Bluehost Managed WordPress Hosting Review: Är det vĂ€rt din tid?

Bluehost Managed WordPress Hosting Review: Är det vĂ€rt din tid?

Att hitta rĂ€tt webbhotell Ă€r aldrig en lĂ€tt uppgift – speciellt om du vill hitta en med hög WordPress-kunskap. Med detta i Ă„tanke Ă€r vi hĂ€r för att hjĂ€lpa dig att fatta ett beslut om en av de populĂ€ra lösningarna, med en djupgĂ„ende Bluehost-hanterad WordPress-vĂ€rdrecension.

Det finns mycket som en dedikerad WordPress-vÀrd kan erbjuda dig jÀmfört med en mer allmÀn lösning. Precis som SiteGround (föremÄlet för vÄr tidigare recension) anvÀnds Bluehost av sÄ mÄnga mÀnniskor att dess funktionalitet motiverar en nÀrmare inspektion.

I den hĂ€r recensionen har vi valt Bluehost-erbjudandet – med en beskrivning av dess specifika funktioner, support och prestanda – innan vi ger oss en Ă„sikt om huruvida dess planer ger bra valuta för pengarna.

LÄt oss börja!

Bluehost-hanterad WordPress-vÀrdrecension: funktioner

Till skillnad frÄn vissa andra vÀrdar Àr Bluehost lite magert pÄ WordPress-specifika funktioner. LÄt oss ta en titt pÄ vad som erbjuds:

HanteraWP-integration: Bluehost erbjuder integrerat stöd för ManageWP, med början pÄ fem webbplatser pÄ deras grundplan.
WordPress anpassad kontrollpanel: En instrumentpanel utformad med WordPress-anvÀndare i Ätanke.

Med tanke pÄ att vissa planer marknadsförs mot WordPress-kraftanvÀndare, förvÀntade vi oss lite mer frÄn Bluehost nÀr det gÀller specifika funktioner. LÄt oss kolla hur det gÄr med vÀrden i andra omrÄden.

Supportalternativ

Det första stoppet i vÄr Bluehost-hanterade WordPress-vÀrdrecension Àr support. En utmÀrkt supporttjÀnst Àr ryggraden hos alla webbhotell, och du mÄste vara sÀker pÄ dess kvalitet innan du övervÀger nÄgon annan aspekt. Till att börja med erbjuder Bluehost:

Vi bestÀmde oss för att gÄ lite djupare och testa deras chattjÀnst. Vi pratade med tvÄ av Bluehosts specialister och stÀllde dem nÄgra WordPress-specifika frÄgor.

Under vĂ„r första frĂ„ga (som var mitt i en vardag) stod vi inför en vĂ€ntetid pĂ„ cirka tjugo minuter – lite lĂ„ng men rimlig. En andra förfrĂ„gan som gjordes under en fredagskvĂ€ll besvarades pĂ„ mindre Ă€n fem minuter. Sammantaget fann vi att supportspecialister var vĂ€nliga och rimligt kunniga om WordPress, liksom snabba pĂ„ vilken typ av planer anvĂ€ndarna bör övervĂ€ga:

En skÀrmdump av ett av vÄra samtal med en Bluehost-specialist.

Prestanda

Bluehosts WordPress-centrerade planer erbjuder ett brett utbud av funktioner för att förbÀttra prestanda. HÀr Àr nedgÄngen pÄ dem:

Virtuell privat server (VPS): Varje webbplats som Ă€r vĂ€rd för ett WordPress-specifikt paket fĂ„r sin egen VPS. Det betyder att de inte behöver dela resurser med andra anvĂ€ndare – en stor pluspunkt för hastighet och sĂ€kerhet.
NGINX: Ett smalare alternativ till Apache-servern, som Àr kÀnd för sin resurseffektivitet.
KÀrnbaserad virtuell maskin (KVM) hypervisor: Detta Àr en virtualiseringsteknik som isolerar specifika hÄrdvaruresurser sÄ att andra anvÀndare inte pÄverkar din prestanda.

Datacenterplatser pĂ„verkar ocksĂ„ webbhotellets prestanda avsevĂ€rt – att ha ett lĂ„gt antal platser kan leda till överbelastning och lĂ„nga sidladdningstider. TyvĂ€rr delar Bluehost inte platserna för deras datacenter med kunderna. Det finns dock ett par verktyg vi kan anvĂ€nda för att testa dess hastighet oavsett.

Sidhastighetstest med Pingdom

För det hÀr testet anvÀnde vi en ny installation av WordPress utan nÄgra anpassningar av nÄgot slag, körde sedan tre olika Pingdom-tester med flera serverplatser och genomsnittade resultaten. HÀr Àr de:

Melbourne: 2,01 sekunder.
New York: 2,00 sekunder.
Stockholm: 1,69 sekunder.

Med tanke pĂ„ att webbplatsen i frĂ„ga Ă€r nakna ben – och med tanke pĂ„ att 47% av anvĂ€ndarna förvĂ€ntar sig att webbplatser laddas pĂ„ tvĂ„ sekunder eller mindre – var dessa resultat oroande. Det Ă€r sjĂ€lvklart att mer komplexa webbplatser kommer att laddas Ă€nnu lĂ„ngsammare, vilket innebĂ€r att Bluehost-anvĂ€ndare kan möta höga avvisningsfrekvenser utan eget fel.

GrundlÀggande lasttestning med belastningseffekt

Detta test Ă€r lite mer sofistikerat Ă€n det förra. Load Impact mĂ€ter prestanda genom att simulera upp till 25 anslutningar under en period av fem minuter – detta Ă€r perfekt för att testa hur en webbplats skulle reagera under stressiga förhĂ„llanden. HĂ€r Ă€r vad vi hittade:

Ashburn, USA. Ashburn, USA.
1,22 sekunder.
2,03 sekunder.

En graf som visar vÄra Load Impact tests resultat.

I genomsnitt ger dessa siffror en mer positiv bild Àn Pingdom. Men de Àr fortfarande i high-end av spektrumet för vÄr smak.

PrissÀttning

Bluehost erbjuder flera nivĂ„er för var och en av deras produkter – hĂ€r Ă€r vad du behöver veta om var och en:

Bygg ($ 19,99 per mÄnad): Detta paket avser att stödja upp till 300 miljoner besök per mÄnad och passar smÄ företag med mÄttliga behov.
VÀxa ($ 29,95 per mÄnad): Detta paket hanterar upp till 600 miljoner besökare per mÄnad och Àr lÀmpligt för e-handelssajter, med tanke pÄ införandet av ett SSL-certifikat (Secure Sockets Layer).
Skala ($ 49,95 per mÄnad): Denna plan stöder ett obegrÀnsat antal besökare och kommer att vara idealisk för stora företag med behov av förbÀttrad sÀkerhet och ett SSL-certifikat.

Innan vi gĂ„r vidare tycker vi att det Ă€r viktigt att lyfta fram vĂ„r skepsis nĂ€r det gĂ€ller Bluehosts krav pĂ„ besökare. Dessa siffror Ă€r sĂ„ höga att det nĂ€stan inte finns nĂ„gon chans att motbevisa dem – och tyvĂ€rr Ă€r det svĂ„rt att fĂ„ exakta uppgifter. Med detta i Ă„tanke rekommenderar vi att du börjar med Build-planen och sedan skala uppĂ„t om det behövs.

Övergripande fördelar och nackdelar

Med hĂ€nsyn till alla punkter som vi har tĂ€ckt hittills, hĂ€r Ă€r en sammanfattning av vĂ„ra resultat – bĂ„de det goda och det dĂ„liga:

Fördelar

Deras supportteam Àr rimligt kunnigt om WordPress och Àr tillgÀngligt dygnet runt. Maskinvaran bakom varje plan Àr robust och skalas bra. Bluehost innehÄller avancerade sÀkerhetsfunktioner som dagliga genomsökningar efter skadlig kod och sÄrbarheter. Varje plan inkluderar en gratis CDN-installation (Content Delivery Network). Det finns fullt stöd för ManageWP.

Nackdelar

Supportköer kan bli lite lÄnga. Deras planer har en högre startpris Àn andra WordPress-vÀrdar. LÄnga sidladdningstider.

Bluehost-hanterad WordPress-vÀrdrecension: Slutsats

Att vĂ€lja rĂ€tt webbhotell Ă€r avgörande för vilken webbplats som helst. VĂ„r Bluehost-hanterade WordPress-vĂ€rdrecension visade att den kunde göra bĂ€ttre nĂ€r det gĂ€ller support och hastighet. Med tanke pĂ„ deras priser tror vi att du ocksĂ„ kan göra det bĂ€ttre – faktiskt kanske du vill övervĂ€ga att kolla in nĂ„gra av vĂ„ra andra webbhotellrecensioner innan du fattar ditt beslut:

Om du vill gĂ„ djupare in pĂ„ vĂ„ra resultat för ett antal vĂ€rdar, kanske du ocksĂ„ Ă€r intresserad av resultaten av vĂ„r senaste massiva webbundersökning – den innehĂ„ller alla de stora vĂ€rdleverantörerna (inklusive Bluehost) som hjĂ€lper dig att fatta ett beslut . NĂ„gra viktiga insikter frĂ„n undersökningsdata:

ANVÄNDARBETYG VÄRDE FÖR PENGAR ANVÄNDARVÄNLIGHET
Bluehost 3.0 / 5 3.0 / 5 3.0 / 5

Bluehost-hanterade WordPress-hosting

19,99 USD

Bluehost-hanterade WordPress-hosting

Fördelar

Robust hÄrdvara som skalar vÀl Dagliga genomsökningar efter skadlig kod och andra sÄrbarheter CDN-instÀllning för gratis innehÄllsleverans FullstÀndigt stöd för ManageWP

Nackdelar

Supportköer kan bli lite lÄnga Högre pris Àn andra WordPress-vÀrdar LÄnga sidtider för laddning