BÀsta programvara för spelinspelning för Windows

Best Game Recording Softwares for Windows

BÀsta programvara för spelinspelning för Windows

Numera Àr spel ett av de mest ungdomars mest favoritintresserade. Detta beror pÄ den stora utvecklingen inom spel och grafik. Spel under tidigare Är hade mycket mindre funktionalitet och inte sÄ bra grafik. Men nuförtiden finns det spel som krÀver mycket strategi och tÀnkande.

Förutom gameplay har grafiken för de senaste spelen som GTA V utvecklats avsevÀrt. MÀnniskor köper avancerade komponenter till sina datorer, sÀrskilt för spelÀndamÄl. Windows PC Àr en plattform dÀr du kan spela nÀstan alla spel. Allt du behöver göra Àr att installera det spelet pÄ din Windows-dator och börja spela det!

Toppspelinspelningsprogram: Vissa mÀnniskor kÀnner behov av att spela in sitt spel nÀr de spelar för att antingen publicera det pÄ sin YouTube-kanal eller för nÄgot annat syfte. Oavsett, orsaken kan vara, du bör vara utrustad med ett anvÀndbart Programvara för spelinspelning pÄ din Windows PC. SÄledes Àr vi hÀr med listan över nÄgra av de bÀsta spelinspelningsprogrammen för Windows.

LÀs ocksÄ: Topp 5 bÀsta gratis skÀrminspelningsappar för Android


# 1 Filmora Scrn

Filmora Scrn

Filmora Scrn

Filmora Scrn har ett antal funktioner tillsammans med den grundlÀggande funktionen för att spela in ditt spel pÄ Windows sÄvÀl som pÄ Mac OS X 10.11 eller senare PC. Dessa funktioner förbÀttrar anvÀndarupplevelsen och gör den bekvÀm att anvÀnda. Den stöder ocksÄ PIP-funktionen dÀr du kan lÀgga till en andra bild eller video till dina huvudfilmer, som en ansiktskamera för spel. Du kan ocksÄ ta skÀrmdumpar med denna programvara och spara dem i olika format. Det finns mÄnga fler fantastiska funktioner i sin officiella betalda version

# 2 Open Broadcaster Software: Game Capture Software

BÀsta spelinspelningsprogram för Windows itechhacksBÀsta programvara för spelinspelning för Windows

Open Broadcaster Software, som Àven kallas OBS studio, Àr tillgÀnglig för Windows, macOS och Linux. Installationen av denna programvara Àr vÀldigt enkel! Allt du behöver göra Àr att ladda ner de filer som krÀvs frÄn sin officiella webbplats och installera den pÄ din Windows-dator. Det Àr allt! Du Àr redo att börja anvÀnda den. Det Àr en webbplats med öppen kÀllkod, och dess tjÀnster Àr tillgÀngliga gratis! Det finns mÄnga funktioner som följer med denna programvara som förbÀttrar dess grundlÀggande funktion för att spela in de spel som du spelar pÄ din Windows-dator.

# 3 Windows 10 Game Bar: Game Rec. Appar för Windows 10

BÀsta spelinspelningsprogram för Windows itechhacksSpelrek. för Windows 10

Som namnet antyder Àr denna programvara endast tillgÀnglig för Windows 10-anvÀndare. Detta Àr en inbyggd programvara som kan startas pÄ din Windows 10-dator genom att trycka pÄ Windows-tangenten och G samtidigt. NÀr spelfÀltet har startats kan du styra det för att starta och sluta spela in ditt spel. Det utför bara den grundlÀggande funktionen för att spela in ditt spel och gör det effektivt. Alla Windows 10-anvÀndare kan anvÀnda denna inbyggda programvara istÀllet för att ladda ner en.

# 4 ShadowPlay: Spelinspelningsprogramvara gratis

BÀsta spelinspelningsprogram för Windows itechhacksSkuggspel

Detta Programvara för spelinspelning Àr utvecklat av NVIDIA som Àr ett av de bÀsta mjukvaruutvecklingsföretagen i vÀrlden! Med detta spelinspelningsprogram kan du spela in och titta pÄ omedelbara omspelningar, skÀrmdumpar nÀr som helst mellan ditt spel och sÀnda det enkelt pÄ dina sociala mediekonton. Kvaliteten pÄ skivorna och skÀrmdumparna kan vara sÄ hög som 4K. Den har mÄnga funktioner som förbÀttrar anvÀndarupplevelsen.

# 5 Action !: Program för inspelning av ÄtgÀrder

BÀsta spelinspelningsprogram för Windows itechhacksHandling

Detta Àr en annan anvÀndbar programvara som du kan anvÀnda i vilken Windows-version som helst. Det Àr dock inte kostnadsfritt. Du kan anvÀnda den kostnadsfria testperioden pÄ 30 dagar och sedan köpa den för att fortsÀtta anvÀnda tjÀnsterna som tillhandahÄlls av detta spelinspelningsprogram. Med den hÀr programvaran kan du ocksÄ liveströmma ditt spel pÄ webbplatser som Twitch, YouTube etc. Priset pÄ denna programvara Àr 29,95 dollar för hemmabruk och 49,95 dollar för kommersiellt bruk.

# 6 Dxtory:BÀsta spelinspelningsprogram för Windows itechhacks

Dxtory har ett antal funktioner tillsammans med den grundlÀggande funktionen för att spela in ditt spel pÄ Windows PC. Dessa funktioner förbÀttrar anvÀndarupplevelsen och gör den bekvÀm att anvÀnda. Det stöder ocksÄ inspelning av flera ljudkÀllor som hjÀlper till att spela in olika ljud samtidigt och redigera dem senare. Du kan ocksÄ ta skÀrmdumpar med denna programvara och spara dem i olika format.

LÀs ocksÄ: SÄ hÀr skÀrmar du delning i Discord Server 2020

Slutsats:

Dessa var nÄgra av de. Du kan nu enkelt spela in ditt spel med nÄgon av programvaran som anges ovan. Det finns mycket sÄdan programvara, men vi har försett med de bÀsta. De kommer aldrig att göra dig besviken med deras prestanda.

Om vi ​​har missat din favoritwebbplats för spelströmning, berĂ€tta för oss om det i kommentarfĂ€ltet nedan.