BÀsta skÀrmskydd för iPhone Xs Max

BÀsta skÀrmskydd för iPhone Xs Max

Med den dyraste iPhone Xs Max som kostar 1 449 $ Àr det verkligen klokt att fÄ ett fodral till din nya enhet. Du kanske ocksÄ vill övervÀga att köpa ett skÀrmskydd. Det finns redan iPhone Xs Max skÀrmskydd pÄ marknaden. HÀr Àr en lista över de bÀsta du kan köpa. Kom tillbaka för uppdateringar av den hÀr listan.

iPhone Xs Max skÀrmskydd

InvisibleShield Glass + Visionguard för Apple iPhone Xs Max

FrÄn branschledaren kommer Glass + Visionguard, som lovar att skydda dina ögon frÄn blÄtt ljus, samtidigt som de sanna fÀrgerna pÄ din iPhone Xs Max-skÀrm bevaras. Med en klarhetsgrad pÄ 100 procent vet du inte att den Àr ens pÄ din smartphone.

Glass + VisionGuard förstÀrks kemiskt pÄ molekylÀr nivÄ för att bevara en glasliknande kÀnsla pÄ din skÀrm. Dess funktioner har egen Ion Matrix-teknik för att skydda mot droppar, dingar och repor.

29,99 dollar pÄ Zagg

iPhone Xs Max skÀrmskydd i hÀrdat glas, trepack

I det hÀr paketet hittar du tre 0,24 mm ultratunna hÀrdat glasskydd för 6,5-tums iPhone Xs Max. Mycket slitstark och reptÄlig, dessa inkluderar ett splittrande membran som sÀkerstÀller att Àven om glaset skulle gÄ sönder, skulle det hÄlla ihop.

Anti-fingeravtryck och Face ID-kompatibelt, dessa skÀrmskydd har en öppen kantdesign, sÄ att de Àr fallvÀnliga.

11,99 USD pÄ Amazon

Belkin Anti-Glare skÀrmskydd för iPhone Xs

Belkins produkt erbjuder maximalt skydd tillsammans med maximal sikt. Skyddet har 3H-hÄrdhet och innehÄller ett EasyAlign-klistermÀrke för precisionsinstallation.

Letar du efter hjÀlp? Apple erbjuder professionell applikation i butiker med ScreenCare +.

19,95 dollar pÄ Apple

Ainope skÀrmskydd, tvÄpack

Dessa skÀrmskydd frÄn Ainope erbjuder livstidsgaranti med en kraft av 23 pund, samtidigt som skÀrmen skyddas mot skador. BÄde anti-fingeravtryck och Face ID-kompatibelt, skyddet var utformat för att vara nÄgot mindre Àn den faktiska skÀrmen för att förhindra bubblor.

$ 10,99 pÄ Amazon

Aslanda iPhone Xs Max skÀrmskydd i hÀrdat glas, trepack

Dessa skydd har en tjocklek pÄ bara 0,25 mm och Àr tillverkade med 99,9 procents transparens för att ge dig en optimal, naturlig tittarupplevelse. Med 9H-sele Àr materialet splittrat, men lovar ocksÄ full kompatibilitet med pekskÀrmskÀnslighet.

Efter appliceringen sitter du kvar med en kristallklar skÀrm utan luftbubblor.

14,99 USD pÄ Amazon

Caseology för iPhone Xs Max skÀrmskydd, 2-pack

Caseology iPhone Xs Max skÀrmskydd har en ultratunn 9H design i hÀrdat glas med 99,9 procent HD-klarhet. Skyddet mÀter 0,33 mm och erbjuder en oleofob belÀggning som Àr vattentÀt och skyddar mot fingeravtrycksflÀckar och olja

ReptÄligt och splittrigt, detta skydd skyddar bubbelfri installation och förhindrar kant till kant.

11,99 USD pÄ Amazon

Vi lÀgger till i den hÀr listan nÀr fler iPhone Xs Max skÀrmskydd anlÀnder. Under tiden vill vi veta vilka skÀrmskydd du vanligtvis köper för dina Apple-produkter. LÄt oss veta nedan.