella redigeraren genom att lĂ€gga till sina egna anpassade stilar.

Hur lĂ€gger jag till ett kontaktformular popup i WordPress – Har du nĂ„gonsin velat visa ett kontaktformulĂ€r som ska visas i en popup pĂ„ din WordPress-webbplats? I den hĂ€r handledningen visade vi hur du skapar en popup-kontaktformulĂ€r i WordPress.

7 bĂ€sta WordPress Backup Plugins jĂ€mfört (fördelar och nackdelar) – SĂ€kerhetskopior Ă€r det viktigaste försvaret för sĂ€kerheten pĂ„ alla WordPress-webbplatser. I den hĂ€r artikeln valde vi 7 av de bĂ€sta plugin-tillĂ€ggen för WordPress och jĂ€mförde var och en av dem.

Augusti 2014

9 mest populĂ€ra gratis responsiva WordPress-skjutreglage-plugins – Det finns sĂ„ mĂ„nga gratis skjutreglage-plugins att det blir mycket förvirrande för nybörjare att bestĂ€mma vilken som Ă€r bĂ€st. Vi plockade upp 9 mest populĂ€ra gratis responsiva WordPress-reglaget tillgĂ€ngliga plugins.

40 anvĂ€ndbara verktyg för att hantera och vĂ€xa din WordPress-blogg – NĂ€r du har startat en blogg vill du ta reda pĂ„ de bĂ€sta verktygen som hjĂ€lper dig att vĂ€xa den. I den hĂ€r artikeln visade vi 40 anvĂ€ndbara verktyg som hjĂ€lper dig att hantera och vĂ€xa din WordPress-blogg till en framgĂ„ng.

Hur man lyfter fram nya kommentarer för Ă„terkommande besökare pĂ„ WordPress – WordPress listar kommentarer i kronologisk ordning vilket gör det svĂ„rt för anvĂ€ndare att hitta nya kommentarer. Tidigare skrev vi om hur man ordnar kommentarer för att visa de senaste kommentarerna ovanpĂ„. I den hĂ€r artikeln visade vi hur man lyfter fram nya kommentarer för Ă„terkommande besökare i WordPress.

September 2014

SĂ„ hĂ€r fixar du WordPress som inte skickar e-postproblem – MĂ„nga WordPress-anvĂ€ndare möter detta problem nĂ€r de inte kan ta emot deras kontaktformulĂ€r eller e-postmeddelanden frĂ„n sin WordPress-webbplats. I den hĂ€r artikeln förklarade vi varför detta hĂ€nder och hur man fixar WordPress som inte skickar e-postproblem.

Hur man Ă€ndrar storlek och gör bilder större utan att förlora kvalitet – Det Ă€r vanligtvis ingen eller mycket liten kvalitetsförlust nĂ€r du Ă€ndrar storlek pĂ„ stora bilder för att göra dem mindre. Att göra en bild större i storlek resulterar dock i mycket mĂ€rkbar kvalitetsförlust. I den hĂ€r handledningen visade vi anvĂ€ndarna hur man Ă€ndrar storlek och gör bilder större utan att kvaliteten tappas.

Oktober 2014

8 skĂ€l att konvertera din WordPress.com-blogg till WordPress.org – MĂ„nga bloggare börjar med gratis bloggtjĂ€nster som blogger eller WordPress.com. Men nĂ€r deras bloggar vĂ€xer börjar de inse vad de kan eller inte kan göra. Den hĂ€r artikeln ger 8 skĂ€l att konvertera WordPress.com-bloggen till WordPress.org.

23 Toppverktyg för WordPress-frilansare, designare och utvecklare – WordPress Ă€r en av de mest eftertraktade fĂ€rdigheterna pĂ„ frilansande webbplatser. I den hĂ€r guiden handplockade vi 23 bĂ€sta verktyg för WordPress-frilansare, designers och utvecklare för att hantera sitt arbete effektivt.

Hur man bygger en e-postlista i WordPress – E-postmarknadsföring 101 – Har du nĂ„gonsin velat börja bygga din e-postlista men visste inte hur? GĂ„ över till vĂ„r steg-för-steg nybörjarguide om hur du skapar en e-postlista i WordPress.

November 2014

SÄ hÀr lÀgger du enkelt till titelattribut till bilder i WordPress I den hÀr artikeln förklarade vi vad som Àr titelattribut för bilder och hur det skiljer sig frÄn titeln som du anger nÀr du laddar upp bilder till WordPress. Slutligen visade vi anvÀndare hur man lÀgger till titelattribut till bilder pÄ deras WordPress-webbplats.

SĂ„ hĂ€r Ă„tgĂ€rdar du saknade problem med administratörsfĂ€ltet i WordPress – Ibland kan administratörsfĂ€ltet pĂ„ WordPress mystiskt försvinna. I den hĂ€r artikeln förklarade vi varför detta fel uppstĂ„r och hur du enkelt kan Ă„tgĂ€rda det.

SĂ„ hĂ€r lĂ€gger du till CAPTCHA i WordPress-inloggnings- och registreringsformulĂ€r – Spamregistreringar och skadliga skript som försöker logga in pĂ„ din webbplats kan vara ett stort problem för alla WordPress-webbplatsadministratörer. I den hĂ€r guiden visade vi hur du lĂ€gger till CAPTCHA i WordPress-inloggnings- och registreringsformulĂ€r för bĂ€ttre skydd.

December 2014

Hur flyttar jag kommentarer mellan WordPress-inlĂ€gg – Att överföra innehĂ„llet i ett inlĂ€gg i WordPress Ă€r enklare, men tĂ€nk om du ocksĂ„ vill överföra kommentarer? I den hĂ€r handledningen visade vi hur man enkelt flyttar kommentarer mellan WordPress-inlĂ€gg.

SĂ„ hĂ€r lĂ€gger du till bildikoner med navigeringsmenyer i WordPress – MĂ„nga populĂ€ra webbplatser anvĂ€nder ikoner i sina navigeringsmenyer. I den hĂ€r handledningen visade vi hur man enkelt kan lĂ€gga till bildikoner med navigeringsmenyer i WordPress.

Dessa var nÄgra av de bÀsta WordPress-handledningarna för WPBeginner 2014. Vi hoppas att du gillade dem.

Vi vill tacka dig för att stödja oss under Äret genom att ge feedback, dela artiklar, föreslÄ Àmnen etc. Vi Àr verkligen, mycket tacksamma. Vi hoppas kunna lÀgga till fler anvÀndbara handledning 2015.

Prenumerera pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du kan ocksÄ hitta oss pÄ Twitter och Google+.