CarPlay och Android Auto för konvertibler, terrÀngvÀgar och bÄtar

CarPlay och Android Auto för konvertibler, terrÀngvÀgar och bÄtar

Hittills har Android Auto och CarPlay varit system utformade frĂ€mst för “klassiska” bilar och det verkar som om ingen hade tĂ€nkt pĂ„ att skapa en enhet (det vill sĂ€ga att köpa separat och sedan installera) som kunde svara pĂ„ olika behov. Det Ă€r dock Boss Audio att ta ett andetag med sin friska luft MRCP9685A, tvĂ„ DIN bilstereo utrustad med ogenomtrĂ€nglighet.

Denna produkt Àr dÀrför uttryckligen avsedd för fordon som konvertibler (Ätminstone för dem som inte Àr sÄ uppmÀrksamma pÄ bilens interiör), pÄ fordon av vÀgen (kanske öppen för nödvÀndighet) och, om du vill, ocksÄ bÄtar. Boss Audio-bilstereon garanterar upp till 80 watt pÄ fyra högtalare, radiomottagare, kompatibel via kabel eller Bluetooth till externa enheter och fullt stöd för Android Auto och Apple CarPlay. Den stöder ocksÄ bakre kameror och rattkontroller.

Bland finesserna hittar vi stöd för alternativ för bakgrundsbelysning ochintegrerad integration med Spotify, om du inte vill gÄ igenom Google och Apple-systemen. Boss Audio sÀljer ocksÄ sina enheter i Italien men i skrivande stund Àr MRCP9685A Ànnu inte tillgÀngligt. Kontrollera den hÀr lÀnken om den inte har lagts till i Amazon-listan. I USA marknadsförs det till 289 dollar.

Via: The Verge