Bluehost WordPress Hosting Àr nu snabbare med gratis CloudFlare-support

Bluehost WordPress Hosting Àr nu snabbare med gratis CloudFlare-support

Om du har lÀst vÄr guide om hur du vÀljer det bÀsta WordPress-vÀrdet, vet du förmodligen att Bluehost Àr en av vÄra rekommenderade WordPress-vÀrdleverantörer. Men det Àr inte bara vi. De rekommenderas ocksÄ officiellt av WordPress. Nyligen nÀr vi surfar via Facebook sÄg vi statusen att Bluehost nu har gratis inbyggd integration med Cloudflare. Kolla in videon nedan:

Prenumerera pÄ WPBeginner

SÄ vad Àr Cloudflare? Tja, det Àr en tjÀnst som skyddar och pÄskyndar din webbplats. NÀr du vÀl har integrerat din webbplats med Cloudflare, dirigeras din trafik genom deras globala nÀtverk. Du fÄr anvÀnda deras CDN. Om du inte vet vad en CDN gör, kolla in vÄr infografik. Du fÄr anvÀnda deras sÀkerhetstjÀnst sÄvÀl som deras analyser.

Varför integreras inte andra webbhotellföretag med Cloudflare? VÀl tekniskt fungerar Cloudflare med alla webbplatser. Du mÄste göra installationen sjÀlv. Men för nybörjare kan installationsdelen vara trÄkig. Bluehost var ett av de bÀsta företagen beslutade att lÀgga till gratis integration. Vi Àr sÀkra pÄ att andra webbhotell kommer att följa.

Letar du efter en WordPress-vÀrdleverantör? DÄ rekommenderar vi att du besöker Bluehost. De Àr definitivt en av de bÀsta. Det Àr dÀrför bÄde WPBeginner och WordPress rekommenderar dem. Tro oss inte? Kolla in Bluehost anvÀndarrecensioner.