BÀsta hÀlsoappar för Android och iPhone 2018

BÀsta hÀlsoappar för Android och iPhone 2018

Min första frĂ„ga frĂ„n dig “Lever du ett hĂ€lsosamt liv“? HĂ€lsa spelar en viktig roll i lyckligt och depression mindre liv. Tiden förĂ€ndras med massor av hĂ€lsoproblem uppstĂ„r dag för dag. Men nu ska vi Ă€ndra din levnadsstil och din hĂ€lsa för att ni alla vet mycket vĂ€l ”HĂ€lsa Ă€r rikedom“. Lyckligtvis kan dagens teknik hjĂ€lpa oss att uppnĂ„ vĂ„ra mĂ„l. men visste du att den hĂ€r tekniken gör oss ”Slavar”Av deras överanvĂ€ndning? SĂ„ för dem som inte har gjort stora framsteg Ă€r vi hĂ€r med Ladda ner bĂ€sta hĂ€lsoappar inklusive fitness- och trĂ€ningsappar för Android och iPhone. dessa bĂ€sta hĂ€lsoappar hjĂ€lper dig att anvĂ€nda din Android- och iOS-enhet pĂ„ ett bra sĂ€tt och lĂ€ra dig “Hur man hĂ„ller sig frisk med teknik”.

BÀsta hÀlsoappar

Varför bara bÀsta hÀlsoappar?

BÀsta fitness- och trÀningsappar hjÀlper oss att ansluta vÄr trÄkiga livsstil till den digitala vÀrlden. I den hÀr korta artikeln funderar ni över varför ska jag publicera den hÀr hÀlsorelaterade artikeln pÄ en tech hacks-blogg? DÄ Àr mitt svar sÄ enkelt som att utan ditt hÀlsosamma liv kommer du inte att lÀra dig nÄgonting, först gör din hÀlsa bra dÄ Àr du berÀttigad att göra andra uppgifter. Du tÀvlar praktiskt taget mot alla andra som anvÀnder samma app och tÀcker samma mark.

LÀs ocksÄ: 25+ bÀsta tekniska hackar nÄgonsin

Ladda ner bÀsta hÀlsoappar 2018


I denna hÀlsoavdelning pÄ vÄr blogg finns det mÄnga typer av hÀlsoappar för Android och hÀlsoappar för iPhone. du kan ladda ner trÀningsappar, trÀningsappar, gymappar och Àven trÀningsappar. Dessa gratis hÀlsoappar och bÀsta trÀningsappar kommer definitivt att förÀndra din livsstil. sÄ lÄt oss se vilken Free Health-app för Android och iPhone som Àr bÀst för dig.

LÀs ocksÄ: Topp 15 bÀsta Android-appar för allmÀn kunskap 2018

HÀr Àr de bÀsta trÀningsapparna för Android och iPhone. du kan helt enkelt ladda ner dessa hÀlsoappar genom att klicka pÄ den appen nedan.

# 1. MyFitnessPal

Vi lever i en vĂ€rld av full av frustration och depression – som alla kan pĂ„verka vĂ„r kost och hĂ€lsa. MyFitnessPal Ă€r en mobilapp och webbplats som ger dig en mĂ€ngd verktyg för att spĂ„ra vad och hur mycket du Ă€ter och hur mĂ„nga kalorier du förbrĂ€nner genom aktivitet. Av alla kalorirĂ€knare som jag har anvĂ€nt Ă€r MyFitnessPal den överlĂ€gset enklaste att hantera, och den levereras med den största databasen med mat och dryck. Du kan enkelt ladda ner den hĂ€r Android- och iOS-appen gratis frĂ„n Google.

# 2. BodySpace

BodySpace Àr en app som utvecklats av samma folk. Det fungerar som ett socialt medienÀtverk för fitnessfans. Ladda upp en bild, stÀll in dina mÄl och spÄra dina trÀningspass. Du fÄr ocksÄ tillgÄng till dussintals trÀningsprogram och Ànnu fler trÀningspass. Du kan enkelt ladda ner den hÀr Android- och iOS-appen gratis frÄn Google. Vad som skiljer den hÀr appen frÄn andra Àr möjligheten att hitta vÀnner med gemensamma fitnessmÄl och intressen

# 3. Fitbit

Detta Àr den bÀsta hÀlsoappen för Fitbit bÀrbara trÀningsapparater. Det lÄter dig spÄra din aktivitet och dina steg, övervaka din hjÀrtfrekvens, logga maten du Àter, sÀtta mÄl, övervaka och analysera din sömn och mer. Vi gillar att bÄde appen och Fitbit-enheterna Àr helt anpassade. Hur du anvÀnder det Àr upp till dig och feedbacken du fÄr baseras pÄ dina individuella ingÄngar. Du kan enkelt ladda ner den hÀr Android- och iOS-appen gratis frÄn Google.

# 4. Fitnet

Fitnet Ă€r trĂ€ningsappen för mĂ€nniskor som inte kan skĂ€ra ut tid för att gĂ„ till gymmet. Appen har ett överflöd av riktade trĂ€ningspass pĂ„ fem och sju minuter, sĂ„ du behöver inte offra tid med dina vĂ€nner och familj för att uppnĂ„ dina fitnessmĂ„l. Dessutom anvĂ€nder appen din telefons kamera för en helt ny typ av selfie – den hĂ€r mĂ€ter hur nĂ€ra du följer rörelserna som visas pĂ„ skĂ€rmen.

# 5. Min dietcoach

Denna nÀringsapp försöker göra viktminskning och Àta hÀlsosammare roligare och utmanande genom att göra det till ett spel. VÀlj din avatar för att representera dig pÄ din viktminskningsuppdrag och börja arbeta med din dietcoach. Appen skickar pÄminnelser, hÀftiga motivationsmeddelanden och hjÀlpsamma guider. Det finns ocksÄ regelbundna utmaningar som kommer att utveckla hÀlsosamma vanor, som att lÀgga fler grönsaker pÄ tallriken och dricka mer vatten.

# 6. Runkeeper

Den hÀr populÀra appen anvÀnder GPS för att spÄra dina rutter, höjd och mer. SÀtt mÄl och följ trÀningsprogram för att förbÀttra din hastighet eller gör dig redo för nÀsta lopp. Du fÄr ljudÄterkoppling under trÀningen, vilket sparar dig frÄn att behöva titta ner för att kontrollera din takt och framsteg. Du kan enkelt ladda ner den hÀr Android- och iOS-appen gratis frÄn Google.

LÀs ocksÄ: Topp 5 bÀsta gratisritningsappar för Android 2018

HÀr Àr de bÀsta trÀningsapparna för Android och iPhone.

# 1. Koppla av melodier

Relax Melodies lovar att ta dig till ett avslappnat tillstÄnd med dess anvÀndning av melodier, ljud, hjÀrngolvslag och meditationer. Dess stora katalog med musik och ljud kan till en början verka övervÀldigande, men dess vÀldesignade grÀnssnitt gör det enkelt för anvÀndaren att anpassa sin meditationsupplevelse. Dessutom anvÀnder appen kreativa slag av binÀra ljud, vilket forskning har visat sig ha positiva effekter pÄ hjÀrnan.

# 2. Yoga vakna

Vilket bÀttre sÀtt att underlÀtta dagen Àn med ett snabbt yogaflöde pÄ morgonen? Den hÀr appen levererar en 10-minuterssekvens vid angiven vÀckningstid. Varje sekvens Àr lite annorlunda. Vissa fokuserar mer pÄ meditation, medan andra satsar pÄ att hÄlla poser och sÀtta avsikter. Yoga varje jÀvla dag blev bara mycket lÀttare. Du kan enkelt ladda ner den hÀr Android- och iOS-appen gratis frÄn Google.

# 3. RockMyRun

Kör lÀngre, snabbare och hÄrdare med RockMyRun. Appen har tusentals DJ-mixar med tempos som hÄller dig igÄng. Dess hyllade Body-Driven Music matchar musiken du kör till med din rörelse. Inget mer stopp för att förÀndra din musik, inget mer brytande momentum. Dessutom kan RockMyRun synkroniseras med andra spÄrningsappar som Endomondo, MapMyRun, Nike + och Runtastic. Appen Àr tillgÀnglig i App Store och pÄ Google Play.

# 4. Nike + trÀning

Nike + Training Club kommer med alla saker du kan förvÀnta dig av en förstklassig fitnessapp: trÀningspass som designats av professionella trÀnare och idrottare, anpassningsbara trÀningsprogram, delningsfunktioner för att jÀmföra dina framsteg med andra och ett helt snyggt grÀnssnitt. Och pÄ Nike-sÀtt gör det bara bÀttre Àn konkurrenterna. Du kan enkelt ladda ner den hÀr Android- och iOS-appen gratis frÄn Google.

# 5. Förlora det!

Förlora punden med Lose It, en fantastisk nÀrings- och trÀningsspÄrningsapp som Àr enkel och lÀtt att anvÀnda. Ange bara viktiga detaljer som vikt, lÀngd och idealvikt och förlora det! ger dig din dagliga kaloribudget. Appens streckkodslÀsare och omfattande mÄltidsdatabas gör det enkelt att hÄlla koll pÄ matintaget.

LÀs ocksÄ: 5 bÀsta Android-appar som inte Àr tillgÀngliga pÄ Playstore 2018

Premium Health & Fitness Apps för iPhone 2018

# 1. Hot5 Fitness

Hot5 Fitness-appen erbjuder steg-för-steg-trÀning av hög kvalitet som leds av de bÀsta trÀnarna i branschen. FrÄn abs och kÀrna till yoga och flexibilitet och allt dÀremellan innehÄller Hot5 sidor och sidor med 5-minuters videotrÀning av alla variationer och svÄrighetsgrader. Oavsett om du letar efter en snabb 5 minuters kÀrnblÀstring efter en lÄng sikt eller en fullstÀndig 45-minuters yogasession i ditt hotellrum, erbjuder den hÀr appen nÄgot för alla. Du kan enkelt ladda ner den hÀr Android- och iOS-appen gratis frÄn Google .

# 2. Morot Fit

Om du inte tycker om allt fluff och puff, kan det hÀr vara ett bra alternativ för dig. Men var medveten om att den hÀr appen inte Àr till för hjÀrtat. TÀnk mindre cheerleader, mer fitness borr sergeant. En dömande vikt tracker, denna CARROT karaktÀr rensar ut hÄrd kritik till dem som vill slÀppa pounds.

# 3. Pocket Yoga

Du kan nu ta med dig din egen yogastudio med Pocket Yoga (Android, iOS), en trÀningsapp som lÄter dig öva den gamla konsten att strÀcka och andas i din egen takt och tid. Pocket Yoga kommer med detaljerade röst- och videoinstruktioner för hundratals olika poser, komplett med uppskrivningar om var och en av deras korrekta utförande och hÀlsofördelar.

SÄ ovan handlar allt om Ladda ner bÀsta hÀlsoappar för Android och iPhone 2018. Jag hoppas att dessa bÀsta fitnessappar, trÀningsappar och trÀningsappar kan laddas ner gratis. Kommentera nedan och tryck pÄ delningsknappen om du seriöst gillar den hÀr artikeln om Best Health Apps 2018.