Bounce It !, Ermete och andra jailbreak-tweaks för att prova i helgen

Jailbreak Tweaks to check out

Det har varit lite lÄngsamt den hÀr veckan nÀr det gÀller jailbreak-tweak-utgÄvor, men det har balanserats med en skattkista med utmÀrkta nyheter frÄn sÀkerhetsforskare som visar hur det Àr möjligt att jailbreak iOS 12 och till och med Apples senaste A12 Bionic-utrustade telefoner. Som sagt, sÀkerhetsforskare flyttar fokus till iOS 12, och det Àr helt möjligt att vi kan se en ny sÀsong av jailbreaking pÄ iOS 12.

Under tiden anvÀnder vi denna möjlighet för att diskutera alla tweaks som slÀppts i Cydia för iOS 11 och tidigare frÄn 24 september till 30 september. Som vanligt startar vi saker genom att diskutera vÄra favoritutgÄvor och sedan skissera resten efterÄt.

VÄra favoritreleaser den hÀr veckan

Studsa den! – FRI

Studsa den! Àr en gratis jailbreak-tweak för iOS 11-enheter som ger lite mer studs till dina operativsystems animationer.

Vid installationen förbÀttrar det bland annat applansering och appstÀngningsanimationer, App Switcher-animationer, Control Center-animationer och mappanimationer.

Du kan lÀra dig mer om Bounce It! och hur det kan göra din enhet mer tilltalande i vÄr fullstÀndiga recension.

Ermete – GRATIS

Ermete Àr Ànnu en ny animation-Àndring tweak för iOS 11, men snarare Àn att lÀgga till studsande, det lÄter dig konfigurera anpassade animationshastigheter.

Tweak placerar en instÀllningsruta i appen InstÀllningar dÀr du snabbt kan vÀxla mellan animeringsinstÀllningar, i vÀntan pÄ ett nytt spridning.

Du kan lÀra dig mer om Ermete och hur det kan göra din iPhone eller iPad fÀngslad i vÄr fullstÀndiga recension.

Andra utgÄvor den hÀr veckan

CustomCallBackground: Anpassa bakgrunden till samtalsgrÀnssnittet (gratis via BigBoss-förvaret)

Hemera: Aktiverar News-appen för alla regioner i vÀrlden (gratis via CydiaGeeks beta-förvar)

iNoSleep: HĂ„ller enhetens Wi-Fi ansluten Ă€ven nĂ€r den somnar (gratis via Packix-arkiv – granskning)

liten rÀv: Inaktiverar helskÀrmslÀget i webblÀsarappen för Firefox för iOS (gratis via CydiaGeeks beta-arkiv)

Nightshade TIDIGT TILLGÅNG: En tidig Ă„tkomst för Ă€nnu en iOS-tweak i mörkt lĂ€ge ($ 2,00 via Packix-arkivet)

PremiumPlay: Gör det möjligt för vissa appar att AirPlay-video till Apple TV som normalt inte skulle göra ($ 1,99 via Packix repository – recension)

Tretton: En nydesignad startskÀrm för plusstora telefoner ($ 2,50 via Packix-arkivet)

Det slÄr upp saker för veckans jailbreak-tweak-sammanfattning, men kom ihÄg att hÄlla koll pÄ iDB hela veckan för att hÄlla dig uppdaterad om nya utgÄvor nÀr de materialiseras.

Om du letar efter fler tweaks kan du övervÀga att lÀgga till Cydia-arkiv frÄn tredje part till din enhet för att utöka ditt omfÄng och kolla in förra veckans jailbreak-tweak-sammanstÀllning om du kanske har missat nÄgot. Vi har ocksÄ flera dedikerade sammanstÀllningar som hjÀlper dig att hitta sÀtt att justera din jailbroken iOS 10-enhet nedan:

Vad var din favoritjailbreak-tweak som slÀpptes den hÀr veckan? Dela i kommentarfÀltet nedan.