BegrÀnsad tid: StudioPress 37+ professionella WordPress-teman för en galen lÄg PRIS

BegrÀnsad tid: StudioPress 37+ professionella WordPress-teman för en galen lÄg PRIS

Redan i november meddelade StudioPress att de kommer att göra sin senaste försÀljning nÄgonsin. I den artikeln rekommenderade vi alla att skaffa Pro-PLUS-paketet eftersom vi förutspÄdde att företaget snart skulle höja priserna. Idag blev den förutsÀgelsen verklighet. StudioPress Àr en av de Àldsta och mest populÀra kommersiella WordPress-temaleverantörerna i branschen. Vi byggde bÄde vÄra kuponger och gallerisidor baserat pÄ deras Genesis Framework. Snart kommer den nya WPBeginner-webbplatsen att presenteras som drivs av Genesis Framework ocksÄ. Alla vÄra nya klientwebbplatser körs nu pÄ StudioPress-ramverket. SÄ det Àr uppenbart att de mÄste vara av mycket hög kvalitet om vi rekommenderar och anvÀnder dem.

Och det Àr inte bara vi! Branschexperter som Darren Rowse, Chris Brogan, Brian Clark och Matt Mullenweg (grundare av WordPress) stöder sjÀlv Genesis Framework av StudioPress.

SÄ vad Àr det med 37+ teman till ett galet lÄgt pris? Well StudioPress har ett paket som kallas Pro-Plus som ger alla tillgÄng till:

37+ StudioPress-teman som Àr tillgÀngliga och hundratals som kommer att slÀppas i framtiden för INGET YTTERLIGARE AVGIFT. ObegrÀnsad uppdatering och support pÄ alla nuvarande och framtida teman. PSD-filer för alla bildanpassningar Den mest SEO-vÀnliga, prestationsoptimerade och sÀkra WordPress-teman: Genesis

Detta paket kostar för nÀrvarande $ 249,95 (vilket Àr en stjÀla), och vi fÄr veta frÄn insiders att detta pris kommer att öka pÄ 11 maj 2011. (SÄ du har mindre Àn en vecka pÄ dig att fÄ det rabatterade priset).

Vad blir det hÀr nya priset? Vi VET INTE för tillfÀllet. Det kan kosta $ 399 eller sÄ kan de till och med gÄ mot prenumerationspaketet som andra temaleverantörer som tar ut mÄnadsvis för denna typ av tjÀnst.

Det skulle vara ett riktigt klokt steg för alla att bli farfar i systemet, sÄ att du inte missar denna fantastiska möjlighet.

Oavsett om du Àr utvecklare eller bloggare rekommenderar vi starkt att du fÄr Pro-Plus-paketet. Deras barns teman driver verkligen WordPress till sina grÀnser. Kolla in nÄgra riktigt snygga tillgÀngliga. AgentPress (det bÀsta fastighetsteman), Church Child-temat, Outreach Child Theme, Magazine Child Theme, Agency Child Themes och mÄnga fler.

VÀnta inte och fÄ den hÀr fantastiska affÀren just nu eftersom den kommer att vara borta pÄ mindre Àn en vecka.

Skaffa StudioPress Pro-Plus-paket NU