Behöver vi en bÀttre 404-sida för WordPress Plugins Repository?

SÄ hÀr omdirigerar du din 404-sida till hemsidan i WordPress

Uppdatering: VÄr Äsikt hördes. Pluginsförvaret har nu en 404-sida

Har du nÄgonsin hittat en artikel om ett WordPress-plugin som du tror kan vara lösningen? Du klickar pÄ lÀnken bara för att ta reda pÄ att du hamnade pÄ WordPress-plugin-katalogens huvudsida. Det beror förmodligen pÄ att det specifika pluginet togs bort frÄn förvaret. Vi fick nyligen ett e-postmeddelande om en artikel pÄ vÄr webbplats som pekade pÄ en död pluginsida. Den hÀr anvÀndaren var vÀldigt ny pÄ WordPress och var extremt frustrerad. Han kunde inte ta reda pÄ varför han pekades pÄ förvarets första sida snarare Àn sjÀlva plugins sida.

Tja, detta leder oss till punkten i den hÀr artikeln. Behöver vi en bÀttre 404-sida för WordPress-pluginsförvar? Vi tror verkligen det. Vi tror att det kommer att förbÀttra anvÀndarupplevelsen och det kommer sÀkert att hjÀlpa nya anvÀndare. Som nÄgon som har anvÀnt WordPress under en lÄng tid har vi aldrig ens mÀrkt det hÀr problemet. Varje gÄng detta hÀnde visste vi automatiskt att det specifika tillÀgget togs bort. Men hur antar nÄgon som Àr ny i samhÀllet att veta detta?

Vi föreslĂ„r att WordPress.org-pluginförvaret har nĂ„gon form av 404-sida som förklarar ”Det hĂ€r pluginet har tagits bort eftersom det inte uppfyller vĂ„ra kriterier. Vi vĂ€lkomnar dig att söka efter alternativa plugins. ” Detta behöver inte ens vara en separat sida. AnvĂ€ndarna kan fortfarande pekas pĂ„ huvudpluginets förvarssida sĂ„ lĂ€nge denna anteckning lĂ€ggs till pĂ„ en framtrĂ€dande plats.

Vad Àr dina tankar?