Cardhop för Mac ger förbÀttringar av Instagram, drag och slÀpp & amp; andra förmÄner

 Cardhop för Mac ger förbÀttringar av Instagram, drag och slÀpp & amp;  andra förmÄner

Lita pÄ mig, Cardhop Àr den enda kontaktappen för din Mac som du faktiskt vill anvÀnda regelbundet. I sin senaste inkarnation ger Cardhop stöd för Instagram som en social profiltyp i kontaktfÀlten, plus dra och slÀpp-förbÀttringar och andra uppdateringar.

DÀrefter kan du nu dra den valda kontakten frÄn Cardhop och slÀppa den i en annan apps fönster, som Pages eller TextEdit. Om du gör det kommer kontaktnamnet och en lÀnk till kontakten att slÀppas.

Om du vill blÀddra igenom dina kontakter visuellt och noggrant har lagt till profilbilder till dina viktigaste personer i Kontakter, kommer du att vara glad att lÀra dig att att vÀlja en kontaktbild frÄn en fil nu visar alternativ för att beskÀra bilden.

En annan bra genvÀg: att trycka pÄ Retur nÀr en kontakt vÀljs börjar nu redigera kontakten. De har ocksÄ lagt till ett alternativ för att hoppa över redan anvÀnda etiketter nÀr man skriver ut ett etikettark och ÄtgÀrda ett problem nÀr man anvÀnder Skype för att ringa telefonnummer utan landskod.

Dagens uppdatering tillhandahÄlls utan extra kostnad för befintliga anvÀndare.

LÀs vÄr recension av Cardhop eller besök flexibits.com/cardhop för att lÀra dig mer om appen.

Prenumerera pÄ iDownloadBlog pÄ YouTube

Ladda ner Cardhop för $ 19,99 frÄn Mac App Store.

Cardhop krÀver macOS El Capitan 10.11 eller senare.