Bluehost vs Namecheap: Vilken Àr den bÀsta vÀrden för dina behov 2020?

Bluehost vs Namecheap: Vilken Àr den bÀsta vÀrden för dina behov 2020?

Har du svÄrt att vÀlja mellan Bluehost och Namecheap? I sÄ fall Àr den hÀr Bluehost vs Namecheap-recensionen precis vad du behöver lÀsa.

I denna jĂ€mförelse grĂ€ver vi in ​​i funktionerna och priserna pĂ„ WordPress-planerna som bĂ„da vĂ€rdleverantörerna erbjuder, delar resultaten av sidhastighetstester som vi körde och tar dig igenom upplevelsen hos varje vĂ€rd med riktiga grĂ€nssnittsskĂ€rmbilder.

TL; DR: Sammantaget, om du vill tillgÄng till fler resurser och bÀsta stöd, Bluehost Àr vinnaren hÀr; lÀs mer varför och hur bÄda vÀrdarna jÀmför med varandra.

Bluehost vs Namecheap: JÀmföra funktionerna

BĂ„de Bluehost och Namecheap Ă€r ansedda och vĂ€letablerade företag inom domĂ€nnamnet och vĂ€rdssfĂ€ren. Även om Bluehost Ă€r den mest populĂ€ra av de tvĂ„, har Namecheap nyligen flyttat fokus, byggt pĂ„ sitt rykte som en ledande domĂ€nnamnsregistrator och tillhandahĂ„llit ett förbĂ€ttrat utbud av webbhotellpaket.

Bluehost och Namecheap sĂ€ljer var och en ett urval av delade vĂ€rdplaner, som innehĂ„ller ett sortiment av WordPress-lĂ€mpliga funktioner. LĂ„t oss kolla in dem …

Bluehost

Bluehost erbjuder bĂ„de delad och hanterad WordPress-hosting. HĂ€r Ă€r nĂ„gra av de funktioner du kan förvĂ€nta dig att dra nytta av om du vĂ€ljer delad WordPress-vĂ€rd …

Gratis domÀnnamn (för det första Äret) ObegrÀnsad bandbredd ObegrÀnsad webbplats och lagring (exklusive lÄgnivÄpaketet) Gratis SSL-certifikat Automatiska WordPress-installationer Automatiska WordPress-uppdateringar Enkla WordPress-iscensÀttningssidor

Som du kan se erbjuder dessa delade paket ett urval av anvÀndbara WordPress-verktyg och funktioner. Men om du letar efter mer avancerade WordPress-vÀrdalternativ, kolla in Bluehosts hanterade WordPress-hostingpaket.

Namecheap

Namecheap

Namecheap tillhandahĂ„ller ocksĂ„ bĂ„de delade och hanterade WordPress-vĂ€rdplaner. Återigen, hĂ€r har vi fokuserat pĂ„ de delade vĂ€rdfunktionerna …

WordPress-installation med ett klick (via Softaculous appinstallatör) Gratis .hemsida domÀnnamn (för det första Äret) ObegrÀnsade webbplatser (exklusive Stellar-planen pÄ nedre nivÄn) ObegrÀnsad bandbredd 100% drifttidsgaranti SÀkerhetskopior (och automatiska sÀkerhetskopior pÄ toppnivÄplaner) Gratis webbplatsmigrering ()

För alla som vill komma Ät extra WordPress-specifika funktioner, kolla in Namecheaps hanterade WordPress-tjÀnst som heter EasyWP.

Bluehost vs Namecheap: AnvÀndarupplevelse

Nu nĂ€r du vet vad Bluehost och Namecheap erbjuder i form av funktioner, lĂ„t oss nĂ€sta kolla in den anvĂ€ndarupplevelse du kan förvĂ€nta dig om du registrerar dig hos nĂ„gon av dessa webbhotell …

Bluehost anvÀndarupplevelse

Bluehost (vÄr recension hÀr) Àr extremt anvÀndarvÀnlig och kan skryta med en intuitiv inbyggd instrumentpanel och tillgÄng till cPanel (om det behövs).

Bluehost Dashboard vs Namecheap Dashboard

PÄ WordPress delade vÀrdplaner installerar Bluehost automatiskt WordPress Ät dig, vilket gör installationsprocessen för en ny webbplats extremt snabb och enkel.

Bluehost WordPress-installationsprogram vs Namecheap

Inom den nya WordPress-installationen hittar du en Bluehost-meny som hjÀlper dig att effektivisera din webbplatsinstallation och designprocess.

Bluehost-webbplatshanteringsverktyg mot Namecheap

Bluehost-menyn kan hjĂ€lpa anvĂ€ndare att …

Skapa sidor och blogginlÀgg Hantera menyer Installera WooCommerce StÀll in ett mellanlagringsomrÄde Aktivera cachning

Du kan ocksÄ köpa ett urval av teman och plugins via Bluehost-marknaden.

Bluehost temamarknad i instrumentpanelen

Sammantaget har Bluehost försökt se till att det Àr snabbt och enkelt att skapa en ny webbplats, Àven för nybörjare.

Namecheap anvÀndarupplevelse

Namecheap Àr ocksÄ mycket anvÀndarvÀnligt, Àven om det ger en nÄgot annorlunda upplevelse Àn Bluehost. NÀr du har konfigurerat ditt konto med Namecheap kan du visa och hantera ditt konto, domÀner och vÀrdplaner i din instrumentpanel.

Namecheap Dashboard vs Bluehost

Men till skillnad frÄn Bluehost, för att skapa en ny webbplats, mÄste du göra det via Softaculous App Installer i cPanel.

Namecheap - cPanel

Även om Softaculous App Installer Ă€r enkel att anvĂ€nda, jĂ€mför det inte med den automatiska WordPress-installationen som Bluehost erbjuder – nĂ„got som nybörjare bör tĂ€nka pĂ„.

Softaculous WordPress-installationsprogram i Namecheap

Namecheap kommer att installera WordPress med det gratis W3 Total Cache-tillÀgget för att förbÀttra webbplatsens laddningstider. Till skillnad frÄn Bluehost kommer det dock inte med nÄgon typ av startguide eller meny.

En av de viktigaste anvÀndarvÀnliga funktionerna som Namecheap erbjuder Àr dess webbplatsmigreringstjÀnst. Om du har en befintlig webbplats med en annan webbhotell kommer Namecheap att flytta denna webbplats Ät dig gratis. Detta Àr en tjÀnst som inte erbjuds av Bluehost.

För att avsluta med “anvĂ€ndarupplevelse”, om du Ă€r nybörjare eller bara kĂ€nner att du kommer att dra nytta av en extremt anvĂ€ndarvĂ€nlig webbhotell, dĂ„ Ă€r Bluehost för dig. Det betyder inte att Namecheap inte ger en bra anvĂ€ndarupplevelse – och för de flesta kunder kommer det att fungera bra – men det kan inte jĂ€mföras med standarden för Bluehost.

Bluehost vs Namecheap: Support

BÄde Bluehost och Namecheap ger support av god kvalitet. Var och en har en omfattande kunskapsbas som innehÄller artiklar och handledning för att hjÀlpa anvÀndare att felsöka eventuella problem.

Namecheap erbjuder ocksÄ 24-timmars biljettstöd och livechatt samt Bluehost 24/7 telefonsupport och livechatt. SÄ om tillgÄng till telefonsupport Àr viktigt för dig Àr Bluehost det bÀttre alternativet eftersom Namecheap inte erbjuder telefonsupport.

Personligen har jag anvÀnt bÄde Bluehost och Namecheap chattjÀnster och var imponerad av svarstiden och det stöd som paret gav dem.

Bluehost vs Namecheap: Prestanda

Att vÀlja en webbhotell som presterar bra och sÀkerstÀller snabba laddningstider Àr viktigt. DÀrför har vi testat bÄde Bluehost och Namecheap för att ge dig en uppfattning om vad du kan förvÀnta dig nÀr det gÀller prestanda frÄn dessa vÀrdleverantörer.

För att köra testerna skapade vi nya webbplatser med nya WordPress-installationer och testade laddningstiderna för var och en med Pingdom, ett populĂ€rt WordPress-hastighetstestverktyg. HĂ€r Ă€r resultaten …

Bluehost:

Washington DC: 2,75 s
San Francisco: 2,86 s
London: 3,43 s
Sydney: 3,73 s
Tokyo: 2.87 s

Namecheap:

New York: 1,1 s
San Jose, Kalifornien: 610 ms
Stockholm: 2.22 s
Melbourne: 3.14 s

Som du kan se Namecheap utpresterade Bluehost över hela linjen med konsekvent snabbare laddningstider.

Bluehost vs Namecheap: PrissÀttning

För mÄnga Àr priset pÄ hosting en avgörande faktor nÀr man vÀljer en ny webbhotell. Som nÀmnts erbjuder bÄde Bluehost och Namecheap en rad planer, alla med lite olika prispoÀng och kampanjerbjudanden.

Bluehosts billigaste delade WordPress-vÀrdplan, Basic, kostar bara 2,95 dollar. För att dra nytta av den hÀr affÀren mÄste du dock registrera dig för en 36-mÄnaders betalningsplan som betalas till fullo nÀr du registrerar dig (totalt $ 106,20). Det Àr ocksÄ viktigt att notera att nÀr din treÄrsperiod löper ut förnyas denna plan till 7,99 USD per mÄnad.

Bluehost-priser

Namecheaps nybörjarpaket kostar $ 2,88 per mÄnad. Om du registrerar dig för ett Ärs kontrakt betalar du dock bara 1,44 $ för den första perioden (planen förnyas sedan till 2,88 $).

En unik sak Àr att du med Namecheap kan vÀlja att betala mÄnad till mÄnad. SÄ om du inte vill betala hela beloppet i förskott Àr Namecheap ett bra alternativ för dig.

Namecheap-prissÀttning

BÄde Namecheap och Bluehost erbjuder initiala villkor som Àr lika i pris. Namecheap erbjuder dock mer flexibla betalningsalternativ samt mycket lÀgre förnyelsepriser.

BÄda vÀrdleverantörerna erbjuder ocksÄ en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Detta ger dig sinnesfrid att om du registrerar dig men sedan bestÀmmer att tjÀnsten inte passar dig kan du fÄ tillbaka dina pengar.

Bluehost vs Namecheap: Vilken vÀrdleverantör ska du vÀlja?

Bluehost och Namecheap har bĂ„da mycket att erbjuda, men du behöver bara en av dessa leverantörer. SĂ„ hĂ€r vĂ€ljer du …

VĂ€lj Bluehost om …

Du Àr nybörjare eller lÀgger stor vikt vid anvÀndarvÀnliga verktyg. I sÄ fall passar Bluehosts intuitiva instrumentpanel och inbyggda WordPress-installation vÀl.

Bluehost Ă€r ocksĂ„ det bĂ€sta alternativet om du letar efter en plan som erbjuder obegrĂ€nsade vĂ€rdresurser (t.ex. – obegrĂ€nsad bandbredd och lagring, samt obegrĂ€nsade webbplatser och domĂ€ner). För att fĂ„ tillgĂ„ng till dessa funktioner mĂ„ste du dock vĂ€lja antingen Plus- eller Choice Plus-paketen (priserna börjar pĂ„ $ 5,45 per mĂ„nad under en treĂ„rsperiod).

Om du vill lÀra dig mer kan du kolla in vÄr fullstÀndiga Bluehost-recension.

VĂ€lj Namecheap om …

Namecheap erbjuder mycket billigare webbhotellpaket, samt möjlighet att betala varje mÄnad. SÄ om dina huvudkriterier för en ny vÀrd Àr lÄga priser, eller om du inte vill betala en stor avgift nÀr du registrerar dig, Àr Namecheap ett bra val.

Namecheap erbjuder ocksĂ„ en 100% drifttidsgaranti och en gratis webbplatsmigreringstjĂ€nst – bĂ„da funktioner som mĂ„nga letar efter nĂ€r de vĂ€ljer en ny vĂ€rd, och inte nĂ„got som Bluehost erbjuder.

Namecheap övertrĂ€ffade ocksĂ„ Bluehost nĂ€r det gĂ€llde laddningstider för webbplatser. Även om dessa Pingdom-tester bara Ă€r en ögonblicksbild av hur dessa vĂ€rdar presterar, Ă€r resultaten vĂ€rda att övervĂ€ga.

Slutgiltiga tankar

Om du fortfarande inte Àr sÀker pÄ om du ska vÀlja Namecheap eller Bluehost, Àr vÄr övergripande rekommendation för de flesta WordPress-anvÀndare Bluehost. Kombinationen av anvÀndarvÀnlighet, adekvat prestanda och supportalternativ gör det till en utmÀrkt utgÄngspunkt för de flesta som vill gÄ online.

* Det hÀr inlÀgget innehÄller anslutningslÀnkar, vilket innebÀr att om du klickar pÄ en av produktlÀnkarna och sedan köper produkten fÄr vi en provision. Inga bekymmer men du kommer fortfarande att betala standardbeloppet sÄ det kostar inget frÄn din sida.