Carrot Weather-appen erbjuder nu 12 väderlager, mer hemliga platser

Carrot weather update

Off-its-rocker Carrot Weather-appen för iPhone är ute med en annan rolig uppdatering. Carrot Weather 4.7 har nydesignade väderkartodesigner, mer hemliga platser och andra spänningar.

Carrot Weather innehåller nu 12 väderlager för sina Ultrapremium-prenumerationsinnehavare. Dessa inkluderar framtida radar, tropiska stormar, blixtnedslag, sikt, vindhastighet, snödjup och mer. Dessutom serverar appen 10 nya hemliga platsuppdrag. Slutligen, när du delar, med uppdateringen, kan du nu redigera din plats och beskära den utökade prognosen från skärmdumpar.

Här är utgåvan, köttpåse:

Det är kisförorenad offentlig poolsäsong, köttpåsar! Medan du var ute och ha kul i solen var jag upptagen med att bygga en stor uppdatering åt dig.

Väderkartor En fullständig redesign av mitt väderkortsystem innebär att du nu kan använda mig som en fullfjädrad stormspårare! Du kan se framtida radar, tropiska stormar, blixtnedslag och 12 andra kartlager. (Obs: Väderkartdata är väldigt dyra, så några av de nya funktionerna kräver ett Ultrapremium Club-abonnemang.)

Hemliga platser Om du är en av de tusentals köttpåsar som har plågat mig för att skapa nya hemliga platser, har du tur: Jag har ytterligare 10 uppdrag till dig! Och det helt nya ledningssystemet gör det * lättare * att lösa mina knepigaste pussel.

Prognosdelning Tycker du om att dela mina roliga väderrapporter med dina sociala medier? Jag har också förbättrat det för dig: nu kan du redigera din plats och beskära den utökade prognosen från skärmdumpar. Jag har också lagt till nya delningstjänster, som Instagram!

Naturligtvis skulle mina signaturfunktionspackade uppdateringar inte vara kompletta utan massor av nya dialoger, prestandaförbättringar och buggfixar Рså jag har också kastat in dem.

Tack för din odödliga lojalitet, köttpåse, och se till att besöka den nya sektionen för sociala medier på min inställningsskärm så att du kan registrera dig på min e-postlista, följa mig på mitt nya Instagram-konto och prenumerera på min nya subreddit!

xoxo, MORROT

$ 4,99 Morot är fortfarande en av de mest spännande väderapparna i App Store. Skaffa det idag.