Blogg World Expo 2010 och freebies (slutlig översikt)

Blogg World Expo 2010 och freebies (slutlig översikt)

SÄ om du har uppdaterats med bloggen mÄste du ha sett massor av artiklar som vi publicerade om Blog World Expo 2010-sessioner. Den hÀr artikeln Àr en personlig översikt över mig, Syed Balkhi. Jag hade en explosion pÄ evenemanget för att jag Àlskar nÀtverk. Det var en fantastisk konferens med mÄnga begÄvade mÀnniskor. Jag var glad att jag fick trÀffa fÄ av dem. Jag fick ocksÄ trÀffa nÄgra av mina goda vÀnner inklusive men inte begrÀnsat till:

John Chow, Darren Rowse, Zac Johnson, Calvin Lee (@mayhemstudios), Patrick O ‘Keefe, Brad Williams, Jeremy Schoemaker och andra webbkĂ€ndisar som Brian Clark, Jim Kukral, Chris Garrett, Sonia Simone etc. Nedan visas bilderna pĂ„ min med nĂ„gra av de fantastiska folket.

[slickr-flickr tag=”bwe10″ items=”15″]

De flesta tror att dessa konferenser bara Àr lÀrorika. Jag tror att du ocksÄ kan ha mycket kul. Hela mitt mÄl för konferensen var att nÀtverka, och det mÄlet uppnÄddes. Men min kompis John Chow och jag Ästadkom andra saker som framgÄngsrika godsakerjakt pÄ Expo Hall Floor.


PS Jag Àr ingen bra fotograf, sÄ jag stal Johns bild frÄn det hÀr inlÀgget (jag Àr sÀker pÄ att han inte bryr sig om det).

De viktigaste sakerna du ser Ă€r en Seagate GoFlex HardDrive med nĂ€tverkspaketet. Detta kan lĂ„ta mig ha mitt eget molnlagring, glöm inte att betala för DropBox. De finns i butiker i Walmart. John och jag fick ocksĂ„ en Kodak-kamera, Artisteer-vĂ€ska och andra minigods. LĂ„t oss prata lite mer om Seagate och hur jag fick det. Vi hade ingen avsikt att gĂ„ till deras monter, men tack till Jeri Ann, som jag trĂ€ffade tidigare via twitter. Hon jagade mig ner och tog mig dit. Bra att hon visste vem jag var för att hon inte ens kĂ€nde igen John. Det var som John vem? och sedan lĂ€ste hon namnet. Jag önskar att jag hade spelat in det ögonblicket. ÄndĂ„ tack Jeri och Seagate för att ge oss enheten.

Det var en fantastisk konferens, och vi skulle vara dÀr igen nÀsta Är. Slutligen vill jag tacka mina fantastiska sponsorer för att göra denna resa möjlig.

Sponsorer

BuySellAds

BuySellAds
BuySellAds Ă€r en enorm marknadsplats för att köpa / sĂ€lja reklamplatser pĂ„ din webbplats. Över 750 framgĂ„ngsrika bloggare anvĂ€nder dem för att driva sin online-annonsförsĂ€ljning. WPBeginner anvĂ€nder ocksĂ„ BSA för att underhĂ„lla vĂ„ra annonser. Det Ă€r ocksĂ„ en utmĂ€rkt plats för annonsörer. Över 1000 kvalitetsannonsörer anvĂ€nder BSA för att rikta in sig pĂ„ mĂ„lgrupper som Ă€r rĂ€tt för deras varumĂ€rke. Om du Ă€r intresserad, ansök om att vara pĂ„ deras marknadsplats nu.

Kontakta mig

Kontakta mig
ContactMe Àr det enklaste sÀttet att organisera och vÀxa ditt företag / blogg. Du kan skapa kontaktformulÀr och anvÀnda alla verktyg de har att erbjuda för att hÄlla dig uppdaterad med alla potentiella kunder och eventuellt konvertera dem till kunder.

Aviva webbkatalog

Aviva webbkatalog

Aviva Web Directory Ă€r en av de mest prestigefyllda webbkatalogerna pĂ„ internet. Den har funnits pĂ„ webben sedan 2005 och har tusentals webbplatser listade i den. Jeff var snĂ€ll nog att vara en av vĂ„ra dagliga sponsorer. Han ger ocksĂ„ 25 $ rabatt pĂ„ alla noteringspriser om du anvĂ€nder kupongen “wpbeginner”. FĂ„ din webbplats listad i deras för SEO-fördelar.

Framstegsteman

Framstegsteman

Framsteg Ă€r mycket mer Ă€n ett WordPress-tema. Det Ă€r ett system för gör-det-sjĂ€lv-Ă€gare och utvecklare att skapa webbplatser med enkelt dra och slĂ€pp. Du kan skapa ditt eget WordPress-tema pĂ„ bara nĂ„gra minuter genom att helt enkelt klicka, dra och slĂ€ppa. Det Ă€r en av de mest populĂ€ra ramarna för WordPress-teman. Grant var vĂ€nlig nog för att ge WPBeginner-anvĂ€ndare 20% rabatt pĂ„ kupongen. AnvĂ€nd bara kupongen “wpbeginner”.

StudioPress-teman

StudioPress WordPress-teman

Tidigare kÀnd som de berömda Revolution Teman, har StudioPress alltid strÀvat efter excellens och producerat högkvalitativa teman. Det Àr en av de mest populÀra temaleverantörerna.