Breaking the Bell Curve: Standing Out in a Sea of ​​Same

Standard Theme

Som ni vet Àr vi pÄ BlogWorld Expo East i New York City. Vi hade ett nöje att delta i Tamsen McMahons (@tamadear) session dÀr hon delade hur man bryter klockan och sticker ut. HÀr Àr en sammanfattning av hennes presentation:

BlogosfĂ€ren Ă€r ett fantastiskt stort utrymme, och det stora antalet bloggar kan göra det svĂ„rt att sticka ut. Syndaren till detta Ă€r klockan. Den hĂ€r lilla statistiska informationen förklarar varför sĂ„ mĂ„nga av oss hamnar i mitten av bloggpaketet istĂ€llet för framför oss. Den sĂ„ kallade “magiska mitten” Ă€r inte sĂ„ magisk nĂ€r framgĂ„ngen drar sig framför dig. samtidigt vill vi inte vara en outlier, vila sĂ„ lĂ„ngt utanför kurvan att ingen vet var vi Ă€r, vi vill istĂ€llet strĂ€va efter att vara bĂ„de unika och i sammanhang.

SÄ vad ska en bloggare göra? Framför allt, undvik att vara en kopia. För mÄnga bloggare börjar kopiera en annan bloggare bara för att bli tvÀttade eftersom de inte lÀngre ger ett unikt bidrag till webben. Andra försöker vara sÄ olika att de stör allas uppmÀrksamhet.

Tamsen delar med oss ​​tre enkla steg för att skjuta din blogg ut ur mitten och in i ett unikt utrymme. Bortse frĂ„n det normala. TĂ€nk pĂ„ din hisshöjd, det 30 sekunders tal du anvĂ€nder för att berĂ€tta för andra om dig. Är din tonhöjd meningsfull? Är det intressant? Kan mĂ€nniskor förstĂ„ din “bransch talar?” Om inte, eller om du Ă€r vag och allmĂ€n, skapar du bara buller, inte surr. Undvik att anvĂ€nda trötta beskrivare (mogul, guru, ninja eller expert) och istĂ€llet anpassa din tonhöjd till dig och din mening.

För det andra, differentiera dig sjĂ€lv. Försök inte anta nĂ„gon annans nisch eftersom det fungerar för dem. StĂ„ ut för vad du gör, vad du erbjuder, hur du gör det, vem du Ă€r, var du Ă€r eller vem din kund Ă€r. Chansen Ă€r stor, en av dessa saker Ă€r redan annorlunda för dig, du behöver bara identifiera den och anvĂ€nda den till din fördel. Hitta dina konstigheter, ditt “varumĂ€rke Judo” och anvĂ€nd dem som en hopppunkt.

Slutligen lÀr dig att vara nÀrvarande. Hitta var ditt intresse och din publiks intresse överlappar varandra och var nÀrvarande i det rummet. Var en kameleont som kan flytta fokus men aldrig tappa det övergripande temat ur sikte.

Sponsorer

Standardtema Ă€r erkĂ€nt som ett av de 8 bĂ€sta premium-WordPress-teman av Mashable, TheNextWeb kallade det det slickaste WordPress-temat nĂ„gonsin, och det nominerades ocksĂ„ till ett av de 25 bĂ€sta kommersiella WordPress-teman 2010 av WPBeginner. Med sin senaste uppdatering stöder Standard Theme nu helt inlĂ€ggsformat. FĂ„ 15% RABATT om du anvĂ€nder kupongen “WPBEGIN15”.

Köp SÀljannonser

BuySellAds Ă€r en enorm marknadsplats för att köpa / sĂ€lja reklamplatser pĂ„ din webbplats. Över 750 framgĂ„ngsrika bloggare anvĂ€nder dem för att driva sin online-annonsförsĂ€ljning. WPBeginner anvĂ€nder ocksĂ„ BSA för att underhĂ„lla vĂ„ra annonser. Det Ă€r ocksĂ„ en utmĂ€rkt plats för annonsörer. Över 1000 kvalitetsannonsörer anvĂ€nder BSA för att rikta in sig pĂ„ mĂ„lgrupper som Ă€r rĂ€tt för deras varumĂ€rke. Om du Ă€r intresserad, ansök om att vara pĂ„ deras marknadsplats nu.

OSTrÀning

Open Source Training lÀr mÀnniskor hur man anvÀnder Joomla, Drupal och WordPress.