BÀsta MacBook Tips och tricks som du behöver veta om

BÀsta MacBook Tips och tricks som du behöver veta om

I korta hack: Letar du efter bÀsta tips och tricks för MacBook. MacBook Àr en av de bÀsta bÀrbara datorerna du kan köpa för bÀsta hastighet och bearbetning. I den hÀr artikeln har vi diskuterat alla MacBook-tricks och tips.

En MacBook Àr produkten frÄn Apple Inc. Apple Inc Àr globalt kÀnt för sina senaste teknologier som det ger vÀrlden genom olika enheter. En MacBook Àr den bÀsta bÀrbara datorn som man kan ha! Den har funktioner som inte nÄgon annan bÀrbar dator kan erbjuda. Den senaste MacBook har hittills alla nya sjunde generationens Intel Core m3-, i5- och i7-processorer. De Àr extremt lÀtta och ger mycket bÀttre prestanda jÀmfört med andra bÀrbara datorer.

Det finns dock nÄgra funktioner som de flesta MacBook-anvÀndare inte kÀnner till. Dessa funktioner gör det enkelt att anvÀnda MacBook och fÄ ut det mesta. MÀnniskor kan anvÀnda sig av nÄgra av de mest anvÀndbara knep för MacBook som vi har hittat och listat nedan. Vi har ocksÄ förklarat varje trick sÄ att det lÀtt kan förstÄs. SÄ lÄt oss börja förstÄ varje trick.

LÀs ocksÄ: Hur Jailbreak Apple iPhone (iOS) 2017

BÀsta tips och tricks för MacBook


# 1 Kontrollera betydelsen av ett visst ord i ordboken

Du kan anvÀnda referensverktyget som tillhandahÄlls tillsammans med operativsystemet för att leta upp valfritt ord var som helst. Allt du behöver göra Àr att klicka pÄ ordet med tre fingrar. De relevanta resultaten kommer snart att visas pÄ din skÀrm.

# 2 Spela in din skÀrm

Det kan finnas tillfÀllen dÀr du mÄste spela in dina skÀrmrörelser. För detta kan du anvÀnda den inbyggda funktionen som Àr QuickTime. Du hittar den i mappen Program om du inte har den i genvÀgsfÀltet. NÀr du har öppnat den, gÄ till Arkiv >> Ny skÀrminspelning. Du kan nu spela in dina skÀrmrörelser och spara den.

# 3 LĂ€gg till din signatur i dokument

Ibland kan du stöta pÄ dokument dÀr du behöver lÀgga till din signatur. Du kan göra det pÄ din MacBook genom att följa de enkla stegen.

Steg 1- Öppna dokumentet som du behöver underteckna med hjĂ€lp av programmet Förhandsgranska.

Steg 2- Klicka sedan pÄ ikonen som liknar en penna, som finns lÀngst upp till höger pÄ skÀrmen.

Steg 3- VĂ€lj nu ‘Skapa signatur frĂ„n inbyggd iSight’.

Steg 4 Logga nu pÄ vanligt vitt papper och hÄll det framför kameran.

Steg 5 NĂ€r den vĂ€l Ă€r rĂ€tt inriktad kommer tecknet att upptĂ€ckas. Klicka pĂ„ ‘Acceptera’ för att spara det.

Steg 6- Utför nu steg 1 och 2 i den hĂ€r guiden igen och nu, istĂ€llet för att vĂ€lja ‘Skapa signatur frĂ„n inbyggd iSight’ kommer du att mĂ€rka att din signatur redan Ă€r nĂ€rvarande.

# 4 Kör Windows-operativsystemet pÄ din MacBook

Det antas att Windows inte kan köras pÄ en Mac. Men det Àr en helt falsk tro. För att köra Windows pÄ Mac, utför följande steg:

Steg 1- GĂ„ till applikationer >> Verktyg >> Boot Camp.

Steg 2- HĂ€r kan du dela upp hĂ„rddisken i tvĂ„ delar. En för Mac och den andra för Windows. Klicka pĂ„ ‘Partition’ för att starta processen.

Steg 3- Din MacBook startas om och ber dig att installera Windows pÄ den. NÀr du vÀl har installerat Windows pÄ din MacBook kan du vÀlja vilket operativsystem du ska anvÀnda nÀr du slÄr pÄ din MacBook. Allt du behöver göra Àr att hÄlla ner alternativtangenten.

# 5 Visa alla specialtecken

De flesta mĂ€nniskor kanske inte kĂ€nner till varje specialtecken som finns i Mac OS. Det Ă€r ocksĂ„ mycket svĂ„rt att komma ihĂ„g var och en av den! Men du kan se alla specialtecken pĂ„ ett stĂ€lle och anvĂ€nda dem var du Ă€n behöver. Klicka pĂ„ alternativet som ser ut som ett förstoringsglas för att hitta dem. Du hittar den lĂ€ngst upp till höger pĂ„ skĂ€rmen. Sök hĂ€r efter “Teckenvisare”. Öppna den sĂ„ hittar du alla specialtecken som Ă€r tillgĂ€ngliga. Du kan infoga dem direkt i textfĂ€lt hĂ€rifrĂ„n genom att dubbelklicka pĂ„ dem.

LÀs ocksÄ: Hur aktiverar du skÀrminspelningsfunktionen i Apple iOS 11?

Sammanfatta: SÄ det hÀr var nÄgra av de bÀsta MacBook Air- och MacBook Pro-tipsen. Om du har nÄgot som kunde ha lagts upp hÀr, berÀtta för oss om det i kommentarfÀltet nedan.