Bästa riktiga trådlösa öronproppar du kan köpa just nu

true wireless earbuds

√Ąkta tr√•dl√∂sa √∂ronproppar har √∂kat i popularitet sedan Apple sl√§ppte sin f√∂rsta generationens AirPods i december 2016. Sedan dess har det funnits en stadig str√∂m av alternativ som tar sig in i showrooms online och utanf√∂r. H√§r √§r de b√§sta riktiga tr√•dl√∂sa √∂ronsn√§ckorna du kan k√∂pa.

Vad är sanna trådlösa öronproppar?

Per definition är äkta trådlösa hörlurar (eller öronsnäckor) utformade utan några kablar. De kallas ibland trådlösa eller sladdfria. De flesta annonseras för att erbjuda en trasselfri upplevelse.

Apple AirPods

Apple Airpods

Innan Apple AirPods anlände till scenen misslyckades sanna trådlösa öronproppar. Ja, de fanns tillgängliga, men teknologiskt sett var produkterna på marknaden svåra att använda och producerade inte bra, konsekvent ljud.

AirPods erbjuder allt du vill ha på ett par öronproppar, inklusive fantastiskt ljud, snabb ihopkoppling och ett lättanvänt laddningsfodral. När AirPods används, erbjuder de fem timmars kontinuerlig musik på en enda laddning, Siri-integration och mycket mer. Fallet ger upp till 24 timmar av total tid.

Om det finns en ständig kritik om AirPods är att de inte passar för alla. Lyckligtvis finns det gott om tredjepartslösningar för att lösa detta.

Laddar: Fem timmar per laddning; fodralet har 24 timmars batteritid; 15 minuter ger dig ytterligare tre timmar.

Uppdatering: Apple har en ny andra generationens AirPods, som har något bättre batteritid när man pratar i telefon och ett trådlöst laddningsfodral.

Köp för $ 139,00

Beoplay E8

beoplay e8

Bang & Olufsen erbjuder några av de bästa ljudprodukterna. Under sin B&O Play-etikett har den producerat en stadig serie av avancerade hörlurar och trådlösa högtalare genom åren. Beoplay E8 är företagets första riktiga trådlösa öronproppar.

Dyrare än de flesta av produkterna på vår lista, ger de riktiga trådlösa öronsnäckorna från Beoplay E8 Bang & Olufsen Signature Sound i en liten design. Med fyra timmars speltid mellan laddningarna finns öronsnäckorna i grå och svart. Varje par levereras med ett laddningsfodral i äkta läder som ger ytterligare två timmar laddning.

Laddar: Fyra timmar per laddning; fodralet håller 8 timmars batteritid.

171,34 $ på Amazon

Bose SoundSport Free

bose soundport gratis

Dessa riktiga trådlösa öronproppar från ett av de största namnen i hemmaljud är svett- och väderbeständiga och finns i olika färger, inklusive blå, svart och orange. SoundSport Free erbjuder fem timmars musik mellan laddningarna. Det medföljande laddningsfodralet erbjuder ytterligare 10 timmar.

SoundSport Free levereras med olika tips för en bekväm och säker passform.

Laddar: Fem timmar per laddning; fodralet har 10 timmars batteritid; 15 minuter ger dig 45 minuter till.

199 dollar på Amazon

IQbuds Boost av Nuheara

IQbuds Boost

De dyraste öronsnäckorna på vår lista är IQbuds Boost från Nuheara. Dessa toppklassiga trådlösa öronsnäckor kostar nästan 500 dollar och erbjuder fem timmars musik mellan laddningarna och upp till åtta timmars bearbetning av omgivande ljud. Det medföljande fallet ger tre till fyra extra avgifter.

Skillnaden mellan IQbuds Boost och billigare IQbuds är introduktionen av Ear ID. Denna funktion använder självbedömning och automatisk kalibrering för att matcha din unika hörselprofil. Boost stöder också aptX- och aptX-koderna med låg latens. De ger också fokusriktad hörsel som har utformats för att föra ljudet direkt framför dig i skarpare fokus.

Laddar: Fem timmar per laddning; väskan rymmer 15 till 20 timmars batteritid.

461,03 dollar på Amazon

Jabra Elite Active 65t

Jabra elit aktiv 65t

Jabra Elite Active 65t äkta trådlösa öronproppar har fått höga betyg sedan den debuterade. Det ger fem timmars batteritid mellan laddningarna, med 15 timmar tillagda med det uppladdningsbara fodralet.

Elite Active 65t har fyrmikrofonteknik och fungerar med Siri, Alexa och Google Assistant. Som namnet antyder är den också svett- och dammtät (IP56).

Om du vill spara lite pengar, överväga Jabra Elite 65t. Det är i princip samma som den aktiva utgåvan förutom att det tar längre tid att ladda och är klassad IP55.

Laddar: Fem timmar per laddning; fodralet har 10 timmars batteritid; 15 minuter ger dig ytterligare 1 1/2 timmar.

119,99 USD på Amazon

Jaybird Run

jaybird springa

Jaybird Run äkta trådlösa öronproppar ger utbytbara tips och fenor och är svettbeständiga och vattentåliga. Tack vare den gratis Jaybird-appen kan du justera ditt ljud genom att ändra låg-, miss- och höjdpunkter. Denna produkt finns i grå och vitt.

Laddar: Fyra timmar per laddning; fodralet håller 8 timmars batteritid; fem minuter ger dig ytterligare en timme.

94,33 $ på Amazon

Samsung Gear IconX

samsung redskap Iconx 2018

2018-utgåvan av Samsung Gear Samsung Gear IconX erbjuder fem timmars Bluetooth-streaming, sju timmars MP3-lyssnande eller fyra timmars samtalstid mellan laddning. Fallet ger en extra kostnad.

Till skillnad från andra produkter på vår lista streamer Gear IconX inte bara musik via Bluetooth. Det kan också lagra upp till 1000 låtar med 4 GB inbyggt lagringsutrymme.

√Ąven om det ofta √§r k√§nt f√∂r sina inbyggda tr√§ningsverktyg √§r de inte tillg√§ngliga f√∂r iOS- och Mac-anv√§ndare. Fitnessfunktioner kr√§ver anv√§ndning av den Android-baserade S-Health-appen.

Dessa finns i svart, grått och rosa.

Laddar: Fem timmar per laddning; fodralet har 5 timmars batteritid; 10 minuter ger dig ytterligare en timme.

$ 140 från Amazon

Sony 1000XM3

Sonys 1000XM3 riktigt trådlösa hörlurar är några av de bästa alternativen där ute. De erbjuder klassledande brusreducering tack vare HD Noise Cancelling Processor QN1e. Hörlurarna har också 24-bitars ljudsignalbehandling, allt i ett försök att förbättra den övergripande ljudkvaliteten.

Hörlurarna har ett frekvenssvar mellan 20 Hz och 20 000 Hz. Hörlurarna kan också automatiskt växla mellan omgivande ljud och inte baserat på din aktivitet, och hörlurarna kan automatiskt pausa musiken du lyssnar på med slitavkänning och snabb uppmärksamhet.

1000XM3 har upp till 24 timmars batteritid med laddningsfodralet. Snabb laddning kan se hörlurarna få 90 minuters speltid med bara tio minuters laddning.

Köp för 228,00 $

AirPods Pro

De ursprungliga AirPods startade den riktigt trådlösa hörlursmarknaden, och nu har Apple brusreducerande AirPods Pro. De nya hörlurarna har tre storlekar med avsmalnande silikonspetsar, allt för en anpassningsbar passform. Och naturligtvis har AirPods Pro aktiv brusreducering.

Det finns också ett transparensläge som gör att du enkelt kan höra världen omkring dig när du behöver det. AirPods Pro är svett- och vattentålig, och Adaptive EQ-funktionen ställer automatiskt in din musik baserat på örat.

AirPods Pro st√∂der ocks√• “Hey Siri”, och tillsammans med det tr√•dl√∂sa laddningsfodralet kan AirPods Pro n√• upp till 24 timmars batteritid.

Köp för 234,98 $

Jaybird Vista

Jaybird Vista är sporthörlurar med vattenmotstånd och en design som är tänkt att vara bekväm även under ett träningspass. Hörlurarna är IPX7-klassade för vatten- och svettbeständighet. Med full laddning erbjuder Jaybird Vista sex timmars ljuduppspelning, plus ytterligare 10 timmar med laddningsfodralet. Det är 16 timmar med båda hörlurarna, eller 32 timmar om du bara använder en av de trådlösa öronsnäckorna.

Jaybird säger att Vista erbjuder nollfördröjning tack vare sin trådlösa JBS1-teknik, och de trådlösa Vista-öronsnäckorna är bland de lättaste och minsta på marknaden. De har tre olika storlekar för perfekt passform, och Jaybird-appen har EQ-kontroll för bästa ljudupplevelse.

Köp för 168,98 $ Р179,99 $

Vad tror du?

Nästa generations äkta trådlösa öronproppar är precis runt hörnet. När nya produkter läggs till justerar vi listan. Vilka är dina favoriter? Glömde vi att inkludera de du gillar bäst? Låt oss veta nedan.