BÀsta WordPress-teman för familjebloggar 2013

Best WordPress Themes for Family Blogs

Letar du efter de bÀsta WordPress-teman för din familjeblogg?

MÄnga anvÀnder WordPress för att bygga smÄ familjewebbplatser. Det gör att de kan dela familjenyheter, hÀndelser och fotografier med sina vÀnner och slÀktingar.

I den hÀr artikeln visar vi nÄgra av de bÀsta WordPress-teman för familjebloggar.

Skapa familjebloggar med WordPress

Först mÄste du vÀlja rÀtt webbplatsplattform för din familjeblogg. Vi rekommenderar starkt att du anvÀnder WordPress frÄn WordPress.org.

SjÀlvvÀrd WordPress frÄn WordPress.org skiljer sig frÄn versionen av WordPress pÄ WordPress.com. Du kan kolla in vÄr kompletta artikel om skillnaden mellan WordPress.com och WordPress.org.

För att starta din WordPress-blogg behöver du ett domÀnnamn och webbhotell.

Ett domÀnnamn Àr din webbplats adress pÄ internet (som wpbeginner.com). Webbhotell Àr dÀr din webbplats lagras.

Vi rekommenderar att du anvÀnder Bluehost för ditt webbhotell. De Àr den mest populÀra webbhotellleverantören och en officiell WordPress-vÀrdpartner.

Ännu bĂ€ttre, Bluehost ger WPBeginner-lĂ€sare mycket. Du kan fĂ„ ett gratis domĂ€nnamn, ett gratis SSL-certifikat och 65% rabatt pĂ„ webbhotell. GĂ„ bara igenom vĂ„r lĂ€nk till Bluehost för att fĂ„ erbjudandet tillĂ€mpat automatiskt.

Bluehost WordPress-vÀrd

DÀrefter mÄste du installera WordPress. Efter det, kolla in vÄr kompletta guide om hur du skapar en webbplats.

LÄt oss nu titta pÄ nÄgra av de bÀsta WordPress-teman för familjebloggar som du kan anvÀnda.

1. Astra

Astra

Astra Àr ett lÀtt WordPress-mÄngsidigt tema. Den levereras med dussintals startsidor och tillÀgg som du enkelt kan skapa för en familjeblogg eller webbplats. Det Àr ett utmÀrkt val för nya bloggare.

Den har inbyggd hastighetsoptimering som gör din blogg snabb. Astra integreras ocksÄ med alla populÀra WordPress-sidbyggare för snabb anpassning.

2. Divi

Divi

Divi Àr ett kraftfullt WordPress-mÄngsidigt tema. Den innehÄller en inbyggd sidbyggare som lÄter dig skapa en blogg eller webbplats utan att redigera nÄgon kod.

Den levereras med mer Àn 1200 fÀrdiga webbplatslayouter som tÀcker ett stort utbud av Àmnen och stilar. Du kan enkelt vÀlja en familjeblogginlÀgg och ersÀtta innehÄllet med dina egna ord och bilder för att komma igÄng snabbt.

Du kan installera Divi pÄ sÄ mÄnga webbplatser du vill utan extra kostnad, sÄ det Àr ett utmÀrkt val om du planerar att ha mer Àn en webbplats. Till exempel kan du skapa en familjeblogg plus en blogg för att tjÀna pengar.

3. OceanWP

OceanWP

OceanWP Àr ett gratis WordPress-tema för alla typer av webbplatser. Den har flera demosidor, inklusive familjebloggar, personlig trÀning, förÀldraskap och mer.

Inuti hittar du ocksÄ tillÀgg för sociala medier, inlÀggstyper, layoutinstÀllningar och en megameny. Det Àr vÀldigt enkelt att stÀlla in med WordPress-anpassaren med liveförhandsgranskning.

4. Neve

Neve

Neve Àr ett utmÀrkt WordPress-tema utformat speciellt för en sida och flersidiga webbplatser. Det erbjuder flera inbyggda mallar för familjebloggar, förÀldraskap och relaterade webbplatser.

Temat kommer med sid- och sidlayouter, mallar i full bredd och sidmallar. Det Àr mycket flexibelt och enkelt att stÀlla in med hjÀlp av sidbyggare.

5. Ultra

Ultra

Ultra Àr ett modernt WordPress-mÄngsidigt tema byggt för att skapa alla typer av webbplatser. Den har nÄgra startsidor med vackra layoutdesigner och mÄlsidor.

Den levereras med kraftfulla tillÀgg, Themify dra och slÀpp-byggare, fÀrgval och skarp typografi. Det stöder e-handel för att enkelt skapa en onlinebutik. Detta kan vara perfekt om du vill starta ett litet familjeföretag.

6. Ganska elegant

Ganska elegant

Pretty Chic Àr ett vackert WordPress-tema byggt ovanpÄ Genesis-ramverket. Temat passar bra för familj, förÀldraskap och babybloggar. Du kan ocksÄ anvÀnda den för en bröllopswebbplats.

Den levereras med tre navigeringsfÀlt, ett widgetomrÄde i full bredd och vackra sidmallar. Det har annonsutrymmen för att visa produkter frÄn tredje part och tjÀna pengar online.

StudioPress Àr nu en del av WP Engine, det mest populÀra hanterade WordPress-vÀrdföretaget. Du kan fÄ detta tema och alla 35+ andra StudioPress-teman nÀr du registrerar dig för WP Engine-vÀrd för att bygga din webbplats.

Bonus: WPBeginner-anvÀndare fÄr ocksÄ ytterligare 20% rabatt. Kom igÄng med WP Engine idag!

7. PapperspÄse

PapperspÄse

Paperbag Àr ett minimalistiskt WordPress-tema för familjebloggar, personliga bloggar och fotograferingswebbplatser. Den levereras med ett bildgalleri och vacker typografi för att engagera dina anvÀndare.

Andra anmÀrkningsvÀrda funktioner inkluderar flera layoutalternativ, 80+ anpassningsinstÀllningar, 20+ fÀrgscheman, inlÀggsformat, sidofÀlt och anpassade widgets.

8. Bröllopsdag

Bröllopsdag

Wedding Day Àr ett WordPress-familjebloggtema som utformats speciellt för bröllops- och eventwebbplatser. Den levereras med ett filtrerbart fotoalbum som visar dina foton vackert.

Temafunktionerna inkluderar en rutnÀtlayout, sidmallar, populÀra inlÀggsavsnitt, presenterad video och bild, RSVP-formulÀr, Googles webbteckensnitt och startsida.

9. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro Àr ett snyggt WordPress-mÄngsidigt tema. Den levereras med mallar pÄ en sida och flera sidor för att snabbt skapa din familjeblogg eller webbplats.

Den innehÄller anpassade layoutalternativ, ett helt anpassningsbart sidhuvud, en videobakgrund och sidmallar i full bredd. Hestia Pro Àr kompatibel med WooCommerce och populÀra WooCommerce-plugins för att sÀlja dina hemlagade produkter online.

10. Brigsby

Brigsby

Brigsby Àr ett gratis WordPress-tema. Den har ett ljust fÀrgschema med en vacker bildvisning pÄ hemsidan.

Det Àr ett mÄngsidigt tema och du kan anvÀnda det för din personliga, familj, fotografering eller tidningswebbplats. Den levereras med tvÄ navigeringsmenyer, sociala ikoner och enkla anpassningsalternativ.

11. Salt och peppar

Salt och peppar

Salt och peppar Àr ett WordPress-recept och matbloggtema. Det passar bra för en familjehemsida att dela matrecept online.

Temat innehÄller ett receptfilter, ingredienslista och kontaktformulÀr. Det integreras sömlöst med WPML för att skapa en flersprÄkig webbplats.

12. Bretagne

bretagne

Bretagne Àr ett elegant WordPress-mÄngsidigt tema. Den levereras med underbar typografi och en vacker bildvisning.

Det erbjuder massor av anpassningsalternativ, inklusive anpassade fÀrger, widgets, sidhuvud, bakgrund och mer. Det stöder ocksÄ WooCommerce out of the box.

13. Topp

Topp

Peak Àr ett mÄngsidigt WordPress-tema med en unik rutnÀtlayout. Peak passar bra för familjebloggar för att dela foton, evenemang eller allmÀnna nyheter.

Den har skjutbara menyer, sidofÀlt, enstaka sidor i full bredd och flera layouter för enstaka inlÀgg. Den kommer ocksÄ med en megameny sÄ att du enkelt kan visa ditt bÀsta innehÄll för lÀsarna.

14. Hueman

Hueman

Hueman Àr ett av de mest populÀra gratis WordPress-teman. Den erbjuder layouter med tvÄ och tre kolumner för att enkelt skapa familjebloggar.

Den levereras med tvÄ navigeringsmenyer, en social meny, anpassade widgets, anpassad rubrik och bakgrund och flera widget-klara omrÄden. Du kan anvÀnda WordPress live-anpassaren för att stÀlla in din blogg med nÄgra fÄ klick.

15. Foodie

Foodie

Foodie Àr ett WordPress-tema för mat, familj och hÀlsosamma livsstilsbloggar. Den levereras med en receptbyggare dÀr du kan ange ingredienser och kvantitet för att skapa vackra listor automatiskt.

Den fokuserar pÄ en vacker visning av fotografier, stora bilder och vackra miniatyrbilder. Du kan stÀlla in din webbplats snabbt med WordPress-anpassaren och vilken sida som helst.

16. Tinos

Tinos

Tinos Àr ett klassiskt WordPress-tema som passar för personliga och familjebloggar. Den levereras med flera fÀrgscheman och lÄter dig Àndra fÀrger sida för sida.

Den innehÄller flera inlÀggsformat för att visa ditt innehÄll snyggt. Tinos har vacker typografi och en layout med flera kolumner sÄ att din webbplats ser bra ut.

17. Ashe

Ashe

Ashe Àr ett gratis WordPress-bloggtema designat för familj, livsstil, mode, hÀlsa, fitness och personliga bloggare. Den levereras med en anpassad rubrikbild för att visa ett vackert omslagsfoto överst pÄ sidan.

Temat har tvÄ navigeringsmenyer, en bildreglage, en Instagram-widget, en sidfotmeny och mer. Den Àr kompatibel med Beaver Builder för anpassning.

18. Wellness Pro

Wellness Pro

Wellness Pro Àr ett av de bÀsta WordPress-teman för familjebloggar. Det Àr ocksÄ perfekt för fitness-, hÀlso-, livsstils- och hÀlsobloggar eller webbplatser.

Den levereras med 12 widgetomrÄden för att snabbt stÀlla in din hemsida. Temat fungerar sömlöst med WooCommerce och BigCommerce för att starta din online-verksamhet.

19. Kokt

Cookely

Cookely Àr ett flexibelt WordPress-familjebloggtema för ditt recept och din matblogg. Den har en minimal layout och snygga teckensnitt som gör att ditt innehÄll dyker upp.

Den kommer med ett utvalt innehÄll pÄ startsidan för att visa dina bÀsta recept. Den innehÄller ocksÄ tvÄ navigeringsmenyer, fÀrgval och sociala delningsikoner.

20. Blossom Travel

Blossom Travel

Blossom Travel Àr ett gratis WordPress-familjebloggtema byggt speciellt för resebloggare, Àventyrare och reseÀlskare. Den levereras med ett prenumerationsformulÀr för nyhetsbrev via e-post för att hjÀlpa dig att dela din resa med lÀsare.

Detta tema lÄter dig enkelt visa dina Instagram-foton plus en följeknapp för att vÀxa dina Instagram-följare. Det har enkla temalternativ för att stÀlla in din webbplats.

21. Kustlinje

Kustlinjen

Coastline Àr ett snyggt WordPress-tema med fokus pÄ foton och videor. Det Àr perfekt för fotografering, mode och familjebloggar.

Den levereras med en 3-kolumnlayout, vÀnster sidofÀlt, flera sidmallar och fÀrgscheman. Den innehÄller Àven anpassade widgets och en portföljmall för att snabbt designa din hemsida.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att hitta det bÀsta WordPress-temat för familjebloggar. Du kanske ocksÄ vill kolla in vÄr kompletta guide om de bÀsta WordPress-fotogalleriprogrammen.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du hittar oss ocksÄ pÄ Twitter och Facebook.