Certiport erbjuder Apple-designad apputveckling med Swift-certifieringsprogram

Certiport erbjuder Apple-designad apputveckling med Swift-certifieringsprogram

Certiport, en ledande leverantör av läroplaner, övningstester och prestationsbaserad IT-certifiering, har tillkännagett ett nytt globalt program för gymnasieskolor och högre utbildning. Läroplanen för apputveckling med snabb certifiering bygger på Apples program för alla kan koda. Det anländer i höst för att tillåta skolor att validera studentens snabba färdigheter i programmeringsspråk.

Designad av Apples ingenjörer och lärare tar hela året App-utveckling med Swift-kurser studenter utan programmeringserfarenhet och lär dem hur man bygger fullt fungerande appar. Apputvecklingen med Swift-certifiering ger instruktörer validering från tredje part och ett mätbart resultat för Swift-programmeringsmaterial i klassrummet.

Ray Murray, vice president, affärsutveckling, Pearson VUE förklarar:

Att tjäna en apputveckling med Swift-certifiering ger eleverna det självförtroende de behöver för att fortsätta sin programmeringsutbildning eller gå vidare till en karriär inom programmering. Att få en certifiering som godkänts av Apple visar att de har ett gott grepp om språket och kan använda det Рidag Рför att skapa innovativa iOS-applikationer. Vi förväntar oss att den här nya certifieringen kommer att få en omfattande användning på grund av populariteten hos Swift-programmeringsspråket.

Tillbaka i maj på Global Accessibility Awareness Day meddelade Apple sin Alla kan koda läroplanen skulle utvidgas till åtta skolor som betjänar döva, blinda eller synskadade elever, även i höst. Tillsammans med dagens nyheter är det uppenbart att snabba programmeringsspråk blir allt mer populära bland kodare och nybörjare.

Du hittar mer information om den nya läroplanen på Certiports webbplats.

Vad tror du? Ser du ett behov på arbetsplatsen för läroplanen för apputveckling med snabb certifiering? Låt oss veta nedan.