Born – Ett vackert WordPress-tema för kyrkor

Best Church WordPress Themes

Letar du efter de bÀsta WordPress-teman för din kyrka?

De mest populÀra WordPress-teman Àr utformade för företag eller personliga webbplatser, vilket gör det svÄrt att hitta det perfekta temat för kyrkor och religiösa organisationer.

I den hÀr artikeln kommer vi att dela vÄr handplockade lista över de bÀsta kyrkliga teman för WordPress.

Bygga en kyrkans webbplats med WordPress

Det finns tvÄ typer av WordPress-webbplatser. WordPress.com, som Àr en vÀrdbaserad blogglösning, och WordPress.org, som Àr en plattform som bygger webbsajter. För mer information, kolla in vÄr guide om skillnaden mellan WordPress.com vs WordPress.org.

Du kommer att behöva WordPress.org som egen vÀrd för att dra nytta av alla funktioner och flexibilitet pÄ en WordPress-webbplats.

För att starta din webbplats behöver du ett WordPress-vÀrdkonto (det Àr hÀr din webbplats bor pÄ internet) och ett domÀnnamn (detta kommer att vara din webbplats adress pÄ internet), till exempel wpbeginner.com.

Vi rekommenderar att du anvÀnder Bluehost. De Àr ett av de största vÀrdföretagen i vÀrlden och ocksÄ en av de officiella WordPress-vÀrdpartnerna.

De erbjuder WPBeginner-anvÀndare en generös rabatt pÄ vÀrd + ett gratis domÀnnamn och SSL-certifikat.

→ Klicka hĂ€r för att fĂ„ detta exklusiva Bluehost-erbjudande ←

DÀrefter mÄste du installera WordPress. Om du vill ha stegvisa instruktioner kan du följa vÄr artikel om hur du skapar en webbplats.

Efter installationen mÄste du vÀlja det perfekta WordPress-temat för din webbplats. Du kan vÀlja ett tema frÄn vÄrt expertval nedan och följ sedan instruktionerna i hur vi installerar en WordPress-artikel.

LÄt oss ta en titt pÄ nÄgra av de bÀsta WordPress-teman för kyrkor, bÄde gratis och betalda.

1. Astra

Astra kyrka

Astra Àr ett populÀrt WordPress-mÄngsidigt tema. Den levereras med 100-tal fÀrdiga webbplatser, inklusive en fullt fungerande mall för din kyrka eller ideell webbplats.

Temat har inbyggt SEO-stöd, vilket innebÀr att din webbplats kommer att rankas i sökmotorerna, och du fÄr fler besökare. Det Àr lÀtt att anpassa med hjÀlp av drag-och-slÀpp-sidbyggare och WordPress live-anpassare.

2. Divi

Divi kyrka

Divi Àr ett kraftfullt WordPress-tema och en ultimat sidbyggare. Den levereras med 100+ layoutpaket och 800+ fÀrdiga malldesigner vilket gör det lÀttare för dig att vÀlja en layout för din kyrkans webbplats.

Den levereras med 40+ element och moduler som du behöver för att lÀgga till funktioner och alternativ till din webbplats. Med Divi kan du ocksÄ skapa anpassade globala element för att tillÀmpa samma instÀllningar pÄ alla dina sidor och inlÀgg.

3. Outreach Pro

Outreach Pro

Outreach Pro Àr byggt ovanpÄ Genesis Theme-ramverket vilket gör det robust. Den erbjuder flera layouter, sidmallar, stor rubrikbild och en mobil responsiv design.

Outreach Pro-temat stöder alla populÀra plugins för evenemangshantering, podcasting, video och ljudbÀddar. SÄ du kan ladda upp visuellt innehÄll pÄ din kyrkans webbplats sömlöst.

StudioPress Àr nu en del av WP Engine, det mest populÀra hanterade WordPress-vÀrdföretaget. Du kan fÄ detta tema och alla 35+ andra StudioPress-teman nÀr du registrerar dig för WP Engine-vÀrd för att bygga din webbplats.

Bonus: WPBeginner-anvÀndare fÄr ocksÄ ytterligare 20% rabatt. Kom igÄng med WP Engine idag!

4. Ultra

Ultrakyrkan

Ultra Àr ett modernt WordPress-allmÀnt tema. Den har dussintals förbyggda layouter, webbplatsmallar, premiumtillÀgg och anpassade siddesigner för att enkelt skapa en kyrkans webbplats.

Det Àr mycket flexibelt och ger dig fullstÀndig kontroll för att Àndra fÀrger, teckensnitt och bakgrund pÄ din webbplats. Ultra levereras med Themify-sidbyggaren för snabb anpassning.

5. OceanWP

OceanWP

OceanWP Àr ett gratis WordPress-mÄngsidigt tema utformat för att skapa en webbplats för din kyrka, ideell eller nÄgon annan nischwebbplats. Den levereras med en 1-klicks demo-innehÄllsimportör och 100-talet gratis och premiumstartwebbplatser.

Temat erbjuder snabb sidladdningstid, responsiv layout, SEO-optimering och support för e-handelsbutiker. Det Àr klart för översÀttning, vilket innebÀr att du snabbt kan skapa en flersprÄkig webbplats.

6. Neve

Neve Church

Neve Àr ett utmÀrkt WordPress-tema för alla typer av webbplatser. Den har en snabb, lÀtt, lyhörd och smidig malldesign som du kan anvÀnda för att stÀlla in din kyrkans webbplats.

Andra anmÀrkningsvÀrda funktioner inkluderar anpassade sid- och sidlayouter, flera sidlayouter och integration med populÀra sidbyggare.

7. Maranatha

Maranatha

Maranatha Àr ett professionellt WordPress-kyrkatema. Den levereras med inbyggt predikthanteringsomrÄde dÀr du kan ladda upp predikningar i ljud-, video-, text- och PDF-format, och predikningar kan ocksÄ ordnas i serier, efter Àmnen och efter böcker.

Den anvÀnder parallaxeffekten nÀr anvÀndare blÀddrar ner pÄ hemsidan. Den levereras ocksÄ med sektioner för ministerier, evenemangskalender, platser och en kyrkoblogg.

8. FrÀlsning

FrÀlsning

FrÀlsning Àr ett vackert utformat WordPress-tema för kyrkor, religiösa grupper och vÀlgörenhetsorganisationer. Den levereras med ett evenemangshanteringssystem, ett donationsformulÀr och anpassade widgets.

Den har en klibbig rubrik, stor skjutreglage, dra och slÀpp hemsidebyggare, flersprÄkigt stöd, gallerier, parallax och karusellstöd.

9. Bön

Bön

Bön Àr ett vackert kyrkatema för WordPress. Det lÄter dig enkelt publicera predikningar, evenemang, gallerier, skjutreglage och personalinformation pÄ din webbplats.

Den levereras med flera fÀrgscheman, och du kan ocksÄ vÀlja olika fÀrgscheman för varje sida. Andra funktioner inkluderar en flexibel hemsidlayout, anpassade widgets för sociala profiler som Twitter och Instagram och enkel temapanel.

10. Exodus

Exodus

Exodus Àr ett vackert WordPress-tema för kyrkor. Den levereras med en kraftfull sektion för predikthantering. Du kan ladda upp predikningar i flera format som video, ljud, text, etc.

Det har ocksÄ sektioner för att lÀgga till ministerier, personalprofiler, evenemang, platser etc. Det Àr fullt lyhörd och har en stor bild- eller videohuvud pÄ förstasidan.

11. UthÄllighet

UthÄllighet

UthÄllighet Àr ett gratis WordPress-tema för kyrkor, ideella organisationer, icke-statliga organisationer och insamlingsplatser. Den levereras med ett inbyggt navigationssystem för brödsmulor för inre sidor.

Hemsidan har tre avsnitt som visar ditt viktiga innehÄll. Den har anpassade fÀrger, bakgrund, teckensnitt och mer.

12. Kerygma

Kerygma

Kerygma Àr ett attraktivt kyrkatema för WordPress. Den har vackra skjutreglage, stora bakgrundsbilder, en parallaxeffekt och en flexibel hemsidebyggare.

Den visar dina podcastvideor direkt. Temat kommer ocksÄ med ett lÀtt att hantera avsnitt för personalprofiler.

13. Charitize

Charitize

Charitize Àr ett gratis WordPress-tema för kyrkor och ideella organisationer. Den levereras med stöd för evenemang, personalkatalog och platser.

Den har en ren, minimalistisk design med en stor skjutreglage pÄ hemsidan. Temat erbjuder inbyggda layouter för olika inlÀggstyper, sidor och blogg.

14. Återuppliva

ÅteruppvĂ€cka

Resurrect Àr ett stadsinspirerat WordPress-kyrkatema. Den har sin egen predikningssektion som lÄter dig ladda upp predikningar i flera format.

Den levereras ocksÄ med fullt multimediasupport, inklusive podcastvideor. Temat har ett mörkt och ett ljust fÀrgschema med stöd för stora bild- och videohuvuden.

15. Förnya kyrkan

Förnya kyrkan

Renew Church Àr ett WordPress-tema för nyetablerade kyrkor och religiösa grupper. Den levereras ocksÄ med kraftfulla funktioner som Àr anvÀndbara för etablerade kyrkor och lÄter dig vÀxa din webbplats nÀr din gemenskap vÀxer.

Den levereras med stöd för predikningar, personalprofiler, evenemangshantering och kontaktformulÀr. Dessutom har den stora rubrikbilder, parallaxeffekt, flera sidlayouter och mer.

16. Episk

Episk kyrka

Epic Àr ett elegant kyrkatema för WordPress-webbplatser. Den har anpassade startsidewidgets för att visa platskartor, senaste meddelande och kommande hÀndelser.

Den stöder podcasts och ljudpredikningar. Den levereras ocksÄ med multimediefunktioner som lÄter dig lÀgga till stora videor i startsidan.

17. En kyrka

En kyrka

En kyrka Àr ett snyggt WordPress-kyrkatema. Den levereras med 12 fÀrgscheman, stöd för anpassat fÀrg och stöd för TypeKit-teckensnitt.

Den har inbyggt stöd för kyrkans webbplatsinnehÄll som predikningar, evenemang, platser etc. Det stöder multimediainnehÄll och visar vackert ditt ljud- och videoinnehÄll.

18. Credo

Credo

Credo Àr ett intuitivt utformat kyrkatema för WordPress. Den erbjuder alla funktioner som en kyrkans webbplats skulle behöva, som predikearkiv, ljud- och videostöd, evenemangshantering, integration av sociala medier etc.

Den kan ocksÄ anvÀndas pÄ flersprÄkiga webbplatser som anvÀnder WPML. Den finns i obegrÀnsade fÀrger och stöd för parallaxbakgrund.

19. ÅterstĂ€ll

ÅterstĂ€ll

ÅterstĂ€ll Ă€r ett kraftfullt WordPress-kyrkatema. Den levereras med fĂ€rdiga tillĂ€ggsprogram som skapats av utvecklare för att specifikt arbeta med sina egna teman.

Teman ÅterstĂ€ll har predikansvarig, evenemangshanterare, anpassade fĂ€rger, Google Maps, e-postregistrering och kontaktformulĂ€rsstöd.

20. Kyrkans byggare

Church Builder

Church Builder Àr ett graciöst WordPress-tema för kyrkor och ideella organisationer. Den har en minimal layout, widgetiserad hemsida och SiteOrigin dra och slÀpp sidbyggare för anpassning.

Andra anmÀrkningsvÀrda funktioner inkluderar 600+ Google-typsnitt, bildljusboxstilar, personalavdelning, stöd för visuellt innehÄll och mer.

21. VĂ€xande

VĂ€xande

Odling Àr en mycket anvÀndbar och funktionell layout för WordPress-kyrkans webbplatser. Den har en inbyggd predikansvarig som lÄter dina anvÀndare blÀddra i predikningar efter Àmnen.

Det inkluderar ocksÄ Äterkommande hÀndelser, Instagram-flöden, Google Maps och obegrÀnsad sidanpassning med hjÀlp av ett plugin för sidbyggnad som levereras med temat.

Det Àr allt.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att hitta de bÀsta kyrkans WordPress-teman. Du kanske ocksÄ vill kolla in vÄr steg-för-steg-guide om hur du startar din podcast för att spela in videor till din kyrka.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du hittar oss ocksÄ pÄ Twitter och Facebook.